Tisha Campbell zegt dat ze graag meer wil weten over plottwist voor 'Uncoupled' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Tisha Campbell zegt dat ze graag meer wil weten over plottwist voor 'Uncoupled' seizoen 2
Tisha Campbell zegt dat ze graag meer wil weten over plottwist voor 'Uncoupled' seizoen 2
Anonim

Waarschuwing: spoilers vooruit

Tisha Campbell speelt Suzanne in de nieuwe Netflix-serie, Uncoupled, en ze staat te popelen om spoilers te leren na de grote cliffhanger van het seizoen tijdens de finale.

Uncoupled is de nieuwste serie van Darren Star, de man achter Emily in Parijs, en nu plaagt hij een mogelijke verhaallijn voor seizoen twee. Star heeft de serie samen met Jeffrey Richman van Modern Family gemaakt.

De serie speelt Neil Patrick Harris als Michael Lawson, een homoseksuele man van midden veertig wiens partner van 17 jaar hem verlaat op zijn 50e verjaardag. De show volgt Michael op zijn reis van omgaan met verlies en daten als een homoseksuele man van middelbare leeftijd in New York City.

Michaels zakenpartner Suzanne heeft een zoon genaamd Kai, die van plan is zijn biologische vader te ontmoeten nadat hij een 23andMe-test heeft gedaan. Kai bedenkt zich echter en besluit zijn vader niet te ontmoeten. Zijn moeder besluit toch te gaan en reageert heftig als ze de man door een raam ziet.

Fans van de show speculeren over de identiteit van de mysterieuze man.

"We hebben sterke ideeën over die verhaallijn", vertelde Star aan TVLine. "We gaven het bijna weg in seizoen één, maar besloten het niet te doen. Het zal heel verrassend zijn."

Campbell heeft onthuld dat zelfs zij de identiteit van de vader niet kent.

"Ik wil het heel graag weten!" ze zei. "Ik weet alleen dat hij uit Europa komt. Ik weet niet uit welk land. Ik weet dat het goed komt met hem, wie hij ook is…"

Ze vervolgde: "Darren Star is Emily momenteel aan het filmen in Parijs in Parijs. Ik dreigde hem te komen bezoeken en te kijken of ik zijn hersens kon plukken."

speculatie terzijde, Harris sprak onlangs met HuffPost over de voorbereiding op de stomende naaktscènes van de show.

"Ik zal je vertellen wat raar is: je bent letterlijk kont-naakt, behalve dat je je geslachtsdelen niet kunt laten zien," zei hij. "Als je in je aanhanger gaat, zijn er zes of zeven opties voor dingen die je om je spullen zou moeten doen. Sommige hebben trekkoorden, sommige hebben dubbelzijdig plakband, sommige zijn veel groter - ik weet niet qua grootte maakt het niet uit, maar ze zijn gewoon een gigantisch stuk stof - en ik had geen idee wat ik ermee moest doen."

Harris onthulde dat hij uiteindelijk tot een conclusie kwam over wat hij moest doen.

"Het wordt de NPH genoemd - de Netflix-penishouder", voegde hij eraan toe. "Het is een soort rubberachtige [cock]ring die is bevestigd aan een rekbaar, vleeskleurig pakket dat je om al het spul wikkelt."

De acteur zei ook dat hij blij is met het vermogen van de show om "een breed scala aan mensen aan te spreken".

"Ongeacht de koppeling, iedereen die ernaar kijkt, zal de emoties eromheen begrijpen", zei Harris. "We bevinden ons nu meer dan ooit in een verdeelde wereld, en als we entertainment kunnen creëren dat door velen kan worden gewaardeerd, denk ik dat het de zaak op zijn eigen subjectieve manier helpt."

Hopelijk zal de brede aantrekkingskracht van de show leiden tot een verlenging van seizoen twee en zal het net zo sappig zijn als de cliffhanger beloofde.

Aanbevolen: