Ronnie Mund kan niet stoppen met vechten met deze Howard Stern Show Staffers

Inhoudsopgave:

Ronnie Mund kan niet stoppen met vechten met deze Howard Stern Show Staffers
Ronnie Mund kan niet stoppen met vechten met deze Howard Stern Show Staffers
Anonim

Van alle medewerkers van The Howard Stern Show heeft Ronnie 'The Limo Driver' Mund misschien wel het heetste humeur. De man kan in een oogwenk flippen en is een van de gemakkelijkste mensen om te beledigen. Dit is grappig, want hij blijft een van de meest aanstootgevende aspecten van de veelgeprezen satellietradioshow.

Howard houdt er duidelijk van om Ronnie over de rand te duwen, maar hij is niet de enige. Er zijn verschillende andere stafleden die onder Ronnie's huid kruipen. Zozeer zelfs dat de bejaarde raceauto en stripper-liefhebbende inwoner van Las Vegas hem verliest, begint te schreeuwen en de dingen ongelooflijk persoonlijk worden.

Ronnie's vetes met bellers als King of All Blacks en Apples zijn ronduit legendarisch. En ze zijn 100% authentiek. Ronnie haat ze absoluut. Maar zijn vetes met zijn collega's zijn een beetje anders. Natuurlijk worden stafleden aangemoedigd om met elkaar in discussie te gaan en er zijn een aantal echt epische stafgevechten geweest.

Fans zijn er dol op en Howard vindt het heerlijk om te zien hoe zijn stafleden elkaar uitschelden. Meestal vinden ze aan het eind van de dag hun manier om het 'uit te knuffelen', maar het kan behoorlijk vervelend worden. Dit geldt vooral wanneer Ronnie erbij betrokken is, aangezien hij in milliseconden van nul naar honderd gaat. Dit zijn de huidige en voormalige stafleden waarmee hij het meest in de lucht en achter de schermen vecht in The Stern Show …

11 Ronnie Mund versus Jason Kaplan

Jason is de roddel op kantoor. De producer staat erom bekend zijn collega's aan Howard toe te kennen. Dit wordt natuurlijk aangemoedigd omdat fans dol zijn op Jason die het komen en gaan van de andere stafleden blootlegt. Maar dit heeft grote conflicten met Ronnie veroorzaakt, vooral wanneer Jason commentaar geeft op hoe Ronnie zich gedraagt in de gangen van SiriusXM. Hun koekjesgevecht werd bijvoorbeeld ronduit gemeen.

10 Ronnie Mund versus Ralph Cirella

Ronnie gelooft dat zijn vriendschap met Howards stylist, de altijd ruziezoekende Ralph Cirella, voorbij is. Volgens Ronnie hebben de twee elkaar amper gesproken sinds het begin van COVID. "Hij schreef me af", verklaarde Ronnie in de show. Voorafgaand aan de pandemie was Ralph dol op het porren van Ronnie wanneer hij het meest boos was, waardoor hij een van de grootste doelwitten werd voor Ronnie's overdreven geschreeuw. Maar er was een tijd dat de twee samen naar stripclubs gingen en rondhangen.

9 Ronnie Mund versus Mike Pearlman

De 'Bagel Caper' op The Howard Stern Show is legendarisch en gebeurde pas twee jaar geleden. Terwijl de staf nog in functie was, dacht Ronnie dat iemand met een bagel had geknoeid die hij opzij had gezet voor het ontbijt. De schuld kwam uiteindelijk bij producer Mike Pearlman terecht. Dit begon een vete tussen de twee die al jaren duurt. Natuurlijk maakt Ronnie geen ruzie met Mike over de bagel… de twee zitten elkaar overal naar de keel. "Hij houdt ervan om met me te neuken omdat hij denkt dat alles een grote grap is!" Ronnie zei over Mike. "[Ronnie's] is het type man, Howard, dat je naar hem kijkt en gewoon begint te lachen", zei Mike in 2022 tegen Howard.

8 Ronnie Mund versus Lisa G

Ronnie's constante conflicten met voormalig Howard 100 News-presentatrice Lisa Glasberg (ook bekend als Lisa G) zijn de meest opvallende in de geschiedenis van Stern Show. Vooral omdat ze doorspekt waren met seksuele spanning. Hun haat-liefdeverhouding bereikte talloze kookpunten, vooral toen ze ruzie maakten over Lisa's koekjesfeestje en de keer dat ze het tegen elkaar opnemen over colonoscopieën. Maar vooral was Ronnie woedend op Lisa omdat ze hem via het nieuws aan Howard had verraden. Natuurlijk kusten ze beroemd en verzonnen ze … kort …

7 Ronnie Mund versus Shuli Egar

Ronnie en voormalig staflid Shuli Egar hebben veel samengewerkt buiten The Howard Stern Show om. Maar als ze samen in de lucht waren, konden ze zelden met elkaar overweg. Dit komt vooral omdat Shuli er extreem veel plezier in had om Ronnie voor de gek te houden in het bijzijn van Howard en Robin. Er waren meerdere keren dat Ronnie de studio uit stormde nadat hij met Shuli had gevochten. Tijdens een van hun meest verhitte gevechten zei Ronnie dat hij "klaar" met hem was en dat hij een "verdomde baby!" was.

6 Ronnie Mund versus Fred Norris

Als Fred boos wordt, wordt Fred boos. Meestal zwijgt de producer, schrijver en geluidseffectenkenner op The Stern Show. Natuurlijk is Fred bekend geworden door zijn impressies van Ronnie, waar de voormalig limousinechauffeur ook echt van geniet. Maar de twee hebben extreem verhitte discussies gekregen, vooral over op wie Ronnie stemde bij de verkiezingen van 2020. Om nog onduidelijke redenen weigerde Ronnie iemand te vertellen op wie hij stemde. Dit viel niet in goede aarde bij Fred en de twee gingen helemaal los op elkaar.

5 Ronnie Mund versus Brent Hatley

Fans vragen zich nog steeds af waarom Brent Hatley The Stern Show heeft verlaten. Het kan iets te maken hebben gehad met het feit dat Brent te veel over zijn persoonlijke leven blootlegde. Dit is meestal wat hem in conflict bracht met Ronnie. De Stern Show had het tenslotte moeilijk om twee mannen in wilde en kinky NSFW-activiteiten te krijgen. Net als andere stafleden haatte Ronnie het ook als Brent zich als een betweter gedroeg.

4 Ronnie Mund versus JD Harmeyer

Ronnie en JD houden absoluut van elkaar. Maar er was een tijd dat Ronnie een hekel had aan de stotterende cliptrekker. Hun grootste gevecht was dat Howard JD de macht gaf om Ronnie's eigen radioshow te annuleren. De laatste jaren vecht Ronnie vooral tegen JD als hij denkt dat hij zich als een "big shot" gedraagt. Om eerlijk te zijn, het is niet echt een gevecht omdat JD gewoon onhandig lacht als Ronnie op zijn deksel blaast.

3 Ronnie Mund versus Mike Fox

"Leer waar je werkt. Neem de s zoals iedereen, " blafte Ronnie ooit tegen producer Mike Fox nadat hij had geklaagd dat Ronnie achter de schermen conflicten veroorzaakte tijdens het virtuele happy hour van de Stern Show. Hoewel Mike zelden in de lucht is, heeft Ronnie duidelijk gemaakt dat hij mag de man gewoon niet, hij noemt hem "total fing bulls". En het gevoel is wederzijds, zoals Mike tegen Howard zei: "Ik dacht dat [Ronnie] gewoon een klootzak was die schreeuwt ' k', maar ik heb geleerd dat hij een e is."

2 Ronnie Mund versus Chris Wilding

Net als Jason Kaplan, houdt Chris Wilding ervan om verslag uit te brengen over wat Ronnie van plan is. En ergens in de rapportage van Chris staan details die Ronnie zo onnauwkeurig vindt dat ze lasterlijk zijn. Bovendien heeft Chris een manier om onder Ronnie's huid te kruipen op een manier die hij gewoon niet aankan.

1 Ronnie Mund versus Robin Quivers

Stern Show co-host Robin Quivers "stapelt op". Hoewel ze niet actief ruzie zoekt met Ronnie, becommentarieert ze altijd andere argumenten die hij heeft en dit zet hem af. Er is zelden een personeelsgevecht waar Robin zich niet in mengt en Ronnie heeft er absoluut een hekel aan. Hij vindt het ook heerlijk om haar uit te roepen omdat ze "te goed" is voor de staf, omdat ze geen tijd meer met hen persoonlijk doorbrengt.

Aanbevolen: