Sam Asghari geeft groen licht voor het krijgen van een baby met Britney Spears

Inhoudsopgave:

Sam Asghari geeft groen licht voor het krijgen van een baby met Britney Spears
Sam Asghari geeft groen licht voor het krijgen van een baby met Britney Spears
Anonim

Britney Spears heeft 13 zeer lange jaren onder een martelende, gewelddadige voogdij geleefd, en ze verspilt geen tijd om haar vrijheid nu terug te eisen. Binnen enkele dagen nadat ze een vrije vrouw was geworden, is ze al op Instagram geweest om haar voornemens om nog een baby te krijgen te posten, en Sam Asghari heeft officieel bekend gemaakt dat hij volledig achter dit idee staat.

Iedereen die eerder twijfelde aan de ware liefde en band die Sam Asghari en Britney Spears delen, wordt nu zeker het zwijgen opgelegd. Deze twee zijn nu 5 jaar aan het daten en verloofden zich op het moment dat ze voelden dat het conservatorium bijna ten einde liep. Nu zijn ze klaar om de zaken naar een hoger niveau te tillen door een kind op de wereld te verwelkomen, en Sam lijkt net zo graag een gezin te stichten met Britney als zij.

Britney Spears maakt snelle bewegingen

Britney Spears droomt, bidt en vecht al zo lang voor dit moment van vrijheid, dat het lijkt alsof ze alles tegelijk probeert te doen. Fans kunnen haar verlangen om de verbrijzelde stukken van haar leven op te pakken en stappen te zetten naar een betere toekomst zeker begrijpen, en wensen haar het allerbeste terwijl ze deze overgang verwerkt.

De discussie over het laten groeien van haar gezin is in het recente verleden opgedoken. Tijdens haar rechtszitting werd onthuld dat ze jarenlang een spira altje had moeten doorstaan, ondanks haar wens om een baby te krijgen met Sam.

Nu ondernemen deze tortelduifjes actie op dit aspect van hun leven en zijn verheugd om dit nieuws met hun fans te delen.

Britney ging naar Instagram en plaatste een foto van de voeten van een vrouw naast de voeten van een peuter, samen met een bijschrift dat luidde; "Ik denk erover om nog een baby te krijgen !!! Ik vraag me af of dit een meisje is … ze staat op scherp en reikt naar iets … dat is zeker ????? !!!!⁣"

Sam Asghari is all-in

Sam Asghari heeft met trots zijn stem gegeven aan de bevestiging en heeft fans de spanning van hun leven gegeven door een openbare reactie te geven op Britney's Post.

Hij was een van de eersten die op de schattige post met de voeten van de peuter reageerde door te schrijven; "Ik hoop dat ze zulke geweldige kalveren heeft! Die genetica zou niet van mij komen? chickenleg."

Sams reactie bevestigde zijn bereidheid om een gezin te stichten met Britney Spears, en het wierp licht op de relatie die hij en Britney delen. De fitnessexpert kon de draak steken met zijn eigen lichaamsbeeld, terwijl hij zijn vrouw een complimentje gaf. Natuurlijk, het belangrijkste punt dat fans uit dit bericht hebben gehaald… Sam is ook klaar om een baby te krijgen.

Op basis van hun heen en weer gebabbel op sociale media en hun recente opmerkingen online, lijkt het erop dat Britney Spears en Sam Asghari hun familie een klein beetje vreugde zullen toevoegen voordat we het weten.

Aanbevolen: