Miley Cyrus zegt dat ze een partner wil die meer naar de tafel kan brengen

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus zegt dat ze een partner wil die meer naar de tafel kan brengen
Miley Cyrus zegt dat ze een partner wil die meer naar de tafel kan brengen
Anonim

Als het gaat om jonge Hollywood-relaties, kan er van alles gebeuren. Popsensatie Miley Cyrus heeft het net uitgemaakt met vriendje Cody Simpson en kijkt niet meer achterom. De vrouw is klaar om door te gaan naar grotere en betere dingen, zoals ze duidelijk aangaf in haar nieuwe track Midnight Sky. De 27-jarige maakte vooral in de podcast Call Her Daddy met Alexander Cooper duidelijk dat ze op zoek is naar een betekenisvolle relatie met iemand.

Meisjes praten tot het uiterste

Het lijkt erop dat Miley Cyrus sinds de breuk met Cody Simpson haar beste leven leidt. Sommigen zeggen misschien dat ze tegenwoordig de beste versie van zichzelf leeft. Zoals de songtekst van haar nieuwe nummer Midnight Sky aangeeft, laat Cyrus zich door niemand vastbinden. Hoewel de ster duidelijk een vrije geest is, is ze nog steeds op zoek naar meneer of mevrouw Right.

De 27-jarige zangeres ging zitten met Alexander Cooper van Call Her Daddy om een zeer "ongecensureerde" discussie te voeren over relaties en de toekomstige relaties. Tijdens het ranzige interview maakte Cyrus de herhaalde verklaring dat ze een partner wil "die meer op tafel kan brengen dan alleen een bord." Cyrus legde uit dat zij tijdens haar relaties vaak degene was die mensen 'vulde', in feite het grootste deel van het werk deed. De zangeres zei vervolgens dat ze op zoek is naar iemand die veel vertrouwen in zichzelf heeft. De ster is duidelijk erg geïnteresseerd in wat een persoon nog meer aan haar leven kan toevoegen, in plaats van er iets van af te trekken. Miley Cyrus heeft de afgelopen jaren veel aan groei en zelfreflectie gedaan.

Cyrus gelooft niet in één ware liefde

Miley Cyrus is misschien veel opgegroeid sinds haar scheiding van Liam Hemsworth en de breuk met Cody Simpson, maar ze verzekert Cooper dat ze nog steeds aan het leren is. De zangeres is zelfs nog de liefde aan het ontdekken. De 27-jarige onthulde dat ze inderdaad drie keer in haar leven verliefd was geweest, maar er was één relatie in het bijzonder, met een ex-vriendin die Cyrus tot op de dag van vandaag niet heeft kunnen afschudden. "Ik droom en denk nog steeds aan haar", gaf Cyrus toe aan Cooper. In één adem merkte de Midnight Sky-zangeres op dat ze niet gelooft in 'One True Love'. Hoewel dat misschien waar is, hangt Cyrus made duidelijk nog steeds boven haar vroegere vlammen.

Aanbevolen: