Kim Kardashian toont haar steun voor het National Police Accountability Project

Kim Kardashian toont haar steun voor het National Police Accountability Project
Kim Kardashian toont haar steun voor het National Police Accountability Project
Anonim

Kim Kardashian is een van de meest erkende publieke figuren in de natie. Fans kennen Kardashian van de tv-show van haar familie, haar eigen kleding- en beautylijn, haar huwelijk met muziekartiest en ontwerper Kanye West en meer. In sommige gevallen kennen fans haar ook van haar werk op het gebied van sociale rechtvaardigheid.

Omdat Kardashian niet bang is om haar visie op sociale rechtvaardigheidskwesties te uiten, ging ze onlangs naar haar Instagram en Twitter om een wetsvoorstel te promoten met betrekking tot de aansprakelijkheid van de politie. Het wetsvoorstel heeft betrekking op inwoners van Californië en wordt "The Police Decertification Bill" genoemd.

Volgens haar post stemt de vergadering van Californië morgen over het wetsvoorstel. In het Instagram-verhaal wordt uitgelegd dat het doel van het wetsvoorstel is om "ervoor te zorgen dat beledigende en racistische agenten stoppen met het terroriseren van onze gemeenschappen."

Meer specifiek, dit wetsvoorstel zou "de immuniteit voor politieagenten afschaffen" voor "het fabriceren van bewijs" of liegen "om strafrechtelijke aanklachten in te dienen tegen onschuldige mensen". Bovendien zou het wetsvoorstel "een systeem voor de gehele staat invoeren voor het intrekken van de vergunning van politieagenten die ernstig wangedrag begaan". Deze laatste maatregel is bedoeld om ervoor te zorgen dat onethische agenten na hun ontslag geen baan elders krijgen.

Met de recente gebeurtenissen van politiegeweld tegen individuen in de zwarte gemeenschap, zijn beroemdheden, atleten en het grote publiek veel mondiger geworden met betrekking tot het bespreken van politiehervormingen. Kardashian is slechts de nieuwste persoon in een reeks goedhartige influencers die haar platform gebruikt om politiehervormingen te promoten in haar thuisstaat Californië, evenals in de hele natie.

Aanbevolen: