Wauw! Lisa Rinna's 'Miley Cyrus Mashup is te mooi voor woorden

Inhoudsopgave:

Wauw! Lisa Rinna's 'Miley Cyrus Mashup is te mooi voor woorden
Wauw! Lisa Rinna's 'Miley Cyrus Mashup is te mooi voor woorden
Anonim

Lisa Rinna staat opnieuw centraal, met nog een ongelooflijke verbluffende, oogverblindende mashup, en fans kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.

Deze keer bracht ze haar innerlijke rockster naar voren en kleedde ze zich op in imitatie van Miley Cyrus voor een onvergetelijke mashup-ervaring die ervoor zorgt dat we dit allemaal thuis willen proberen. Het lijkt erop dat Lisa Rinna de afgelopen weken stormenderhand heeft gedanst en haar dromen heeft waargemaakt op video, tot grote vreugde van haar 2,5 miljoen volgers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen.

Rinna is de laatste tijd een ware meester in transformatie geworden. Ze heeft naadloos en vloeiend imitatievideo's gemaakt van Harry Styles, Madonna en nu Miley Cyrus, waarmee ze bewijst dat ze een echte kameleon is, in staat om alles te doen en iedereen te worden op wie ze haar zinnen heeft gezet.

Deze keer is haar zinnen gezet op Miley Cyrus, en fans zijn gekluisterd aan deze fantastisch geweven mashup.

Miley Mashup

We weten niet zeker of Lisa Rinna 'Born To Run' was, maar we denken zeker dat ze geboren is om mashup-video's te maken. Haar vertolking van Miley's nieuwste release, Midnight Sky, heeft fans op het puntje van hun stoel, vol ontzag voor haar totale make-over en haar ongelooflijke gelijkenis met de jonge rockster. Neem zelf een kijkje en je zult zien hoe goed Lisa Rinna in staat was om te transformeren in de persona van Miley Cyrus.

Dit is vooral indrukwekkend gezien het leeftijdsverschil tussen deze twee sterren. Lisa Rinna is 57 jaar oud en haar mashup met Miley Cyrus is knallend. Ze heeft het imago van Miley volledig overgenomen, ondanks het leeftijdsverschil van 30 jaar.

Miley keurt goed

Je weet dat je de top van het mashup-spel hebt bereikt als de persoon die je imiteert je een duim omhoog geeft voor je prestaties, en Miley Cyrus deed veel meer dan dat. Miley, duidelijk gevleid en duidelijk onder de indruk van Lisa Rinna's kijk op haar optredens en outfits, reageerde op Rinna's Instagram-feed met 3 rode harten en toonde haar liefde en steun voor deze ongelooflijke creatie.

Dit gaat echter niet zonder opoffering! Het pijnlijk gedetailleerde proces van het afbeelden van Cyrus bracht ongetwijfeld heel wat werk en haar- en make-updetails met zich mee.

We weten niet zeker wie Rinna als volgende zal opnemen, maar we zullen zeker kijken. Met al meer dan 277.000 views is het duidelijk dat fans zeker geïnteresseerd zijn in deze mashup en reikhalzend uitkijken naar meer.

Aanbevolen: