De echte reden waarom Millie Bobby Brown naar de universiteit gaat ondanks haar bloeiende acteercarrière

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Millie Bobby Brown naar de universiteit gaat ondanks haar bloeiende acteercarrière
De echte reden waarom Millie Bobby Brown naar de universiteit gaat ondanks haar bloeiende acteercarrière
Anonim

Een show op Netflix plaatsen is een geweldige manier om een begrip te worden. Het is geen garantie, maar de streaminggigant herbergt talloze projecten die uitbreken en succesvol worden. Voor Millie Bobby Brown was haar Netflix-show toevallig Stranger Things.

De actrice is een enorme ster die bankiert en nieuwe manieren heeft gevonden om de krantenkoppen te halen sinds ze uitbrak in de show. Onlangs was ze opnieuw in de krantenkoppen, en dat is allemaal te danken aan een beslissing die ze heeft genomen met betrekking tot haar opleiding.

Laten we een licht schijnen op de artiest en leren wat ze gaat studeren op de universiteit!

Millie Bobby Brown's carrière veranderde in 2016

In 2016 lanceerde Netflix Stranger Things, een serie die de wereld stormenderhand veroverde en een popcultuurfenomeen werd. De show veroverde niet alleen zijn concurrentie, maar maakte ook zijn sterren een begrip.

Millie Bobby Brown schittert als Eleven in de serie, en haar tijd in de show heeft haar tot een van de slimste jonge sterren in Hollywood gemaakt. Ze was subliem in de show en ze is echt uitgegroeid tot haar eigen artiest.

Alsof Stranger Things op zichzelf niet groot genoeg was, is Brown ook verschenen in meerdere Godzilla-films, en ze is ook het gezicht van de Enola Holmes-films, waarvan de tweede zeker de beoordelingen op Netflix.

Brown heeft een geweldige tijd gehad en haar toekomst in acteren ziet er ongelooflijk rooskleurig uit. Ze is nu een machine, maar onlangs maakte ze furore toen ze aankondigde dat ze de boel ging opschudden.

Waarom Millie Bobby Brown besloot terug naar school te gaan

Volgens Hallo!,,De actrice werd beroemd met haar enge maar onvergetelijke rol als Stranger Things' Eleven, die fans al zes jaar in zijn greep houdt. Ze is echter op weg om op een heel andere manier impact te maken, zoals nu ze officieel achttien, ze stapt uit Hollywood en gaat op weg naar een universiteitscampus."

Dat klopt, de ster maakt de sprong naar de universiteit, en dat doet ze aan de Purdue University, die is gevestigd in, je raadt het al, Indiana.

Voor de actrice is naar school gaan echter meer dan alleen een diploma halen.

Toen ze met Allure sprak, zei de actrice: "Natuurlijk kunnen mensen het als druk of eng zien, maar ik denk dat dat het meest opwindende deel van mijn werk is. Mensen kijken allemaal naar mij, 'Wat zijn ga je zeggen, Millie?' Ik ga zeggen: 'Jonge meisjes verdienen een opleiding. Jonge mensen verdienen overal gelijke rechten. [Jij] verdient het om van de mensen te houden van wie je wilt houden. Wees de mensen die je wilt zijn en bereik de dromen die je wilt bereiken.’ Dat is mijn boodschap.”

Dat is een krachtige boodschap om te verzenden, en het is er een die door velen zal worden ontvangen. Dezelfde mensen die dat bericht ontvangen, zullen zeker luisteren, maar ze willen ook weten wat de actrice op school gaat studeren.

Millie Bobby Brown is van plan om Human Services te studeren

"Millie is niet de som van haar krantenkoppen. Ze is een online student aan de Purdue University die human services studeert, een programma waarin 'je leert over het systeem en hoe je jonge mensen kunt helpen'", meldde Allure.

Dat is een prachtig studiegebied voor de ster, en het laat zien dat ze een verlangen heeft om anderen te helpen, een krachtige boodschap op zich.

Browns overgang naar de universiteit zal breed uitgemeten worden, maar ze is niet de enige Stranger Things-ster die op weg is naar hoger onderwijs.

"Stranger Things-ster Noah Schnapp is helemaal volwassen en gaat naar de universiteit!Op 17-jarige leeftijd plaatste de 17-jarige acteur een TikTok-video van zichzelf en zijn familie die reageerden op de ontdekking dat hij is toegelaten tot de University of Pennsylvania, de nummer 5 Ivy League-school en de nummer 8 nationale universiteit door U. S. News & World Report, " E! News gerapporteerd.

De video is een legitiem feelgood-moment voor de Schnapp-clan, en het is iets waar fans positief op reageerden. Natuurlijk zouden ze allemaal graag zien dat hij Will Byrers blijft spelen, maar naar een Ivy League-school gaan is geen grap.

Millie Bobby Brown gaat veel tijd besteden aan het regelen van haar opleiding, maar ze heeft ook veel acteerwerk aan dek. Het zal moeilijk zijn om het te managen, maar we hebben het gevoel dat het prima gaat met haar.

Aanbevolen: