Deze video van Britney Spears en Sam Asghari geeft fans de kriebels

Inhoudsopgave:

Deze video van Britney Spears en Sam Asghari geeft fans de kriebels
Deze video van Britney Spears en Sam Asghari geeft fans de kriebels
Anonim

Dit is de engste, meest huiveringwekkende video die is verschenen op Britney Spears' Instagram-account. Dat is een groot statement om te maken, vooral als niets dat Britney de laatste tijd heeft gepost ook maar in de verste verte lijkt op iets normaals.

Het meest recente bericht op het account van Spears was wat 'misschien' een video is van haarzelf en haar vriend Sam Asghari. Ze zijn zwaar gefilterd met een overdaad aan speciale effecten die hun uiterlijk vervormden. We weten niet zeker of zij het zijn, maar we kunnen je zeker vertellen dat deze video zo eng is dat je je erg ongemakkelijk zult voelen over elk aspect ervan.

Deze twee zijn op zijn best spottende fans. Als we hier het worstcasescenario beoordelen, zou dat zijn dat deze video gemakkelijk Sam Asghari's ultieme controle over Britney zou kunnen weergeven.

De zeer verontrustende video

Er is zoveel mis met dit bericht. Het is zo verontrustend op veel niveaus. Kijk om te beginnen eens naar het bijschrift. Drie rug aan rug emoji's van een gezicht dat zo hard lacht dat ze huilen, met de eenvoudige, maar veelzeggende vermelding van @samasghari. Als je ooit twijfelde aan zijn volledige controle over Britney Spears, geloof je nu misschien in zijn krachten.

De video begint met hun overdreven vervormde gezichten en Sam zorgt ervoor dat de camera op hem gericht is als hij griezelig beklijvende dingen zegt. "Mijn God, je bent zo mooi, daarom ben ik verliefd op je geworden", zegt Asghari op een zeer, zeer verontrustende toon. Hij gaat verder met te zeggen; "En ik, ben ik mooi?" Britney kakelt terwijl de camera tussen hen twee zweeft. Ze lijken te luieren in een bed, en Britney reageert door te zeggen "het is zo erg" terwijl ze lacht, en Sam weegt weer met meer gekheid. "Het is niet slecht, dit is hoe we eruit zien, en we houden ervan!"

Fans denken dat Sam Asghari een griezel is

Als je goed genoeg luistert, lijkt het alsof Britney "dank je wel asa" zegt wanneer ze het compliment ontvangt. Sommige fans denken dat ze "dank je meester" zei. Luister goed en je zult in staat zijn om je eigen conclusies hierover te formuleren.

Er is heel weinig dat we kunnen zeggen dat "normaal" is aan deze video. Het lijkt erop dat Sam volledige controle heeft over Britney. Ze heeft misschien geen controle over haar eigen sociale media-account, maar hij is dat duidelijk wel. Zonder enige twijfel heeft Sam de opmerkingen van de fans gelezen en hij maakte van deze gelegenheid gebruik om de bezorgde fans in de maling te nemen. Hij plaatste zelfs deze eigen video op zijn persoonlijke Instagram-account, met het bijschrift: "zo zien we eruit", en fans bekritiseerden hem vanwege zijn ongepaste gedrag op beide platforms.

Als Asghari aandacht wilde, is de missie geslaagd. Fans denken officieel dat Sam Asghari een officiële engerd is, en zijn eigen video bewijst dit punt.

Aanbevolen: