Kelly Clarkson bevolen om te stoppen met spioneren op ex-echtgenoot

Inhoudsopgave:

Kelly Clarkson bevolen om te stoppen met spioneren op ex-echtgenoot
Kelly Clarkson bevolen om te stoppen met spioneren op ex-echtgenoot
Anonim

Brandon Blackstock en Kelly Clarkson zijn misschien officieel gescheiden, maar ze hebben nog steeds een juridisch conflict. Onlangs beval een rechtbank de zangeres om 13 beveiligingscamera's uit te schakelen op de Montana Ranch die ze deelt met haar ex-man om zijn privacy te beschermen.

Volgens gerechtelijke documenten die zijn verkregen door Us Weekly, oordeelde een rechter dat Kelly "webcams, trailcams en andere beveiligingscamera's" moet uitschakelen wanneer Brandon in het pand woont. Bovendien moet ze het juridische team van haar ex-man een "verificatie" geven om ervoor te zorgen dat de daad wordt volbracht.

Kelly &Brandon's Ranch is nog steeds een grote bron van twist

Kelly heeft oorspronkelijk in juni 2020 de echtscheiding aangevraagd, maar het ex-paar voerde bijna twee jaar ruzie over de verdeling van hun bezittingen en de voogdij over hun twee kinderen, de 7-jarige River en de 6-jarige Remi.

Toen ze in maart de scheiding rond hadden, bepaalde een deel van hun overeenkomst dat Brandon tot juni in het pand mocht blijven wonen, ook al kocht Kelly het in 2019 alleen voor $ 10,4 miljoen. Brandon kreeg de opdracht om Kelly $ 12.500 huur te betalen en alle nutsvoorzieningen te dekken.

Omgekeerd moet Kelly haar ex-man $ 115.000 aan partneralimentatie betalen tot 2024, en ook $ 45.000 aan maandelijkse kinderbijslag, ondanks het feit dat ze de primaire voogdij over hun twee kinderen heeft. Bovendien werd Kelly bevolen om haar man een eenmalige betaling van $ 1,3 miljoen te geven.

Tijdens een echtscheidingsprocedure in april 2021 vroeg Kelly toestemming aan de rechtbank om de ranch in Montana te verkopen, met het argument dat het een "financiële last" was met een onderhoud van $ 81, 00 per maand. Een rechter wees haar verzoek oorspronkelijk af (en beval Brandon eenvoudig om huur te betalen), omdat haar vervreemde echtgenoot beweerde dat de ranch "huwelijksbezit" was.

Het besluit werd echter in oktober van hetzelfde jaar ongedaan gemaakt. De rechtbank concludeerde dat, volgens de voorwaarden van de huwelijkse voorwaarden van het voormalige paar, het huis uitsluitend aan Kelly toebehoort, aangezien zij het met haar eigen geld heeft gekocht.

"De rechtbank verwerpt daarom het standpunt van verweerder [Blackstock] dat de Montana Ranch en andere eigendommen in Montana echtelijke goederen zijn die 50/50 eigendom zijn van de partijen", vervolgden de documenten.

Kelly moet voorlopig misschien toegeven aan de grillen van haar ex-man over de ranch in Montana - zoals het uitschakelen van beveiligingscamera's - zijn tijd op het landgoed raakt op.

Aanbevolen: