Kanye West zegt dat hij zijn dochters beschermt tegen de corruptie van Kris Jenner

Inhoudsopgave:

Kanye West zegt dat hij zijn dochters beschermt tegen de corruptie van Kris Jenner
Kanye West zegt dat hij zijn dochters beschermt tegen de corruptie van Kris Jenner
Anonim

Kanye West heeft keuzewoorden gehad voor de Kardashian-Jenner-familie sinds zijn Kim Kardashian vorig jaar de scheiding aanvroeg. Meest recentelijk wendde de rapper zich tot sociale media om zijn voormalige schoonmoeder Kris Jenner te bekritiseren omdat hij haar familie zou hebben gecorrumpeerd.

"Laat Kris je niet Playboy laten doen zoals ze Kylie en Kim liet doen", schreef hij op Instagram naast een foto van Victoria Villarroel, een vriend van Kylie Jenner's.

"Hollywood is een gigantisch bordeel", vervolgde Kanye. “Pornografie heeft mijn familie verwoest. Ik behandel de verslaving [en] Instagram promoot het. Ik laat het Northy en Chicago niet overkomen.'

Kanye maakte een reeks bizarre berichten over zijn kinderen

Het bericht dat verwijst naar Kris Jenner was een van de vele die de rapper op sociale media plaatste. Veel van de berichten verwezen naar de vier kinderen die hij met Kim deelt, en leken gericht op een niet-geïdentificeerde persoon.

Hij deelde nog een screenshot van een bericht, waarin stond: "Je hebt zo [sic] niet zo [sic] over mijn zwarte kinderen en waar ze naar school gaan. Ze zullen geen playboy- en sekstapes maken. Zeg tegen je Clinton-vrienden dat ze me komen halen, ik ben hier.'

Hij ondertitelde de bizarre post: "God houdt van ons."

De oprichter van Yeezy heeft ook een bericht geplaatst waarin hij Travis Scott, Tristan Thompson en Scott Disick noemt, die kinderen delen met respectievelijk Kylie Jenner, Khloe Kardashian en Kourtney Kardashian.

Kanye, van wie bekend is dat hij psychische problemen heeft, ontkende ook dat hij een inzinking had.

"Iedereen die zegt dat ik in een spiraal zit als ik de onmiskenbare waarheden uitdruk, is een schaap. STFU en maak je zorgen om je eigen kinderen', schreef hij in een bericht.“Ik heb duidelijk te maken met oorlogen op het hoogste niveau van controle en discriminatie op basis van het niveau waarop ik actief ben. Een dirigent moet ze terugdraaien naar het publiek om het orkest te dirigeren. 'Oh Ye crazy' is op dit moment een f–k. Ik heb gewoon gelijk."

Kanye heeft dit jaar veel online tirades gemaakt Ft. Zijn familie

Kanye staat bekend om zijn controversiële tirades op sociale media. Nadat zijn toen vervreemde vrouw afgelopen herfst met Pete Davidson begon te daten, maakte de rapper het paar het doelwit van verschillende tirades op sociale media, waardoor hij de komiek beledigde en Kim's opvoeding bekritiseerde. Hij beweerde ook te zijn buitengesloten van het leven van hun vier kinderen, wat Kim ontkent.

Ye bracht vervolgens een geanimeerde muziekvideo uit waarin hij Pete Davidson levend begraaft. De video was ingesteld op zijn nummer "Eazy", waarin hij rapt dat hij Pete wil "verslaan".

Pete en Kim zijn sindsdien uit elkaar en de Saturday Night Star is naar verluidt in traumatherapie na Kanye's intimidatie.

Aanbevolen: