Henry Cavill kan niet stoppen met blozen op zijn date met vriendin Natalie

Inhoudsopgave:

Henry Cavill kan niet stoppen met blozen op zijn date met vriendin Natalie
Henry Cavill kan niet stoppen met blozen op zijn date met vriendin Natalie
Anonim

De acteur, die de volgende keer te zien zal zijn in Netflix's geanticipeerde seizoen 2 van The Witcher, werd gefotografeerd op een date met zijn vriendin Natalie Viscuso in een café in Fort Lauderdale, Florida. Een fan in hetzelfde café deelde foto's van zichzelf met Henry Cavill en zijn date op de achtergrond.

Hoewel fans niet veel weten over zijn mysterieuze vriendin, vliegen er duidelijk vonken over tussen dit stel.

Worden ze serieus?

Op de foto's werd de ster uit de Justice League gezien terwijl hij koffie nipte en vrolijk glimlachte naar zijn producer-vriendin. Hoewel we geen glimp van Natalie op de foto zien, wordt ze gezien met een zwarte tanktop en een zonnebril, met haar blonde haar in het volle zicht.

Cavill was nonchalant gekleed voor zijn koffiedate en zag er gemakkelijk uit in een blauw T-shirt met V-hals, een beige broek en slippers. In de video gedeeld door @ethnnm is te zien hoe Cavill fel bloost voordat hij naar beneden kijkt en een slok van zijn koffie neemt, terwijl hij Natalie's hand stevig vasthoudt onder de tafel. De acteur ziet er erg verliefd uit!

Op 11 april werd Henry Cavill officieel op Instagram met zijn vriendin door een foto te plaatsen waarop ze een spelletje schaak spelen. Terwijl Natalie haar volgende zet beraamde, ziet men Henry liefdevol naar haar kijken.

"Dit ben ik die er stilletjes zelfverzekerd uitziet kort voordat mijn mooie en briljante liefde Natalie, me vernietigt bij het schaken", deelde de acteur in het bijschrift.

Zijn fans konden nauwelijks geloven dat hij een echte relatie had en begonnen Natalie te trollen en negatieve reacties achter te laten op haar posts op sociale media. Sommigen suggereerden ook dat de post van Cavill was georkestreerd in een poging zijn echte relaties te verbergen. De respons was zo overweldigend dat Viscuso reacties op haar Instagram-account uitschakelde.

Een maand later sprak Henry Cavill de negativiteit aan in een nieuwe post, waarin hij iedereen opriep om te 'speculeren' over zijn persoonlijke leven en relaties. Het lange bijschrift van de acteur suggereerde dat zijn vriendin werd getroffen door de opmerkingen.

"het is tijd om te stoppen. Ik weet dat het leuk kan zijn om te speculeren, te roddelen en in onze eigen persoonlijke echokamers op het internet te duiken, maar je "passie" is misplaatst en veroorzaakt schade aan de mensen waar ik het meest om geef." Nadat hij had bevestigd dat hij gelukkig was in het leven en in zijn nieuwe relatie, drong Cavill er bij fans op aan om blij voor hem te zijn, en zo niet, "probeer jezelf trots te maken en de beste versie van jezelf te zijn."

De acteur heeft een overvloed aan projecten op stapel staan, waaronder Netflix's Enola Holmes 2, nieuwe seizoenen van The Witcher en een Highlander-reboot van Chad Stahelski.

Aanbevolen: