Wie is het rijkste 'Elite'-castlid?

Inhoudsopgave:

Wie is het rijkste 'Elite'-castlid?
Wie is het rijkste 'Elite'-castlid?
Anonim

Als het gaat om je keuzes van Netflix-series, is Elite gemakkelijk een van de meest populaire shows, en terecht! De tv-serie volgt het leven van de rijke en beroemde studenten van Las Encinas, waar het lijkt alsof het drama hen blijft volgen.

Hoewel de show een paar nieuwe gezichten heeft toegevoegd aan de cast, terwijl sommige fans voorgoed vertrokken zijn, is het net zo sappig gebleven als het was sinds het eerste seizoen. Met moorden, seks en drugs (en veel ervan) die de heerschappij van de meeste verhaallijnen nemen, vragen fans zich altijd af wie de echte acteurs zijn achter de beruchte personages.

Hoewel ze enkele van de rijkste studenten in de show spelen, hoe rijk is de cast in het echte leven, en meer nog, wie is in feite het rijkste Elite-castlid? Laten we erin duiken! Of zoals ze op Elite zouden zeggen: "Vamos!"

Danna Paola heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen

Danna Paola is zeker een kracht om rekening mee te houden. De ster speelde het iconische personage, Lucrecia Montesinos Hendrich, ook bekend als "Lu" en we konden ons niet voorstellen dat iemand anders de rol zo goed zou spelen als zij.

De ster is geboren en getogen in het Mexicaans voordat ze haar grote doorbraak als kindsterretje in zowel muziek als acteren kreeg. Nou, toen ze haar rol op Elite belandde, was ze gemakkelijk een van de grootste namen die aan de serie waren gehecht.

Gezien haar succes in de schijnwerpers, waaronder het spelen van Elphaba op 18-jarige leeftijd, de jongste persoon die ooit de Wicked-rol speelde, is het geen verrassing dat ze erin geslaagd is een nettowaarde van $ 10 miljoen te vergaren. Mhm. $ 10 miljoen! Praten over het spelen van een rijk personage en hoe rijk zijn in het echte leven, amirite?

Wat heeft Danna Paola gedaan sinds ze 'Elite' heeft verlaten?

Ondanks dat ze het rijkste personage is, verliet Danna de show na het derde seizoen, maar haar erfenis leeft zeker nog steeds voort.

De ster heeft zich voornamelijk gericht op haar muziekcarrière en bracht hitsingles uit, waaronder 'Oye Pablo', 'Mala Fama en 'Idiota' om er maar een paar te noemen.

Naast haar geweldige zangcarrière, is Danna ook een behoorlijke fashionista geworden, ze woont modeshows bij en verzorgt de zorg op haar Instagram-pagina.

Manu Rios Is The True Show Stealer

Hoewel Danna Paola misschien wel het rijkste castlid is, lijkt het alsof alle ogen gericht zijn op de nieuwste toevoeging aan de show, Manu Rios. Manu, die Patrick Blanco speelt, is een favoriet bij fans geworden, en we kunnen helemaal begrijpen waarom!

De Spaanse hartenbreker is erin geslaagd de show-stealer te worden, en met zijn meest recente verhaallijn naast Ivan, gespeeld door André Lamoglia, is het geen geheim dat hij binnenkort nergens heen gaat.

Met zijn succes in de serie is de acteur erin geslaagd om een gerapporteerde nettowaarde van $ 500.000 te verzamelen, en we zijn er zeker van dat dit vanaf nu alleen maar zal stijgen.

Manu woonde het Met Gala bij tijdens zijn eerste bezoek aan NYC

De acteur is zo snel beroemd geworden dat hij zelfs werd uitgenodigd voor het Met Gala van 2022. Aangezien het gewaardeerde evenement alleen is gereserveerd voor sterren op de A-lijst, is het duidelijk dat Manu erin is geslaagd een behoorlijk groot probleem te worden.

Manu sierde de rode loper van het Met Gala met Moschino van top tot teen. Tijdens zijn interviews op de rode loper onthulde Manu dat dit niet alleen zijn allereerste Met Gala was, maar ook zijn allereerste keer in New York City. Stel je voor dat je voor het eerst naar NYC gaat, alleen om het Met Gala bij te wonen? Doelen!

"Ik moet gewoon nog een keer terugkomen en een rustige en kalme reis hebben", vertelde Manu aan Variety op de rode loper. Gelukkig laten zijn meest recente Instagram-berichten zien dat hij zijn beste leven leidt in de Big Apple - dus misschien krijgt hij toch die kalme en stille reis.

Aanbevolen: