Kanye West wil een artiest daten en fans speculeren wie dat zou kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Kanye West wil een artiest daten en fans speculeren wie dat zou kunnen zijn
Kanye West wil een artiest daten en fans speculeren wie dat zou kunnen zijn
Anonim

Kanye West ging van het overspoelen van fans met zijn onophoudelijke en vaak onstuimige Tweets naar plotseling radiostil op sociale media. Zodra zijn huwelijk met Kim Kardashian uit elkaar begon te vallen, viel hij volledig uit de grid en moet hij nog steeds online verschijnen.

Een media-outlet heeft onthuld dat bronnen dicht bij Kanye West met hem hebben gepraat over het leven na Kim. Het lijkt erop dat Kanye klaar is om zichzelf weer in de datingscene te plaatsen, met één voorwaarde.

Hij heeft geconcludeerd dat hij "met een artiest en een creatief persoon" moet zijn en hij zei verder dat "Kanye het gevoel heeft dat hij 'dezelfde taal kan spreken' met een artiest" en beter begrepen moet worden.

Kanye is vrijgezel en klaar om zich te mengen

Terwijl hij en Kim Kardashian het echtscheidingstraject doorlopen, lijkt het erop dat ze het eens zijn over de gezamenlijke voogdij over de kinderen en dat ze in der minne zijn geweest met de meeste beslissingen over de verdeling van activa. Discussies over daten werden onthuld via deze bron, en de jacht is nu op een artiest die een goede match zou zijn voor Kanye West.

Het is moeilijk voor te stellen dat Kanye West een vrijgezel is die op zoek is naar een partner, maar het lijkt erop dat hij toe is aan iets nieuws.

De onthulling van dit nieuws heeft geleid tot een aantal ideeën bij fans, en ze wilden graag enkele van hun ideeën online delen. Als fans deze ideeën bijhouden, hoeft Kanye misschien niet veel verder te zoeken voor zijn volgende hete date.

Fans spelen Matchmaker

Als Kanye klaar is om met een artiest te daten, hoeft hij niet verder te zoeken. Fans staan achter hem en nemen deze "date an artist"-discussie zeer serieus.

Ze zijn al op jacht naar een geschikte dame voor West, en sommige van de ideeën die zijn uitgekomen, waren even hysterisch als verrassend.

Dit is wat fans suggereren; "dit is waar Taylor in het spel komt", verwijzend naar Taylor Swift op de meest sarcastische manier, evenals; "Ja, date Taylor - geef ons een plotwending."

Een andere fan stelde voor; "Lol, stel je een Azealia Banks-West voor," terwijl iemand anders hem probeerde te helpen; "Laat me een Eharmony-profiel voor je opzetten Ye."

Iemand viel sarcastisch in met: "Marilyn Manson is nu vrijgezel", evenals iemand die Kanye's eigen nummer citeerde door te zeggen; ""En als hij instapt, verlaat hij je kont voor een blanke meid."… de IRONY."

Andere fans hadden ideeën van één woord voor de ster om over na te denken, zoals; "Rihanna", "Candace Owens", "Iggy" en "Sweetie."

Dat zijn een heleboel opties waar Kanye uit kan kiezen…

Aanbevolen: