Hoe werd Amber Heard beroemd?

Inhoudsopgave:

Hoe werd Amber Heard beroemd?
Hoe werd Amber Heard beroemd?
Anonim

De persoonlijke levens van Johnny Depp en Amber Heard zijn de laatste tijd grondig onderzocht in hun lopende, bizarre proces wegens laster. De Pirates of the Caribbean-ster moest zijn tragische jeugd voor de rechtbank opnieuw beleven, terwijl de Aquaman-actrice onlangs getuigde over het drugsgebruik van de acteur en "verlies van darmbeheersing".

In een nu virale video vertelde ze de rechtbank ook dat Depp haar voor het eerst sloeg. Fans noemden het echter 'slecht acteren'. Maar terwijl het internet zich tegoed doet aan deze zeepachtige proefupdates, vragen velen zich nog steeds af: wie is Amber Heard eigenlijk? En hoe werd ze beroemd?

Amber Heard verliet haar katholieke huis op haar zestiende

Heard groeide op in een streng katholiek gezin in Austin, Texas. Volgens Marie Claire zei haar moeder dat ze al sinds ze een klein meisje was, altijd wilde zien hoe ver en snel ze kan gaan. "Een paard werd een fiets, een fiets werd een auto, een auto werd een vliegtuig", zei de actrice over haar reis. Ze verwees naar de tijd dat ze Texas verliet toen ze 16 jaar oud was. "Ik ben op de weg of op de vlucht sinds mijn 16e", zei Heard. Haar goede vriend Olivia Wilde herinnerde zich dat ze "onverschrokken" was toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2006 op de set van Alpha Dog.

"Al zo onbevreesd. Ze was tegelijk wijs en volledig wild", zei Wilde in 2015 over Heard. "Ze draagt een zekere gratie die inherent is aan haar. Maar ze is ook spontaan en erg hongerig naar het leven. Ik denk dat onverschrokkenheid ongebruikelijk is in Hollywood, maar gebruikelijk is bij grote acteurs." Toen Heard haar leven in Texas beschreef, herinnerde Heard zich dat het moeilijk was vanwege isolement en armoede. Toch denkt ze dat het haar de waarde van geld heeft geleerd.

"Je respecteert wat nodig is om het [geld] te verdienen", legde ze uit."En het geeft je ook een zekere veerkracht, omdat het het valse idee dat dat het belangrijkste is, minimaliseert. Ik weet dat het niet waar is, en ik weet dat ik het prima zonder kan. Daarom ben ik misschien zo onafhankelijk. Ik heb nooit verwacht dat iemand me iets geeft - het idee dat iemand me steunt, zou voor mij absurd zijn."

Amber Heard steeg naar roem na 'The Rum Diary' met Johnny Depp in de hoofdrol

Heard speelde de vrouwelijke hoofdrol tegenover Depp in The Rum Diary in 2011. De film was niet echt een succes, maar de romance van de actrice met de A-lister maakte haar nog populairder. De twee begonnen te daten in 2012 na Depp's langdurige relatie met Vanessa Paradis. Depp en Heard hielden hun relatie privé tot 2014, toen People meldde dat ze verloofd waren. Ze trouwden in februari 2015 op het 44 hectare grote privé-eiland van de acteur in de Bahama's. Dat jaar had Heard succesvolle filmreleases zoals Magic Mike XXL, The Danish Girl, The Adderall Diaries en One More Time.

In 2016 vroeg Heard een scheiding aan bij Depp, onder vermelding van 'onoverbrugbare verschillen'. Diezelfde maand diende ze ook een tijdelijk straatverbod in tegen hem. De petitie bevatte een foto van haar met meerdere blauwe plekken op haar gezicht die naar verluidt door Depp waren veroorzaakt. Ze vertelde later aan The Hollywood Reporter dat hun relatie 'intens gepassioneerd en soms vluchtig' was en dat het ' altijd gebonden was aan liefde'. Ze bereikten een echtscheidingsconvenant van $ 7 miljoen op 16 augustus 2016.

In 2018 schreef Heard een opiniestuk in The Washington Post getiteld: "Ik sprak tegen seksueel geweld - en confronteerde de toorn van onze cultuur. Dat moet veranderen." Het jaar daarop diende Depp een aanklacht wegens laster in tegen Heard vanwege het artikel. In april 2022 begon hun proces wegens laster. Tot nu toe heeft de rechtbank de vermeende affaire van Heard met Elon Musk al besproken en die keer zou ze op het bed van Depp hebben gepoept.

Zal Amber Heard op 'Aquaman 2' verschijnen?

Fans hebben een verzoek ingediend om Heard uit Aquaman 2 te verwijderen zodra ze de banden hoorden waarop ze toegaf Depp pijn te hebben gedaan. Onlangs werd bekend dat de actrice de schermtijd voor de DC-film nu aanzienlijk heeft verkort. Maar sommige fans vinden het niet genoeg. "Ik vind het grappig dat Warner Brothers denkt dat alleen het inkorten van de scènes van Amber Heard in Aquaman 2 tot slechts 10 minuten schermtijd, op de een of andere manier het feit compenseert dat ze weigerden te vuren en een seriële huiselijke misbruiker bijstonden. JusticeForJohhnyDepp," schreef er een op Twitter.

Een andere fan zei zelfs dat ze Heards rol moesten herschikken. "Wat ik niet begrijp, is dat als haar rol kan worden teruggebracht tot 10 minuten, waarom dan niet Mera herschikt en de scènes opnieuw opneemt?" ze twitterden. "Ja, je zou acteurs terug moeten halen en wat CGI-trucs moeten gebruiken, maar als Ridley Scott het kan doen weken voordat zijn film in de bioscoop komt, kan WB het doen met nog 10 maanden te gaan." Wat denken jullie?

Aanbevolen: