Fans beschuldigen Sam Asghari ervan te leven van het geld van Britney Spears

Inhoudsopgave:

Fans beschuldigen Sam Asghari ervan te leven van het geld van Britney Spears
Fans beschuldigen Sam Asghari ervan te leven van het geld van Britney Spears
Anonim

Sam Asghari is hard op weg een van de meest controversiële mannen in de Hollywood-scene te worden. Het lijkt erop dat hij het huis niet eens uit hoeft om controverse onder fans aan te wakkeren. Het enige wat hij hoeft te doen is een bericht op sociale media plaatsen, en onmiddellijk hebben de die-hard fans van Britney Spears iets te zeggen.

In zijn meest recente bericht wordt Sam Asghari aangevallen omdat hij van het geld van Britney Spears leeft en naam maakt door mee te liften op haar roem.

Opmerkingen lijken aan beide kanten van het spectrum te komen. Hoewel er veel mensen zijn die hem waarderen omdat hij opkwam tegen Britney Spears' vader te midden van alle controverse rond zijn betrokkenheid bij haar conservatorium, lijken de meeste fans naar zijn pagina te kijken om hem te bekritiseren voor wat lijkt een enge en vreemde relatie te zijn die hij deelt met Britney Spears.

Sam Asghari Irks-fans

Toen Sam Asghari postte over zijn liefde voor het spelletje pool en een kruisverwees naar zijn aanstaande rol in de tv-serie The Family Business, verwachtte hij waarschijnlijk niet dat fans zouden reageren door hem aan te vallen over iets dat totaal niets met elkaar te maken heeft.

Asghari's post leek gericht op het plagen van de aankomende serie en de rol die hij daarin speelt, maar in plaats van fans te interesseren voor de show, maakt hij furore bij de fans van Britney Spears. Ze veranderden zijn promo snel in een aanval op zijn ethiek, aangezien velen hem ervan beschuldigden te leven van Britneys rijkdom.

Fans steken vlammen aan

Het lijkt erop dat de fans van Britney niet onder de indruk zijn van Asghari's streven naar zijn eigen carrière, vooral gezien het feit dat niemand zijn naam kende totdat hij zich aan Britney hechtte. Toen hij zag hoe hij in zijn carrière stapte en postte over zijn succes als een direct gevolg van de bekendheid van zijn vriendin, gaven fans Asghari een klap omdat hij van haar geld leefde en haar gebruikte om zijn eigen roem te vergroten.

Fans schreven op Asghari's Instagram-account door dingen te zeggen als; "Lekker leven van Britneys geld????" en "je bent succesvol omdat je op Britney stapt om jezelf hoger te krijgen."

Andere fans richtten zich op Asghari door hem te vragen waarom hij erop staat altijd aanwezig te zijn op sociale media in de vorm van zelfpromotie, terwijl ze hun vragen over de veiligheid van Britney volledig negeren en weigeren haar voor een film op te nemen. levensfeed om te bewijzen dat ze in orde is.

Opmerkingen inbegrepen; "Je wilt niet uitleggen over geruchten over het controleren van Britney??," evenals; "wauw, alles over jou, niets over hoe Britney is. Ik zal niet kijken naar wat je doet, controlefreak."

Aanbevolen: