Iemand moet Britney Spears vertellen dat we deze foto deze maand 9 keer hebben gezien

Inhoudsopgave:

Iemand moet Britney Spears vertellen dat we deze foto deze maand 9 keer hebben gezien
Iemand moet Britney Spears vertellen dat we deze foto deze maand 9 keer hebben gezien
Anonim

Op een gegeven moment moet iemand iets doen om in te grijpen en ervoor te zorgen dat Britney Spears in orde is.

Het nieuwste in het Britney Spears-drama is het constant posten en opnieuw plaatsen van dezelfde afbeelding, waarvan één deze maand alleen al 9 keer omhoog gaat. Om nog maar te zwijgen van het feit dat deze specifieke afbeelding wordt gepost, en wanneer fans erop klikken, zijn er nog 2 of 3 versies van diezelfde foto die verschijnen met minimale verschillen door verschillende filters.

Er is niets nieuws te ontdekken in deze afbeelding, ondanks dat ze het steeds opnieuw plaatst.

Iemand moet Britney Spears vertellen dat we deze foto deze maand 9 keer hebben gezien, en als er een bericht is… begrijpen we het niet!

Verander de foto alstublieft

Fans zijn gek geworden door in- en uit te zoomen op de foto's, in een poging te begrijpen of er een verborgen betekenis op de achtergrond zit, of in godsnaam in haar wimpers.

Britney's Instagram-account controleren op aanwijzingen is voor veel fans een parttime baan geworden en de obsessie is veranderd in zorgen maken. Inmiddels zijn de meeste fans ervan overtuigd dat Britney helemaal geen controle heeft over haar eigen leven, laat staan dat ze controle heeft over haar sociale media-accounts. Het is duidelijk door de "antwoorden" die ze geeft op de vragen die niemand heeft gesteld, dat ze ofwel ernstig niet in staat is om informatie te verwerken of dat iemand anders haar de verkeerde updates geeft. Een fan schreef: "Maken ze een grapje of hebben ze geen foto's meer?"

Degene die controle heeft over haar sociale media-pagina, wil je misschien de foto nu veranderen, we hebben het allemaal opgemerkt en we 'begrijpen het' helemaal niet.

Deze foto brengt fans in verwarring

Er zijn aanwijzingen gevonden bij het inzoomen op Britneys foto's. Er zat bloed op haar been toen ze in het bad zat en op haar wimpers stond 'bel 112'. Ze had zelfs rode vlekken en blauwe plekken op haar lichaam in veel van de afbeeldingen die ze heeft gepost.

Deze foto is gewoon verwarrend. We blijven het zien. Steeds opnieuw. We hebben de ketting opgemerkt om het 'boze oog' af te weren. We zien dit als een van die gebloemde crop tops die ze vaak draagt. Fans hebben ingezoomd op haar ogen, haar kleding, haar lichaam, de achtergrond… we snappen het gewoon niet. In haar laatste bericht staat dat de "middelste foto geen retouches heeft", en fans hebben hun focus daar tevergeefs op gelegd.

Fans zijn verward en gefrustreerd en het commentaargedeelte van Spears staat vol met berichten zoals; "Zelfde foto andere dag?," en "Wat is er met dezelfde outfit en foto's? Wat is er aan de hand met Britney???????" Een fan genaamd tameegee schreef zelfs; "Oh wauw, we hebben deze foto nog niet gezien in…2 dagen ? ???," spotte met de frequentie van deze afbeelding. Er kwamen steeds meer berichten binnen, zoals: "Ik heb bijna geen reacties meer voor deze zelfde foto,"

Een gebruiker met de naam @misteressinplays vatte deze situatie perfect samen toen ze schreef: "Laten we dit gewoon je profielfoto maken en er een einde aan maken."

Aanbevolen: