Hier is waarom Katy Perry Kristen Stewart moest sms'en om zichzelf te verdedigen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Katy Perry Kristen Stewart moest sms'en om zichzelf te verdedigen
Hier is waarom Katy Perry Kristen Stewart moest sms'en om zichzelf te verdedigen
Anonim

Telkens wanneer er een groot evenement op de rode loper is, lopen een hele reeks verschillende beroemdheden door het gangpad en laten ze op de foto gaan door heel veel fotografen. In die zin zijn alle sterren die aanwezig zijn gelijk. Omdat er echter netwerken zijn die live beelden uitzenden van rode loper-evenementen, zoals bij de Oscars, weten we dat beroemdheden heel anders worden behandeld. Sommige sterren hebben tenslotte alle aanwezige paparazzi die hun naam roepen, terwijl anderen slechts een kleine hoeveelheid aandacht van de pers krijgen.

Ook al besteden leden van de pers en paparazzi aandacht aan de meeste beroemdheden, sommige sterren krijgen het leeuwendeel van de berichtgeving. De roddelbladen waren bijvoorbeeld jarenlang geobsedeerd door Katy Perry's relatie met Taylor Swift. Bovendien heeft Perry's af en toe vriendschap met Rihanna ook veel aandacht gekregen. Aan de andere kant zijn enkele van de sappigste dingen die Perry in het verleden heeft toegegeven, grotendeels genegeerd. Hoewel Perry bijvoorbeeld ooit de behoefte voelde om Kristen Stewart te bellen om zichzelf te verdedigen, kreeg dat feit zo weinig aandacht dat de meeste fans van het duo zich er helemaal niet van bewust zijn dat er is gebeurd.

Het einde van de beruchte relatie van Kristen Stewart en Robert Pattinson

Van 2008 tot 2012 werden vijf Twilight-films uitgebracht met enorme kassabonnen. Hoewel de franchise zeker meer dan een behoorlijk aantal tegenstanders had, lijdt het geen twijfel dat er miljoenen extreem gepassioneerde Twilight-fans waren. Omdat de meeste Twilight-fans dol waren op de filmreeks, stonden de acteurs die de hoofdpersonages van de film, Edward en Bella, vertolkten, constant in de schijnwerpers.

Natuurlijk is een van de belangrijkste redenen waarom Kristen Stewart en Robert Pattinson zoveel aandacht in de pers kregen, dat ze, naast het spelen van Bella en Edward, in het echte leven een stel waren. Helaas voor hen, aangezien zoveel mensen dol waren op het idee dat hun favoriete filmische koppel in het echte leven samen zou zijn, werd verwacht dat Stewart en Pattinson het perfecte koppel zouden zijn. In werkelijkheid is dat veel te veel druk om een stel op te leggen.

Helaas zouden Robert Pattinson en Kristen Stewart uiteindelijk uit elkaar gaan en dat zouden ze doen onder een wolk van controverse vanwege enkele paparazzi-foto's. Hoewel de omstandigheden van hun breuk verre van ideaal waren, lijkt het er nu op dat Stewart en Pattinson vriendelijk zijn en dat ze allebei geluk hebben gevonden bij andere partners. Op het moment dat ze uit elkaar gingen, waren Pattinson en Stewart echter tabloid-wedstrijden, daarom moest Katy Perry uiteindelijk contact opnemen met Kristen om zichzelf te verdedigen.

Hebben Katy Perry en Robert Pattinson echt een date gehad?

Na het einde van Robert Pattinsons relatie met Kristen Stewart, volgden leden van de paparazzi al zijn bewegingen op zoek naar de laatste primeur. Met dat in gedachten en het feit dat Katy Perry ook veel aandacht trok, is het niet verwonderlijk dat toen ze met Pattinson omging, de pers wild werd. Zoals te verwachten was, veronderstelde het grootste deel van de berichtgeving over Pattinson en Perry die op dat moment rondhingen dat ze een stel zouden worden. Sommige websites meldden zelfs dat Perry en Pattinson getuige waren geweest van zoenen.

Wat sommige mensen in het verleden ook hebben gemeld, er is geen enkel concreet bewijs dat erop wijst dat Robert Pattinson en Katy Perry ooit een stel zijn geweest. Meer dan dat, elke keer dat er geruchten over hen waren, hebben de vertegenwoordigers van Perry en Pattinson sterk ontkend dat ze iets anders dan vrienden zijn. Dat betekent echter niet dat sommige mensen die geruchten niet serieus hebben genomen.

Zoals Katy Perry ooit onthulde, was ze bang dat Kristen Stewart geruchten over haar relatie met Robert Pattinson serieus zou nemen. Toen ze in 2013 met Elle UK sprak met geruchten die wervelden, maakte Perry duidelijk dat ze stappen ondernam om ervoor te zorgen dat Stewart niet in de geruchten stapte."Ik stuurde haar een sms met de tekst: 'Ik weet dat je al deze dingen hebt gezien, maar je weet dat ik je nooit respectloos zou behandelen. Ik ben die persoon niet,'"

Zoals Katy Perry verder uitlegde, probeerde ze er alleen te zijn voor haar vriend Robert Pattinson terwijl hij door een zeer openbare en waarschijnlijk verwoestende breuk ging. Om redenen buiten haar controle, was Perry zich er terdege van bewust dat de pers dat verkeerd zou interpreteren, simpelweg omdat zij en Pattinson tegengestelde geslachten zijn. "'Ik probeer gewoon een vriend voor hem te zijn, maar het is jammer dat ik een stel tts heb.'"

Zoals US Weekly meldde, deed Katy Perry een wederdienst toen ze er was voor Robert Pattinson tijdens zijn breuk met Kristen Stewart. Volgens hun rapport checkte Pattinson immers regelmatig bij Perry via sms'jes na haar scheiding van Russell Brand.

Aanbevolen: