The Office': moest Michael Meredith uitschakelen?

Inhoudsopgave:

The Office': moest Michael Meredith uitschakelen?
The Office': moest Michael Meredith uitschakelen?
Anonim

The Office blijft een van de meest populaire shows ter wereld, en zelfs nu kunnen fans nog steeds geen genoeg krijgen van deze serie. Het zat vol met ongelooflijke personages, relaties en verhaallijnen die de dingen echt naar een ander niveau brachten. Tot op de dag van vandaag bedenken fans nog steeds theorieën over de show, wat verder bewijst dat de unieke aantrekkingskracht en charme ervan bijna ongeëvenaard zijn door de andere comedyshows van zijn tijd.

Michael Scott is een van de belangrijkste personages in de hele serie, en hoewel hij bekend staat om het doen van een aantal echt vreemde dingen en het grootste deel van de tijd geen zelfbewustzijn heeft, is er nog steeds een vertederende en lieve charme aan de karakter dat mensen nog steeds waarderen. Er was echter een moment waarop een idee werd geopperd om Michael Meredith Palmer op de show te laten uitspelen!

Dus, wat was deze unieke pitch en wat gebeurde er eigenlijk? Laten we eens kijken naar dit unieke Office-verhaal!

De scène in kwestie

Meredith Palmer
Meredith Palmer

Terug in seizoen 4 van The Office was de show klaar om met een knaller van start te gaan, en dat deden ze letterlijk tijdens het eerste deel van het seizoen wanneer Michael de parkeerplaats van Dunder Mifflin oprijdt.

Volgens Fandom was het tijdens deze scène dat Michael met zijn auto tegen Meredith botst, waardoor de reeks gebeurtenissen in gang wordt gezet die de rest van de aflevering vullen. Meredith brak haar bekken en werd naar het ziekenhuis gebracht. Dit evenement veranderde in een van de vele dingen waardoor de rest van de mensen bij Dunder Mifflin twijfelde aan het oordeel van Michael, en dit bleek een gedenkwaardig moment in de show te zijn.

Deze aflevering is eigenlijk de eerste helft van een tweedelige deal, en in het tweede deel van de aflevering krijgen we het slot van deze gebeurtenissen te zien. Volgens Fandom is dit de aflevering waarin Michael een 5k-run opzet genaamd "Michael Scott's Dunder Mifflin Scranton Meredith Palmer Memorial Celebrity Rabies Awareness Pro-Am Fun Run Race for the Cure."

Na de vlucht wordt Michael opgenomen in het ziekenhuis vanwege uitdroging, waar hij en Meredith het goedmaken. Het was een passende afsluiting van de tweedelige serie, en het was weer een voorbeeld van Michael die zichzelf uiteindelijk verloste.

De dingen verliepen zoals ze zouden moeten met deze twee afleveringen, maar er was een keer een punt waarop een alternatief idee werd gepitcht. Onnodig te zeggen dat dit idee de hele show volledig zou hebben veranderd.

Hoe het moest gebeuren

Meredith Palmer
Meredith Palmer

Tijdens die twee afleveringen die de bal aan het rollen brengen in seizoen 4, maakt Michael het goed met Meredith nadat hij haar met zijn auto heeft geraakt. Als bepaalde schrijvers het naar hun zin hadden gehad, had Michael deze kans nooit gekregen.

In een interview met de Huffington Post wierp showrunner Greg Daniels een licht op een idee dat werd gegooid voor de opener van seizoen 4.

Hij zou zeggen: Op een gegeven moment vertelden de schrijvers het verhaal dat Michael Meredith op de parkeerplaats aanreed en achteruit over haar heen reed om de klus te klaren. Wat een afschuwelijk, afschuwelijk verhaal is.”

Ja, dat klopt. Ieders favoriete regionale manager van Dunder Mifflin zou op een gegeven moment veranderen in een legitieme slechterik. Michael heeft veel slechte dingen gedaan in de show, maar dit bracht de zaken naar een ander niveau.

Zoals fans weten, hebben Meredith en Michael in de loop der jaren een aantal interessante interacties met elkaar gehad, maar er was nooit een moment dat zoiets ernstigs of ongevoeligs op tafel lag. Hoewel alternatieve ideeën vaak leuk zijn om over te lezen, is dit specifieke idee zowel schokkend als een beetje verwarrend.

Koelere hoofden zouden uiteindelijk de overhand krijgen in de schrijverskamer van The Office, omdat Michael Meredith gewoon één keer zou slaan en vervolgens zou werken om haar vertrouwen opnieuw te winnen. De reden waarom dit idee werd stopgezet, was gelukkig het bewijs dat de showrunners het personage begrepen.

Waarom het niet gebeurde

Michael Scott
Michael Scott

Ondanks dat bepaalde schrijvers wilden dat Michael Scott in een echte schurk zou veranderen, sloten de showrunners van The Office de zaken af en gingen ze de goede kant op. De redenering van Greg Daniels hiervoor is werkelijk fantastisch.

Tijdens zijn interview met de Huffington Post, zou Daniels zeggen: "Michael die iets doet dat echt slecht is, is niet iets dat we in de show zouden zien. Dat geldt waarschijnlijk voor elke show. Je wilt nooit het centrale personage van je komedie nemen en er een toevallige moordenaar van maken."

We kunnen hier niet echt ruzie maken met deze logica. Het zou in de show geen zin hebben gehad en het zou een negatieve reactie van het publiek hebben gehad.

Carell zou uiteindelijk de show verlaten voordat de show was afgelopen, en eerder dit jaar sprak hij met John Krasinski over zijn favoriete moment in de show. We zouden alleen willen dat deze potentiële verhaallijn naar voren was gebracht.

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen tijdens de show, maar het is nog steeds fascinerend om te leren hoe het had kunnen zijn.

Aanbevolen: