Kanye West riskeert scheiding met Kim Kardashian nadat ze geheimen aan haar ex-vriendje heeft gemorst

Kanye West riskeert scheiding met Kim Kardashian nadat ze geheimen aan haar ex-vriendje heeft gemorst
Kanye West riskeert scheiding met Kim Kardashian nadat ze geheimen aan haar ex-vriendje heeft gemorst
Anonim

Een ding dat angst zal opwekken in het hart van elke vrouw, je ex die met je nieuwe man praat.

Dus denk eens na voor Kim Kardashian. Slechts een paar weken geleden sprak Kanye West zich uit over de tijd dat Kim Kardashian hun zevenjarige dochter North bijna had geaborteerd. Later bood hij zijn excuses aan, maar bronnen dicht bij Kim beweerden dat de daad "onvergeeflijk" was.

Nu heeft de rapper opnieuw gesproken over het moment waarop Kim naar verluidt "de pillen in haar hand" had. Deze keer tegen haar ex - vriend Nick Cannon.

Het paar dateerde kort van september 2006 tot januari 2007.

Kanye verscheen op Nick Cannon's podcast Cannon's Class. Hij sprak over zijn besluit om zich kandidaat te stellen voor het presidentschap en verdubbelde zijn mening over abortus.

"Ze hebben nooit iemand in mijn positie dat standpunt [tegen abortus] zien innemen en zeggen: 'Kijk eens, dit is een zevenjarige hier, en misschien heeft ze het hier nooit gehaald,'" West vertelde Cannon.

"Het was mijn vrouw die zei 'dit is een ziel', en het engste is dat ze de pillen had - je neemt de pillen en de volgende ochtend is de baby weg - ze had ze in haar hand."

Hij maakte voor het eerst de opmerkingen in juli toen hij instortte op het podium en zei: Ze had de pillen in haar hand.

"Mijn vriendin belde me schreeuwend, huilend. Ik ben een rapper. En ze zei 'ik ben zwanger'. Ze huilde. Ik had bijna mijn dochter vermoord."

Op Nicks podcast onthulde Kanye ook dat hij vond dat mannen inspraak zouden moeten krijgen als een baby wordt geaborteerd.

"Weet je waarom ik zei 'geen kind krijgen'? Omdat ik als man nog steeds zo bedachtzaam ben over het gebruik van het woord abortus, zijn we zo geschokt over het gebruik van het woord abortus," vertelde hij."Je hebt de mannelijke en de vrouwelijke mening nodig en ook het kind van beide mensen." Hij beweerde ook dat hij hoorde dat "je na negen maanden kunt aborteren" en zei dat er "geen menselijkheid" meer in de wereld is nadat mensen kritiek hadden geuit hem voor het delen van een foto van een 24 weken oude foetus. In 2012 verscheen Cannon op The Howard Stern Show waarin hij beweerde dat hij Kim had gedumpt nadat ze had gelogen over haar sekstape. [EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/KzgsxJt_KSI[/EMBED_YT]"Dit was mijn probleem. We hadden het over deze tape…En ze vertelde me dat er geen tape was", vertelde hij de shockjock. "Als ze eerlijk tegen me was geweest, had ik misschien geprobeerd haar in bedwang te houden en te zeggen: 'Dat was voor mij', want ze is een geweldige meid." "Ze is eigenlijk een van de aardigste mensen die je ooit zult ontmoeten. Maar de feit dat ze loog en me vertelde dat er geen band was."

Aanbevolen: