Britney Spears' Keeper speelt schaamteloos hersenspelletjes met fans

Inhoudsopgave:

Britney Spears' Keeper speelt schaamteloos hersenspelletjes met fans
Britney Spears' Keeper speelt schaamteloos hersenspelletjes met fans
Anonim

Terwijl de FreeBritney-beweging aan kracht blijft winnen en de bezorgdheid over de veiligheid van Britney Spears blijft escaleren, lijkt het erop dat degene die de leiding heeft over haar sociale media-accounts schaamteloos hersenspelletjes speelt met fans.

Er is een voortdurend debat gaande over de vraag of Britney Spears haar eigen sociale media beheerst, en op grotere schaal, of ze haar eigen leven beheerst. Nu, nadat het meest recente bericht is verschenen, lijken fans ervan overtuigd dat het op geen enkele manier door Britney Spears zelf is geschreven. De consensus is dat er een man aan de andere kant van de camera zit, en hij heeft de volledige controle over elke post en elke beweging die ze maakt.

Fans vragen nu om antwoorden. Wat is er met Britney Spears gebeurd? Wie plaatst deze afbeeldingen en bijschriften… is het haar vader? Misschien wel het belangrijkste… waarom spelen ze schaamteloos hersenspelletjes met haar fans?

The Mind Games Unravel

Fans vragen niet langer of dit echt Britney is die op haar eigen Instagram post. Ze denken helemaal niet dat zij het is. Dit laatste bericht toont een flagrante hersenkraker als de persoon die een bericht plaatst, begint te spelen met haar fans. Het treiteren begint wanneer het bijschrift zegt: "voor de mensen die denken dat ik dezelfde foto's plaats… nou, jullie kennen ons, meiden… het is hetzelfde topje en hetzelfde haar, maar als je naar de details kijkt, is het een heel andere foto?"

Laten we dit opsplitsen. Als Britney Spears 'ok' is en de uitbarsting van bezorgdheid van fans leest, namelijk degenen die hun zorgen over het herhaalde shirt dat ze heeft gedragen uitbeelden, waarom zou ze dan niet iedereen geruststellen en zeggen dat het goed met haar gaat? Het is duidelijk dat fans worden beschimpt door dit commentaar. Iemand aan de andere kant van haar sociale media speelt spelletjes en fans zijn woedend.

Bezorgde opmerkingen stroomden in hoog tempo binnen. kimbersdawn.13 schreef; "Als auteur en als vrouw heb ik een oog als het gaat om hoe vrouwen hun bewoordingen gebruiken en mannen hun bewoordingen wanneer ze vrouwen portretteren. En DAT is een mannelijke auteur die zich voordoet als vrouw!!!!" Een andere gebruiker met de naam glow_child_glow11 schreef; "Jullie kennen ons, meiden" klinkt letterlijk als iets wat een kerel van in de zestig zou zeggen als hij probeerde te doen alsof hij een vrouw van in de dertig was, gewoon door te zeggen.' Dit is moeilijk te argumenteren. Vrouwen gebruiken dit soort jargon meestal niet.'

De repetitieve roos verschijnt weer

De afbeelding speelt opnieuw met de rozenreferenties, en het feit alleen al dat deze foto steeds omhoog gaat, is een duidelijk voorbeeld van iemand die alle bezorgde fans treitert, ze uitlokt met een beetje opzettelijke onthulling en ze achterlaat met niets meer.

Het lijkt erop dat we het stadium van hypothetische zorgen hebben verlaten en zijn overgegaan naar legitieme bezorgdheid. Nu er opzettelijk met fans wordt gespeeld, is het zonder enige twijfel duidelijk geworden dat er iets heel erg mis is met Britney Spears. Fans zijn vastgelijmd aan haar Instagram-account om te zien wat de poppenspeler die haar account beheert het volgende zal posten.

Aanbevolen: