Weet iemand waar Kanye West is? Hij is al meer dan een maand MIA

Inhoudsopgave:

Weet iemand waar Kanye West is? Hij is al meer dan een maand MIA
Weet iemand waar Kanye West is? Hij is al meer dan een maand MIA
Anonim

Zijn stilte was oorverdovend, aangezien fans en volgers gewend zijn een stroom berichten van de artiest te ontvangen. Kanye is nog nooit zo lang in actie geweest. Hij heeft in het verleden een aantal stille spurten doorgemaakt, meestal na een blunder of een soort van openbare vernedering, maar om vanaf 4 november volledig van de radar te zijn tot vandaag, lijkt ver uit zijn karakter.

Fans beginnen zich weer af te vragen over Kanye's geestelijke gezondheid en vragen zich af of zijn mislukte politieke inspanningen een heropflakkering van depressie of mentale en emotionele instabiliteit hebben veroorzaakt.

Zijn vrouw, Kim Kardashian, is erg actief geweest op haar sociale media-accounts en plaatst consequent zowel persoonlijke als zakelijke updates, maar zelfs als het gaat om familiefoto's die ze heeft geplaatst, Kanye West ontbreekt merkbaar.

Waar is Kanye?

Net op tijd voor de feestdagen spelen fans een spelletje "Waar is Kanye?", in plaats van Waar is Waldo? Er wervelen vragen over wat er in zijn leven zou kunnen gebeuren dat zo cruciaal is dat het zijn hele aandacht heeft ingenomen. Zijn afwezigheid op sociale media is duidelijk. Hij post meestal over zijn religie, zijn bedrijf of zijn volgende project. Kanye West staat erom bekend dat hij het erg druk heeft en altijd met een reeks projecten bezig is, dus het lijkt bizar dat hij ruim een maand lang niets heeft om met zijn fans te delen.

De afbeelding hierboven is 4 weken geleden volledig gepost, toen Kanye West op Instagram opschepte over het stemmen voor de allereerste keer. Zijn laatste twitterbericht werd 35 dagen geleden gepost en gaf ook de politieke context weer. Deze was eenvoudigweg getiteld "Kanye 2024", waarmee wordt verwezen naar het feit dat hij toegewijd was om voor de volgende termijn president van de Verenigde Staten te worden.

Een teken van depressie, of nieuwe dingen in de maak?

Het is mogelijk dat Kanye West depressief is en niet in staat om het publiek onder ogen te zien nadat hij de strijd tegen het Witte Huis heeft verloren. Veel critici hebben zijn inspanningen bespot en negatief uitgesproken over zijn zwakke politieke run. We herinneren ons allemaal zijn emotionele uitbarsting na zijn eerste campagnebijeenkomst, en als dat een indicatie is van hoe hij met druk omgaat, is er misschien reden tot bezorgdheid. Gezien zijn geschiedenis en worsteling met zijn geestelijke gezondheid, willen fans bepalen of hij in orde is, en hebben ze serieuze vragen over waarom hij merkbaar ontbrak op afbeeldingen die zijn opgedoken van de 40e verjaardag van Kim Kardashian.

Hoewel Kanye's afwezigheid een indicatie kan zijn dat hij ergens mee worstelt, kan het ook te wijten zijn aan het feit dat hij ongelooflijk gefocust is op een nieuw project. Misschien brouwt hij helemaal niet van schaamte of woede… wat als hij aan zijn volgende grote ding werkt?

Fans blijven zijn sociale-mediakanalen stalken in de hoop een aanwijzing te vinden.

Aanbevolen: