Mark Consuelos flitst Kelly Ripa en al haar kijkers

Mark Consuelos flitst Kelly Ripa en al haar kijkers
Mark Consuelos flitst Kelly Ripa en al haar kijkers
Anonim

Fans van talkshows in de ochtend hebben waarschijnlijk een aflevering van Live With Kelly and Ryan gezien. Kelly Ripa is de vrouwelijke helft van dit dynamische duo dat je actuele nieuwsclips brengt en interessante gebeurtenissen in alles bespreekt, van entertainment tot roddels over beroemdheden, inzichten en feiten deelt en zelfs een beetje speculatie.

Ripa is een grote naam in de showbusiness overdag, en ze staat ook bekend om haar vaste huwelijk van 24 jaar met de Amerikaanse acteur Mark Consuelos. De twee hebben van tijd tot tijd online een glimp van hun leven gedeeld, vooral omdat hun kinderen groter zijn geworden.

Terwijl de recente pandemie voortduurt, wordt Live With Kelly and Ryan uitgezonden vanuit de woonkamers van zowel Ripa als Ryan Seacrest, evenals die van hun aanbevolen gasten.

Het was echter precies dit scenario dat de presentator van de talkshow eind vorige week in shock bracht toen ze besefte dat haar liefhebbende echtgenoot haar fans een blik wierp terwijl hij in hun achtertuin stond.

Leef met Kelly en Ryan
Leef met Kelly en Ryan

Consuelos, een en al glimlach, stond achter zijn vrouw met zijn zwarte t-shirt omhoog om te pronken met zijn indrukwekkende sixpack (en op 49 heeft hij het recht om zijn fitte lichaamsbouw te vieren.)

Ripa nam het natuurlijk allemaal rustig aan en plaatste een geschokte foto van zichzelf op haar Instagram-verhaal met het bijschrift: "Tune in today!" Hoewel het onduidelijk is of de foto van haar man daadwerkelijk heeft geholpen meer kijkers te trekken, gaf het haar vaste kijkers zeker iets om over te praten.

Aanbevolen: