Dave Chappelle 'Kan niet meer naar kantoor gaan', zegt LGBTQ+-gemeenschap 'Dit gaat niet over hen

Inhoudsopgave:

Dave Chappelle 'Kan niet meer naar kantoor gaan', zegt LGBTQ+-gemeenschap 'Dit gaat niet over hen
Dave Chappelle 'Kan niet meer naar kantoor gaan', zegt LGBTQ+-gemeenschap 'Dit gaat niet over hen
Anonim

Dave Chappelle staat in het middelpunt van veel controverse sinds zijn stand-upspecial The Closer op Netflix werd uitgebracht. Sommige van zijn opmerkingen werden gezien als transfobisch, wat een enorme opschudding veroorzaakte, maar Chappelle houdt vol dat dit niet zal leiden tot zijn annulering. In feite weigert hij zich terug te trekken of zich te verontschuldigen voor zijn opmerkingen en heeft hij stoutmoedig verklaard dat hij in feite een aantal transgendervrienden en bondgenoten heeft die het er ook over eens zijn dat er geen noodzaak is voor al het drama dat zich momenteel ontvouwt.

Hij vestigt de aandacht op het grote probleem van inclusie en herinnert fans eraan dat op dit moment de transgendergemeenschap bij Netflix niet wordt beïnvloed - het is eigenlijk Dave Chappelle zelf die niet het gevoel heeft dat zijn kantoor een veilige, inclusieve omgeving.

Chappelle's nieuwe bericht

Chappelle herinnerde fans eraan dat het algemene probleem gaat over de annuleringscultuur, verkeerde informatie en de weigering van mensen om na te denken over de informatie die ze krijgen. Als inclusie, gelijke behandeling, vrijheid van meningsuiting en creatieve expressie voorop staan in de openbare discussie, voelt hij zich onrecht aangedaan en gediscrimineerd.

Eist dat zijn fans meer nadenken over hoe de huidige situatie zich ontvouwt, zei Chappelle; ""Ik wil dat iedereen in dit publiek weet dat, hoewel de media het framen dat het mij versus die gemeenschap is, dat niet is wat het is. Geef de LBGTQ-gemeenschap niet de schuld van dit alles. Dit heeft niets te maken met doen. Het gaat om bedrijfsbelangen en wat ik wel en niet kan zeggen."

Hij ging vervolgens in op zijn controversiële opmerkingen en zijn huidige standpunt door te zeggen; 'Ik zei wat ik zei, en jongen, ik heb gehoord wat je zei. Mijn God, hoe zou ik dat niet kunnen? Je zei dat je een veilige werkomgeving wilt bij Netflix. Het lijkt alsof ik de enige ben die niet meer naar kantoor kan.”

Chappelle werkt aan het uitwissen van cultuur annuleren

In zijn nieuwe stand-upvideo ging Chappelle dubbel over de echte problemen die tot deze huidige controverse hebben geleid, door te stellen; "corporate policy" was de schuldige. Hij herhaalde dat hij geen enkel probleem heeft met de transgendergemeenschap en bleef zich verzetten tegen de annulatiecultuur.

Voordat hij zijn sketch afrondde, liet Chappelle weten dat hij wilde dat zijn publiek meer kritische denkers zou worden, en moedigde hij hen aan om de informatie die de media hen geven ter discussie te stellen. Met betrekking tot de transgendergemeenschap zei hij; "Voor de goede orde, en ik wil dat je dit weet, iedereen die ik ken uit die gemeenschap is liefdevol en steunde me, dus ik weet niet waar al deze onzin over gaat."