Miley Cyrus wil een controversieel kinderboek schrijven, maar hoe zou dat zijn?

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus wil een controversieel kinderboek schrijven, maar hoe zou dat zijn?
Miley Cyrus wil een controversieel kinderboek schrijven, maar hoe zou dat zijn?
Anonim

Miley Cyrus heeft tijdens haar succesvolle en lucratieve carrière tot nu toe behoorlijk wat controverse gehad en ze heeft toegegeven een realistisch kinderboek te willen schrijven als haar volgende onderneming. Maar Cyrus kennende, kan dit alles zijn uit een conventioneel kinderboek. De actrice en zangeres probeert auteur toe te voegen aan de lijst met beroepen om een kinderboek te maken dat jonge kinderen laat zien dat deze wereld niet per se is wat we ervan maken. Cyrus komt uit de hielen van een zeer openbare scheiding met acteur Liam Hemsworth en weet dit allemaal uit de eerste hand.

Haar wens om een realistisch kinderboek te schrijven werd geuit in een aflevering van de Joe Rogan Experience, een podcast gehost door komiek en UFC-commentator Joe Rogan. De twee hadden een langdurig gesprek over het verleden van Cyrus met drugs- en alcoholmisbruik, relatieproblemen en beroemd opgroeien, wat Cyrus ertoe bracht toe te geven dat ze dit realistische kinderboek wilde schrijven. Hoewel ze realistisch zegt, weet Cyrus maar al te goed dat dit hoogstwaarschijnlijk controversieel zal zijn en dat de genoemde onderwerpen nogal taboe zijn, vooral bij het schrijven voor kinderen.

Her Rise As Hannah Montana

Cyrus werd beroemd in de Disney Channel-show, Hannah Montana, toen ze nog maar 11 jaar oud was. Oorspronkelijk deed ze auditie voor een ondersteunende rol, maar het castingteam was geboeid door haar acteer- en zangkwaliteiten en besloot haar als hoofdrolspeler te casten. De show was een enorme hit en ze werd door velen bestempeld als een tieneridool, waardoor haar carrière omhoogschoot en haar leven in de openbaarheid kwam. Als gevolg van die populariteit werd Cyrus de eerste act in The W alt Disney Company die grote deals scoorde op het gebied van televisie, film, consumentenproducten en natuurlijk muziek. Deze onmiddellijke roem op zo'n jonge leeftijd zou natuurlijk een ongelukkige prijs met zich meebrengen.

Misbruik van middelen en nuchterheid

Haar imago als tienerpopster kreeg een wending toen ze meer provocerende liedjes en muziekvideo's begon uit te brengen en nu wordt haar imago gekoppeld aan drugsgebruik en feesten. Hoewel een groot deel van het jonge leven werd geplaagd door controverse, vocht ze hard en slaagde ze erin haar leven te veranderen. Haar nuchterheid kwam als gevolg van een stemoperatie die ze had ondergaan. Omdat ze tegen haar wil het gezicht van veel dingen was geworden, probeerde ze haar imago ten goede te veranderen om mensen te helpen. Dit idee voor een kinderboek past precies in dit sentiment.

Hoe dit boek eruit zou kunnen zien

Een kinderboek van Miley Cyrus met het idee realistisch te zijn, zou net zo goed synoniem kunnen zijn met controversieel. Hoewel het idee goed is, komen de voordelen ten koste van jonge mensen. Een gebied dat ze zou onderzoeken is drugs- en alcoholmisbruik en hoewel het belangrijk is om jonge mensen voor te lichten over de gevaren ervan, is dit onderwerp hoogstwaarschijnlijk niet geschikt voor jonge kinderen. Afhankelijk van hun leeftijd zouden ze hoogstwaarschijnlijk niet volledig begrijpen wat drugs en alcohol zijn, en zeker niet de effecten van beide. Hoewel het idee om jonge mensen op te leiden goed is, is het laatste wat iemand zou willen, ze indirect op dit pad te sturen.

Andere onderwerpen kunnen zijn relaties, omgaan met gevoelens en de realiteit van de wereld waarin deze jonge mensen uiteindelijk zullen opgroeien om in te leven. Hoewel dit allemaal zeker belangrijk is voor jonge mensen om te leren, is het iets dat beter wordt geleerd door ervaring. Cyrus gaf toe dat het schrijven van zo'n boek nogal controversieel zou zijn, maar gelooft dat er een manier is om dit effectief en veilig te doen voor jonge mensen. Voor wat het waard is, als kindsterretje dat zowel succes als mislukking heeft gezien, kent Cyrus beide kanten van het argument en zou hij heel goed een succesvol kinderboek kunnen schrijven.

Aanbevolen: