Kylie Jenner-fans overspoelen haar Instagram nadat ster nieuwe vollere lippen heeft flitst

Kylie Jenner-fans overspoelen haar Instagram nadat ster nieuwe vollere lippen heeft flitst
Kylie Jenner-fans overspoelen haar Instagram nadat ster nieuwe vollere lippen heeft flitst
Anonim

Kylie Jenner zag er moeiteloos glamoureus uit in haar laatste bericht op sociale media.

De baby van de Kardashian/Jenner-clan, poseerde voor haar 195 miljoen Instagram-volgers in haar aangepaste babyroze Rolls Royce. Maar het was niet de roze Prada bucket hat of de bijpassende miniatuur Birkin-tas waar mensen over spraken.

De moeder van de tweejarige Stormi pruilde met een nieuw stel volle lippen.

"Kijk naar haar lippen, ze zien er nieuw uit! Zo heet omg!" een fan schreef op de glamoureuze afbeelding.

"Ze wordt letterlijk alleen maar heter en heter. Gloednieuwe lippen ook", schreef een ander.

"Yas koningin! Ze kreeg wat extra mollig in die lippen. Sexy, " beaamde een opgewonden fan.

In 2015, na veel speculatie, kondigde grote zus Khloe Kardashian op Keeping Up With The Kardashians aan dat Kylie lipfillers had.

"Kylie besloot haar lippen voller te maken en ik denk niet dat daar iets mis mee is… ik denk dat als je iets hebt gedaan, het goed is om het vol te houden," gaf Khloe toe.

Kylie voegde er zelf aan toe: "Ik heb tijdelijke lipfillers. Het is gewoon een onzekerheid van mij, en het is wat ik wilde doen."

"Deze man die ik kuste, zei: 'Je lippen zijn erg klein, maar je bent echt een goede kusser. Ik dacht niet dat je goed zou zijn in zoenen.' Het was zo onbeleefd. Vanaf dat moment had ik gewoon het gevoel dat ik mannen naar mijn lippen zag staren. Ik had het gevoel dat niemand me wilde kussen."

Nadat Kylie injecties kreeg, deed ze alsof ze dat niet deed nadat ze het gevoel had dat ze anderen zou kunnen aanmoedigen om hetzelfde te doen.

"Wat als ik naar buiten zou komen en zou zeggen: 'Oh, ja, ik heb mijn lippen laten doen'? Wat zullen al die moeders van me denken?" zei ze over haar denkproces.

"Deze kinderen, mijn fans, ze zullen denken dat ik gek ben. Ik wilde geen slechte invloed hebben. Ik wilde niet dat mensen dachten dat je je lippen moest laten doen voel je goed over jezelf. Maar ze vonden het gekker dat ik erover loog omdat het zo duidelijk was. Ik wou dat ik gewoon eerlijk en openhartig was geweest."

Tijdens haar geheime zwangerschap met Stormi, zeggen bronnen dat de lip-kip-ondernemer stopte met het bijvullen van haar lippen met hyaluronzuur.

"Kylie werd echt verliefd op de natuurlijke look en wilde daar meer van, dus besloot ze te stoppen met het aanbrengen van fillers in haar lippen", vertelde iemand aan Harpers Bazaar.

Maar nu lijkt het erop dat Kylie weer van gedachten is veranderd.

Aanbevolen: