Wat is er met Leo gebeurd uit 'Transformers: Revenge of the Fallen'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Leo gebeurd uit 'Transformers: Revenge of the Fallen'?
Wat is er met Leo gebeurd uit 'Transformers: Revenge of the Fallen'?
Anonim

Toen Michael Bay het tot zijn missie maakte om Transformers naar het grote scherm te brengen, veranderde hij ook verschillende onbekenden in Hollywood-sterren. Zo is er bijvoorbeeld Shia LaBeouf die het hoofdpersonage Sam Witwicky speelde in drie van de Transformers-films (ze probeerden hem terug te krijgen voor de vierde aflevering, maar de acteur weigerde).

Natuurlijk is er Megan Fox die gemengde recensies kreeg terwijl ze de hoofdrolspeelster van LaBeouf speelde in de eerste twee films. Echter, spanningen met Bay leidden uiteindelijk tot haar vertrek uit de franchise toen model Rosie Huntington-Whiteley haar plaats innam.

Ondertussen kregen LaBeouf en Fox samen het laatste uitje in de Transformers-films, samen met Ramon Rodriguez die de nieuwe kamergenoot Leo van Sam speelde. En hoewel fans misschien verwachtten dat de acteur zou terugkeren voor ten minste nog een Transformers-film, is dat helaas nooit gebeurd.

In plaats daarvan waagde Rodriguez zich in verschillende andere rollen, hoewel hij in de loop der jaren ook veel ander sci-fi-werk heeft gedaan.

Sinds 'Revenge Of The Fallen' heeft Ramon Rodriguez verschillende andere films gemaakt

Tegen de tijd dat Rodriguez in Transformers werd gecast, kreeg de inwoner van Puerto Rico al een bescheiden Hollywood-succes. Tegen die tijd had de acteur al met verschillende A-listers gewerkt. Zo had hij een kleine rol in de komedie Surfer, Dude met Matthew McConaughey en Woody Harrelson. Kort daarna verscheen Rodriguez ook in een actiethriller The Taking of Pelham 1 2 3, met in de hoofdrollen Denzel Washington en John Travolta.

En dus bleef de acteur na het werken aan Transformers: Revenge of the Fallen gewoon de ene film na de andere maken. Zo speelde hij in Nestor Miranda's Harlem Hostel voordat hij verder ging met de sci-fi film Battle: Los Angeles. In de film speelt Rodriguez de tweede luitenant William Martinez die de taak heeft om burgers te evacueren uit een gebied dat op het punt staat te worden gebombardeerd terwijl het Amerikaanse leger zich bezighoudt met buitenaardse indringers. En toen hij net klaar was met werken aan Transformers, voelde de acteur zich meer dan ooit klaar om een film als deze op zich te nemen.

“Het is een mooie opwarmer hiervoor”, legde Rodriguez uit. "Tegen de tijd dat ik hier aankwam, had ik het gevoel dat ik deze ervaring eerder had, ik kreeg het onder mijn riem en ik wist hoe streng het zou zijn." Dat gezegd hebbende, de film kwam nog steeds met zijn eigen unieke reeks uitdagingen. "De uitrusting die we droegen was ongeveer veertig pond en [we schoten in Louisiana] en het was echt heet", onthulde de acteur. "Het was een andere ervaring - even intens, maar op een andere manier."

Later voegde Rodriguez zich ook bij de cast van actiethriller Need for Speed , met als headliner Aaron Paul, Dominic Cooper en Kid Cudi. In de film speelt de acteur de monteur die ook met de groep omgaat. Kort daarna werd hij ook gecast in de biopic Megan Leavey, waar hij tegenover Kate Mara speelde. In de film portretteert Mara het hoofdpersonage, een marinier die zich aansluit bij de K9-bommendetectie-eenheid en uiteindelijk met haar hond in meer dan 100 missies wordt ingezet.

Ondertussen speelt Rodriguez Mara's liefdesbelang en hoewel het verhaal niet om zijn karakter draait, vond hij het toch inspirerend. "Het gaat over een vrouw die haar doel vindt via het Amerikaanse leger", legt de acteur uit. "Het is ook de zeldzame film over een inspirerend verhaal verteld vanuit het vrouwelijk perspectief."

Jaren nadat hij aan Megan Leavey had gewerkt, voegde Rodriguez zich ook bij de met sterren bezaaide cast van het Disney-avonturendrama The One and Only Ivan. Rond deze tijd is de acteur echter ook behoorlijk druk geweest met verschillende tv-projecten.

Ramon Rodriguez bleef succes vinden in tv

Nadat hij in zijn vroege jaren in Day Break en The Wire had gespeeld, was het logisch dat Rodriguez weer meer tijd aan televisie besteedde. Om te beginnen speelde de acteur John Bosley in de kortstondige Charlie's Angels-serie. Vervolgens werd hij de hoofdrolspeler in het Fox-misdaaddrama Gang Related voordat hij toetrad tot het Marvel-televisie-universum dat was opgezet voor Netflix.

Hij maakte zijn debuut in Iron Fist be the als de kwaadaardige Bakuto die ook een van de oprichters van de Hand overkomt. Het personage verscheen ook in The Defenders voordat het werd gedood door Jessica Henwick's Colleen Wing.

Sindsdien voegde Rodriguez zich ook bij de cast van het Showtime-drama The Affair, met als kop Dominic West, Maura Tierney en Ruth Wilson. In de serie speelde de acteur de liefdesbelang van Wilson die haar uiteindelijk ook vermoordt na een verhit moment. En het blijkt dat Rodriguez al die tijd op de hoogte was van dit deel van de boog van zijn personage, wat hem misschien ook heeft overtuigd om zich aan te melden.

“Ik wist het vanaf de eerste ontmoeting met Sarah [Treem, co-creator] toen we de mogelijkheid bespraken dat ik aan de show zou deelnemen”, onthulde de acteur."Ik kon de hele boog van het personage en alle andere personages zien. Ik had de show nog niet eerder gezien en toen ik de complexiteit van Ben zag, dacht ik: dit is echt interessant.”

Ondertussen zet Rodriguez ook zijn inval op televisie voort nadat hij werd gekozen als headliner voor het aankomende ABC-drama Trent. De actie is ook verbonden aan het drama Olga Dies Dreaming, dat ook pronkt met een cast met onder meer Grey's Anatomy-alumine Jesse Williams en Aubrey Plaza. Afgezien van deze, zal Rodriguez ook de hoofdrol spelen in de aankomende horrorfilm Lullaby.

Aanbevolen: