Blac Chyna onder strafrechtelijk onderzoek voor batterij na verlies van zaak tegen de Kardashians

Inhoudsopgave:

Blac Chyna onder strafrechtelijk onderzoek voor batterij na verlies van zaak tegen de Kardashians
Blac Chyna onder strafrechtelijk onderzoek voor batterij na verlies van zaak tegen de Kardashians
Anonim

Minder dan een week na het verliezen van een rechtszaak wegens laster van $ 100 miljoen tegen de Kardashians, is Blac Chyna verstrikt geraakt in een ander strafrechtelijk onderzoek. De socialite werd gezien buiten een bar in Los Angeles die de telefoon van een vrouw beschadigde en haar in de maag schopte. Volgens TMZ beweerde het slachtoffer (Sequoya King) dat zij en Chyna een verbaal geschil hadden voordat de zaken escaleerden.

Een video van de nasleep toonde mensen die buiten de bar schreeuwden, terwijl je King kon horen schreeuwen: "Voelde je je goed toen je me in mijn dikke buik schopte?" andere mensen in de video noemden Chyna ook "raar" en dat als ze King in elkaar wilde slaan, "ze een klap zou hebben uitgedeeld." Nadat verschillende andere mensen beide vrouwen begonnen uit te schelden, eindigt de video.

Chyna maakte een Instagram-post op de dag van de ruzie waarin ze haar verjaardagsfeestje op 8 mei promootte in een bar in Hollywood. Sinds het nieuws over het gevecht uitbrak, hebben verschillende mensen op haar bericht gereageerd en dingen gezegd als: "Ze heeft therapie nodig" en "Kris had gelijk dat je gewelddadig bent!" Op het moment van deze publicatie heeft Chyna nog geen commentaar gegeven op het incident.

De woordenwisseling begon met een beschuldiging

Volgens King begon het gevecht toen Chyna haar beschuldigde van het opnemen van haar met haar telefoon. Hoewel King de beschuldigingen ontkende, geloofde Chyna haar niet. Nadat ze woorden had uitgewisseld, pakte ze Kings telefoon, gooide hem op de grond en schopte haar tegen haar maag. Kort daarna trokken Chyna's vrienden haar weg en stapten in een auto.

Hoewel het slachtoffer blijft ontkennen dat ze Chyna heeft opgenomen, is er geen manier om te weten of dat waar is. Het is ook onduidelijk waarom ze specifiek achter King aanging, aangezien Chyna geloofde dat verschillende mensen in de bar haar aan het opnemen waren. Op het moment van deze publicatie heeft geen van beide juridische teams gereageerd, maar het lijkt erop dat King mogelijk een aanklacht indient.

Dit gebeurde slechts een paar dagen na het verliezen van het proces wegens laster tegen de Kardashians

Chyna was van 2016 tot 2017 getrouwd met Rob Kardashian en deelt een dochter, Dream Renée Kardashian. Ze speelden ook in Rob & Chyna en verschenen op Keeping Up With the Kardashians. Hoewel Rob & Chyna werd verlengd voor een tweede seizoen, gingen de twee in december 2016 uit elkaar. Na een korte verzoening gingen ze in februari 2017 weer uit elkaar. Later diende ze een rechtszaak van meer dan $ 100 miljoen in tegen de Kardashian-familie, wat niet gebeurde. beginnen tot april 2022.

Verschillende kwesties tussen de twee waren tijdens het proces besproken, waaronder beschuldigingen van misbruik tegen Kardashian en Chyna. De jury beraadslaagde slechts tien uur voordat ze hun definitieve beslissing namen. TMZ haalde haar echter een dag na het proces in en ze vertelde hen dat de rechtbank 'leuk' was geweest. Ze is ook van plan zich te concentreren op haar muziek, merk en kinderen.

Mediakanalen hebben gemeld dat Chyna al haar spaargeld is kwijtgeraakt door de proeven. Daarom startte haar moeder een GoFundMe-pagina om de juridische kosten te betalen. Het doel is om $ 400.000 te verdienen. Op het moment van deze publicatie heeft het meer dan $ 1200 opgehaald.

Aanbevolen: