DC is nog niet klaar om de flits te vernietigen te midden van Ezra Miller-problemen

Inhoudsopgave:

DC is nog niet klaar om de flits te vernietigen te midden van Ezra Miller-problemen
DC is nog niet klaar om de flits te vernietigen te midden van Ezra Miller-problemen
Anonim

Het lijkt alsof DC Comics tegenwoordig geen pauze kan nemen. In een tijd waarin het DC Extended Universe (DCEU) zich voorbereidt op de uitrol van een aantal langverwachte films, is het laatste wat het nodig heeft problemen. De problemen lijken echter toch de weg naar de DCEU te vinden. Er is bijvoorbeeld de veel gepubliceerde juridische strijd tussen Johnny Depp en zijn ster, Amber Heard, die naar verluidt de verwijdering van Mera (Heard) uit het aanstaande Aquaman and the Lost Kingdom dwong.

Aan de andere kant trekt DCEU-ster Ezra Miller de laatste tijd ook veel negatieve pers. De acteur, die Flash in alle DCEU-films speelde, kampte de afgelopen maanden met juridische problemen. Desondanks lijkt het erop dat DC en het moederbedrijf, Warner Bros., voorlopig hun mond hebben gehouden over dit onderwerp.

Je zou ook kunnen zeggen dat ze nog niet bereid zijn om de stekker uit Millers aankomende solo DCEU-film te trekken.

Ezra Miller is onlangs het onderwerp geweest van verschillende krantenkoppen

Incidenten waarbij Miller betrokken was, gaan terug tot 2020. Dat jaar zag de acteur een vrouw stikken in de bar Prikiðaffihús in IJsland. Het incident werd vastgelegd op camera en zelfs geüpload op sociale media. Er werden op dat moment echter nooit aanklachten ingediend tegen Miller.

Meer recentelijk, in maart, werd de acteur gearresteerd in Hawaï nadat agenten naar een scène waren gesneld met een wanordelijke beschermheer in een bar in Hawaï. Miller begon obsceniteiten te schreeuwen tegen andere klanten die karaoke zongen en greep zelfs de microfoon van een vrouw die aan het zingen was. De acteur viel ook een man aan die aan het darten was.

Na het incident werd Miller gearresteerd en beschuldigd van wanordelijk gedrag en intimidatie. Ze werden echter vrijgelaten na het betalen van de borgsom van $ 500.

Meer juridische problemen volgden Miller in dezelfde week

Slechts een dag nadat het eerste politierapport tegen Miller was ingediend, werd ook een tijdelijk straatverbod tegen de acteur ingediend. Deze keer beweerde een lokaal stel dat de acteur de slaapkamer binnenstormde en dreigde hen beiden iets aan te doen. "Ik zal jou en je verdomde vrouw begraven", zei Miller naar verluidt, volgens het rapport.

Het echtpaar beweerde ook dat Ezra het paspoort van de vrouw en de portemonnee van de man had gestolen, waarin zijn rijbewijs, bankkaarten en socialezekerheidskaarten zaten. Het straatverbod werd later echter ingetrokken.

Ondertussen, een paar maanden geleden, in januari, zorgde de acteur ook voor controverse na het plaatsen van een verontrustende videopost op Instagram die sindsdien is verwijderd. De video was specifiek gericht aan het North Carolina-hoofdstuk van de Ku Klux Klan.

De video had kunnen worden opgevat als een bedreiging, waarbij Miller de leden van de organisatie eerst vertelde zichzelf iets aan te doen, en later zei dat als ze dat niet deden, anderen het voor hen zouden doen.

Rond de tijd van Millers recente arrestaties was Warner Bros. druk bezig met het promoten van zijn nieuwste (Depp-loze) Fantastic Beasts-film. En hoewel Ezra niet uit de franchise werd verwijderd (misschien omdat het misschien te laat was om dat te doen), leek de studio in plaats daarvan de betrokkenheid van de ster bij de film te bagatelliseren.

DC Comics blijft voorlopig bij Ezra Miller

Voorlopig lijkt het erop dat DC Comics de situatie wat Miller betreft gewoon laat gebeuren. Het is ook vermeldenswaard dat hun aankomende solofilm vanaf het begin geplaagd wordt door problemen, waarbij regisseurs weggaan vanwege creatieve meningsverschillen en de COVID-19-pandemie voor meer productievertragingen zorgt.

The Flash heeft sindsdien een releaseschema gekregen voor medio 2023 en misschien staat DC Comics gewoon te popelen om de film eindelijk uit te brengen.

Aan de andere kant kan de studio er ook voor kiezen om Miller later te vervangen door een andere acteur, omdat ze gealarmeerd lijken te zijn door de recente ontwikkelingen rond de acteur. In feite hebben Warner Bros. en DC-managers naar verluidt afgelopen 30 maart een spoedvergadering gehouden na de arrestatie van de acteur wegens wanordelijk gedrag en intimidatie.

De leidinggevenden zijn zich ook bewust van Millers zorgwekkende gedrag op de set. Een insider zei dat de acteur "frequente meltdowns" had tijdens het filmen van The Flash. "Ezra zou een gedachte in [hun] hoofd krijgen en zeggen: 'Ik weet niet wat ik aan het doen ben'", voegde de insider eraan toe.

Ondertussen is ook gesuggereerd dat DC Comics en Warner Bros. elke beslissing over Miller hebben uitgesteld voorafgaand aan de fusie van $ 43 miljard met Discovery. Nu de fusie in april is voltooid, kan de nieuwe Warner Bros. Discovery echter op een bepaald moment beslissen over de toekomst van de acteur in de DCEU (en mogelijk de Fantastic Beasts-franchise).

Na de fusie is Warner Bros. Discovery naar verluidt op zoek naar een aantal grote veranderingen aan de DC Comics-kant van het bedrijf zelf. Met name de CEO van het bedrijf, David Zaslav, zou naar verluidt willen dat de creatieve takken van DC beter op elkaar worden afgestemd (vergelijkbaar met wat Marvel heeft gedaan).

Er zijn ook plannen om superhelden zoals Superman nieuw leven in te blazen, die de laatste tijd grotendeels is ingeschreven in de DCEU. Waar Miller en de Flash-eigenschap hierin passen, is een gok.

Aanbevolen: