Wie is vandaag het rijkste NSYNC-lid?

Inhoudsopgave:

Wie is vandaag het rijkste NSYNC-lid?
Wie is vandaag het rijkste NSYNC-lid?
Anonim

Er was eens, eind jaren negentig en in de jaren 2000, NSYNC was een naam waar niemand aan kon ontsnappen. Het muzikale collectief, dat bestond uit Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone en Lance Bass, werd beroemd dankzij hun titelloze debuutalbum. Singles als 'I Want You Back', 'Bye Bye Bye', 'It's Gonna Be Me', 'Girlfriend' en anderen zorgden ervoor dat de naam van de boyband een van de belangrijkste hoekstenen van de popcultuur werd.

Die gloriedagen zijn echter allang voorbij. De jongens namen hun laatste deuntje op als collectief in 2002 voordat ze in een onbepaalde staat van pauze gingen. Sindsdien zijn ze elk begonnen aan hun eigen respectievelijke solocarrières, zij het herenigd voor verschillende speciale gelegenheden. Om hun indrukwekkende carrière te vieren, volgt hier een terugblik op de leden van NSYNC, wat ze tot nu toe doen, en een definitieve ranglijst op basis van hun nettowaarde, volgens Celebrity Net Worth.

5 Joey Fatone ($7 miljoen)

Naast zijn zangportfolio als NSYNC-lid, is Joey Fatone ook een getalenteerde danser. Hij stelde zijn voeten op de proef in 2007 door op de tweede plaats te komen op ABC's Dancing with the Stars. Als fervent fan van koken, presenteerde hij ook Food Network's Rewrapped en My Family Recipe Rocks op Live Well Network. Onlangs kondigde hij zijn nieuwe lijn calzones aan bij Schlotzsky's sandwich- en pizzafranchise. Dit betekent echter niet dat hij is gestopt met zingen, want hij bond met Rumer Willis in seizoen één van The Masked Singer in 2019.

"Wat NSYNC betreft, zeg nooit nooit, maar ik weet nu dat er niets gebeurt. Er wordt niet over gepraat, omdat iedereen zijn eigen ding doet. Chris is nu op 'Big Brother'. Lance heeft twee tweelingen. JC heeft geschreven en geproduceerd. Justin is aan het schrijven en produceren geweest", vertelde hij Mashed over een mogelijke NSYNC-reünie.

4 Chris Kirkpatrick ($10 miljoen)

Jaren na zijn vertrek bij NSYNC had Chris Kirkpatrick in de loop der jaren een paar kleine acteer- en voice-overrollen in films en televisieseries. Hij leverde met name zijn kenmerkende zangstem voor popster Chip Skylark op Nickelodeon's The Fairly OddParents en nam deel aan enkele van de meest opwindende spelshows, zoals Gone Country op CMT in 2008 en zijn recente onderneming, Celebrity Big Brother, in februari 2022.

Chris Kirkpatrick verwelkomde een nieuwe toevoeging aan zijn leven, een zoon, uit zijn huwelijk met zijn oude partner Karlyn Skladany in 2017. Hij maakt nog steeds muziek, in ieder geval begin 2010 als frontman van de alt-rockband Nigels 11.

"Ik denk dat ik er het minst naar uitkijk om mijn familie niet te zien of die connectie met de buitenwereld te hebben die ik gewoonlijk heb", vertelde de boybandlegende aan EW over zijn recente inspanningen met Big Brother."Het zal moeilijk zijn om van alles afgesneden te zijn en zelfs niet elke ochtend mijn zoon te kunnen knuffelen of mijn vrouw elke ochtend te kussen of dat soort dingen."

3 JC Chasez ($16 miljoen)

Vóór NSYNC was JC Chasez lid van The Mickey Mouse Club naast zijn toekomstige bandlid Justin Timberlake, evenals Ryan Gosling, Britney Spears, Christina Aguilera en Felicity ster Kelly Russell. Na NSYNC bleef JC zijn solocarrière verbeteren als songwriter en producer, met name voor acts als Sugababes, David Archuleta, Basement Jaxx en meer. Zijn debuutalbum met electropop-mix als soloartiest, Schizophrenic, werd in 2004 uitgebracht na een reeks ongelukkige vertragingen.

"We wisten vanaf het begin dat we een harmoniegroep wilden zijn, en het begon met dat idee. Dus het was eigenlijk heel organisch. We waren allemaal gefocust op het maken van een geweldig geluid, dus het is alsof je stem past in dit bereik, daar ga je in de band wonen. Op die manier voelde het natuurlijk aan", herinnert hij zich zijn NSYNC-dagen in een interview met Variety.

2 Lance Bass ($20-22 miljoen)

Naast zijn zangcarrière heeft Lance Bass een paar lucratieve businesslijnen onder zijn naam. Hij richtte in 2007 het entertainmentbedrijf Lance Bass Production op en kondigde in hetzelfde jaar zijn samenwerking met Logo aan. Hij was een gecertificeerde kosmonaut en was van plan om deel te nemen aan de TMA-1-missie naar het internationale ruimtestation ISS voordat zijn financiële sponsors zich in de loop der jaren terugtrokken.

De rijkdom en de glamour van Hollywood lijken de crooner niet te faseren. Hij is door de jaren heen betrokken geweest bij een overvloed aan filantropische doelen, met name toen hij in 2003 zijn jongere neef, die het syndroom van Down heeft, eerde door $ 30.000 te doneren om de Amber Pulliam Special Education Endowment op te richten.

1 Justin Timberlake ($57 miljoen)

Justin Timberlake is ongetwijfeld het meest succesvolle lid van NSYNC. Na de groep ging hij zijn stempel drukken als soloartiest en werd hij een van de best verkopende muzikanten aller tijden met tien Grammy Awards op zijn naam. Hij vertrok ook om een acteercarrière na te streven en bereidt zich momenteel voor op het regiedebuut van Grant Singer in de misdaadthriller Reptile.

Aanbevolen: