Ariana Grande houdt meer van de roze menigte in Pasig City dan van woorden

Inhoudsopgave:

Ariana Grande houdt meer van de roze menigte in Pasig City dan van woorden
Ariana Grande houdt meer van de roze menigte in Pasig City dan van woorden
Anonim

Zangeres en actrice Ariana Grande werd vanmiddag verrast! De starlet plaatste video's van duizenden mensen in Pasig City die haar lied "Break Free" zingen op straat. Het in roze geklede publiek danste en sprong op en neer, terwijl ze met roze ballonnen en vlaggen zwaaiden. De zangeres plaatste de video's op haar Instagram-verhaal en zei: "Ik kon niet geloven dat dit echt was - ik hou meer van je dan woorden."

Hoewel je kunt zien dat het publiek fans is van het werk van Grande, waren ze allemaal op straat, niet alleen om te zingen en dansen op het aanstekelijke deuntje. Ze waren er ook om de komst van vicepresident Leni Robredo voor haar presidentiële campagnebijeenkomst te steunen. De Filippijnse presidentsverkiezingen van 2022 staan gepland voor 9 mei en ze heeft meerdere Pink Sunday-bijeenkomsten gehad voor haar campagne.

Verschillende gebruikers op Twitter hebben gereageerd op deze rally, waaronder duizenden mensen uit de Filippijnen. De meeste tweets zijn van mensen die hun liefde en steun voor de zanger en steun aan Robredo tonen. Er zijn ook verschillende tweets van mensen die bij de rally waren en ook hun eigen video's plaatsten.

Dit is niet de eerste keer dat haar muziek werd gebruikt voor iets dat niet muziekgerelateerd was

Veel mensen herinneren zich de veelbesproken bomaanslag in de Manchester Arena in 2017, terwijl mensen het concert van Grande verlieten. Het resulteerde in de dood van 23 mensen (inclusief de bommenwerper) en meer dan 1.000 gewonden. Grande stopte haar tour na de aanval en vloog terug naar de Verenigde Staten om bij haar familie te zijn. Een van de gedenkwaardige foto's die ze na de aanval maakte, was waarop ze huilde in de armen van haar toenmalige vriend Mac Miller toen ze uit het vliegtuig stapte.

Grande organiseerde twee weken later het benefietconcert One Love Manchester, dat plaatsvond in Manchester. Verschillende muzikanten traden op tijdens het concert, waaronder Coldplay, Miley Cyrus en Robbie Williams. Grande speelde ook verschillende nummers tijdens de show, waaronder 'Break Free'. De zangeres besloot echter haar nummer "One Last Time" opnieuw uit te brengen, waarvan de opbrengst naar het noodfonds zou gaan. Het nummer steeg naar nummer één in de iTunes Store en bleef daar minstens 48 uur staan. Het totale bedrag dat werd opgehaald met haar heruitgave, donaties en benefietconcert was meer dan $ 17 miljoen.

Het is gebruikelijk dat populaire liedjes worden gebruikt bij presidentiële campagnebijeenkomsten

Verschillende presidents- en vice-presidentskandidaten over de hele wereld hebben liedjes gebruikt wanneer ze naar de menigte liepen tijdens hun bijeenkomsten. De Amerikaanse vice-president Kamala Harris speelde New Radicals "You Get What You Give" tijdens haar bijeenkomsten tijdens de verkiezingen, wat ertoe leidde dat het one-hit-wonder van de band bijna een week lang een top-vijf iTunes Store-download werd.

Als reactie hierop besloot New Radicals hun lied uit te voeren tijdens "Parade Across America" om de inauguratie van president Joe Biden te vieren. Het was de eerste keer dat de band samen optrad in twintig jaar, en sindsdien hebben ze geen reünie-optredens of albums meer gepland.

Vanaf deze publicatie zijn er geen andere nummers van Grande gebruikt in presidentiële of vice-presidentiële campagnes. Het zou echter geen verrassing zijn als ze ooit in de Verenigde Staten zouden worden gebruikt. Ze heeft nog niet gesproken over een ander album, maar ze is druk bezig als jurylid bij The Voice en zal Glinda vertolken in de aankomende verfilming van Wicked.

Aanbevolen: