Hier is waarom Jenna Fischer deze 'The Office'-scène 30 keer moest filmen

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Jenna Fischer deze 'The Office'-scène 30 keer moest filmen
Hier is waarom Jenna Fischer deze 'The Office'-scène 30 keer moest filmen
Anonim

The Office is zonder twijfel een van de beste tv-shows aller tijden! Hoewel de Amerikaanse versie een replica is van de Britse serie, is het duidelijk dat de cast van de show uit 2005, die ijverig werkte op de Scranton-kantoren, de show behoorlijk spectaculair maakte. Hoewel Michael Scott de opvallende ster was, is het duidelijk geworden dat Jim en Pam een goede tweede waren!

Het paar op het scherm was favoriet bij de fans, en terecht! Jenna Fischer, die notoir de rol van Pam Beesly speelde, onthulde tijdens haar podcast met vriendin en voormalig The Office co-ster, Angela Kinsey, dat er een bepaalde scène was die Jenna 30 keer moest filmen!

Tijdens de discussie raakte Fischer de 'emotionele' scène aan die haar tegelijkertijd boos, verdrietig en verward maakte, wat haar uiteindelijk zo vaak deed filmen. Dus, welke scène moest Jenna Fischer steeds opnieuw doen? Laten we erin springen!

Jenna heeft haar schietscène 30 keer gefilmd

Jenna Fischer speelde op briljante wijze de rol van Pam Beesly in de hitserie The Office. Pam's verhaallijn draaide om haar romance met Jim Halpert, terwijl ze de receptioniste en assistent was van Scranton-manager, Michael Scott.

Tijdens het allereerste seizoen is er een reeks bezuinigingen nodig in het hele bedrijf Dunder Mifflin, en Michael Scott moest helaas Pam loslaten. Tijdens het spannende moment laat Michael Pam weten dat ze is vrijgelaten voor het stelen van post-it's, hoewel dat helemaal niet waar is, maar wanneer Pam begint te huilen, onthult Scott dat hij maar een grapje maakt, terwijl hij dat in werkelijkheid niet is t.

Gelukkig voor Pam mocht ze haar baan behouden, maar voor Jenna Fischer maakte die ene scène haar baan erg moeilijk! Tijdens haar podcast met Angela Kinsey, The Office Ladies, onthulde Fischer dat de schietscène niet één, niet twee keer, maar DERTIG keer is gefilmd!

Volgens Fischer zelf duurde de scène maar liefst 30 keer voordat ze de perfecte opname kreeg. Bovendien was dit ook de scène waarin ze auditie deed voor de rol van Pam, en hoewel ze het de eerste keer verpletterde, merkte ze dat ze het wat moeilijker had om de scène daadwerkelijk te filmen.

Jenna ging verder met te zeggen dat het de scène was die ze het vaakst opnieuw moest doen op The Office, en gezien het emotionele bereik dat ervoor nodig is, van verward, verdrietig tot boos, heeft Fischer het uiteindelijk gedaan, wat ons een Office-moment bezorgt dat fans nooit zullen vergeten.

Angela Kinsey viel in en beweerde dat Jenna's optreden "briljant" was, en grappig genoeg, ze was eigenlijk bedoeld om haar te spelen! Kinsey zei dat ze aanvankelijk auditie had gedaan voor de rol van Pam Beesly, maar na Jenna's geweldige prestaties in alle 9 seizoenen, is het duidelijk dat ze echt gemaakt was voor de rol.

Aanbevolen: