Drie back-to-back berichten van Britney Spears beschimpt fans op een grote manier

Inhoudsopgave:

Drie back-to-back berichten van Britney Spears beschimpt fans op een grote manier
Drie back-to-back berichten van Britney Spears beschimpt fans op een grote manier
Anonim

Het Instagram-account van Britney Spears is nu een toevluchtsoord voor treiteren, bespotten en denkspelletjes. De handlers van Britney moeten een echte kick krijgen van het feit dat fans uren besteden aan het onderzoeken van elk detail in elk bijschrift en elke afbeelding die op haar account wordt geplaatst. Misschien is het vermakelijk voor de persoon die haar account beheert om de macht te hebben om miljoenen bewonderende, goedbedoelende fans in een vlaag van zorgen te sturen.

De amusementswaarde lijkt behoorlijk hoog te zijn, want er waren een cluster van 3 schetsmatige berichten die net omhoog gingen, en ze spelen duidelijk allemaal met fans en knoeien met de hoofden van mensen.

Schakelend op alle details die fans hebben genoemd als problematisch, begint de persoon die dit account beheert de zaken veel te ver te gaan.

Het treiteren

Fans hebben talloze uren besteed aan het ontcijferen van de betekenis van het rozenmotief dat steeds weer verschijnt in Britney's Instagram-feed. De nooit eindigende verwijzingen naar rozen en de hints over 'The Rose Project' hebben fans angstaanjagende, cryptische berichten gestuurd die suggereren dat Britney Spears om hulp schreeuwt.

In plaats van zorgen weg te nemen en de gedachten van fans te verlichten die bezig waren Britney te 'redden', heeft de persoon die haar account beheert besloten om de spot te drijven met de situatie. Ze onderschreven een recente afbeelding met de opmerking; "Just a Touch of Rose" … de 18e post in deze top !!!! Je weet maar nooit … een roos ? kan uiteindelijk een DOORN in je zij worden ?✨?‍♀️ !!! Sorry … vond het grappig ?? ? !!!!"

Ze vinden dit misschien "grappig", maar fans delen niet hetzelfde sentiment. Waarom maakt deze persoon zo schaamteloos grapjes over de paniek die ze voelen voor hun geliefde popster?

In plaats van de zorgen weg te nemen, gooit de persoon die op Britney Spears' account post, olie op het vuur.

De dansvideo, deel één

Als deze persoon denkt dat gemiddelde vloertegels een goede weergave zijn van 'de heilige grond', hebben ze meer hulp nodig dan we aanvankelijk dachten. Laten we niet uit het oog verliezen dat dit bericht zo duidelijk niet door Spears is geschreven en op geen enkele manier haar maniertjes weerspiegelt.

Dansvideo, deel 2

Dansen in lingerie is vreemd om mee te beginnen. De nadruk leggen op Britney's derrière lijkt nauwelijks op commentaar dat ze zou beginnen. De bizarre dansbewegingen zijn weer verschenen en fans zijn niet dwaas genoeg om te geloven dat dit op welke manier dan ook normaal is.

Het is slechts een kwestie van tijd voordat iemand het heft in eigen handen neemt en bij Britney aan de deur verschijnt met een camera om de livebeelden vast te leggen waar fans al maanden om vragen.

Aanbevolen: