De echte reden waarom de mysterieuze vriend van Bretman Rock het uitmaakte

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom de mysterieuze vriend van Bretman Rock het uitmaakte
De echte reden waarom de mysterieuze vriend van Bretman Rock het uitmaakte
Anonim

Niet alleen Bretman Rock heeft een nettowaarde van $ 1,5 miljoen, maar de beauty-influencer geeft zijn fans elke dag een flinke dosis glamour. Maar met YouTubers komt altijd drama en tonnen excuses.

Bretman bevestigde dat hij en zijn mysterieuze vriend ermee ophielden. De influencer ging naar sociale media om te onthullen dat hij in feite "gedumpt" was.

Hoewel Bretman altijd open is geweest over het feit dat hij een vriend had, was hij voorzichtig om zijn gezicht of naam nooit te onthullen uit respect voor de privacy van zijn man, die hij eerder onthulde "niet om sociale media geeft", " iets waar hij van houdt.

Maar na weken van speculatie waren fans diepbedroefd toen ze Bretman het nieuws zelf over zijn relatiestatus hoorden bevestigen in een video die hij op Instagram plaatste samen met het bijschrift: Zoveel mensen wilden dat ik dit opnieuw plaatste, dus hier y 'alles gaan lol.'

Aankondiging van het uiteenvallen in een reeks cryptische tweets

Het nieuws was behoorlijk bitterzoet voor fans, die net zo blij leken voor Bretman dat hij door de breuk heen was gekomen en zich geweldig voelde. Velen waren het erover eens dat hij beter verdiende. Anderen waren boos dat Bretman en zijn ex uit elkaar gingen voordat zijn man ooit officieel aan fans werd onthuld. Maar dit was niet de eerste keer dat het nieuws over Bretman en zijn man die schijnbaar uit elkaar gingen met fans werd gedeeld.

Een week voor de aankondiging schoof Bretman zijn single-status ook subtiel in een vlog met de titel Maak je klaar voor een Zoom-date met mij! Sommige fans herinneren zich misschien ook dat Bretman liet doorschemeren dat hij en zijn man hun eigen weg waren gegaan met de hulp van Big Sean. In september 2020 ging hij naar Twitter om fans te vertellen: "Meisje, ik heb jullie iets te vertellen…"

Vervolgens vroeg hij fans om erachter te komen welk bericht hij probeerde te verzenden door naar Spotify te gaan en zei: "Zoek Big Sean op en vervolgens de titel van het 5e nummer dat wordt voorgesteld."

Destijds kwamen fans er snel achter dat het nummer van Big Sean waarnaar Bretman verwees Single Again heette, maar velen wisten niet zeker of ze dit als bevestiging moesten zien. Het nieuws over een breuk leek echter redelijk legitiem toen Bretman een vervolgtweet deelde met de tekst: "… dit is het beste dat ik kon bedenken om dat te zeggen lol, maar ja jongens, ik ben goed, maak je geen zorgen over mij ik ben een slechte btch."

Bretman doet het nog steeds goed en waarschijnlijk zelfs beter dan ooit tevoren. Nu, meer dan ooit, haasten fans zich om hem te steunen met veel liefde en lieve bemoedigende woorden, dus alsof hij het nog niet wist, is de YouTuber duidelijk meer geliefd en aanbeden dan hij zich ooit zou kunnen voorstellen.

Hoe ontmoetten Bretman Rock en zijn mysterieuze vriend elkaar?

Bretman en zijn mysterieuze vriend hadden een tijdje een relatie. Hoewel fans niet precies weten wanneer ze voor het eerst met daten begonnen, plaatste Bretman een foto met hem op Valentijnsdag 2018. Hun verhaal is best lief. Ze hebben elkaar ontmoet op de roltrap van een winkelcentrum. Volgens StylesRant: "Bretman's vriend benaderde hem en vroeg om een foto voor zijn zussen. Bretman stemde toe en binnen twee maanden waren ze aan het daten."

Bretman plaatste meerdere foto's met hem, vaak met hem in zijn Instagram-verhalen, en maakte een YouTube-video met hem met de titel Mijn vriend doet mijn make-up.

Sinds Bretman aankondigde dat hij een nieuw vriendje had, hebben mensen hem overal gevolgd om erachter te komen wie deze mysterieuze man zou kunnen zijn, ook al verklaarde Bretman expliciet dat hij zijn privérelatie geheim wilde houden.

Gebrek aan privacy

In februari 2020 tweette Bretman: "Ik deelde mijn hele leven op internet sinds ik 16 was, ik deel middelbare school, adolescentie, mijn eigen persoonlijke problemen en zelfs mijn familie… mijn liefdesleven is het enige dat Ik ben vertrokken om voor mezelf privé te houden. Respecteer dat alsjeblieft; ik vraag niet veel… wacht tot we klaar zijn."

De tweet weerhield mensen er echter niet van om detective te spelen, en hij moest opnieuw de geruchten over zijn vriendje stoppen. Hij schreef: "Jullie zijn zo verdomd raar dat ik zo vaak heb gezegd dat mijn vriend geen sociale media heeft. Ja, er bestaan mensen die geen sociale media hebben… stop met het betrekken van willekeurige mensen… jullie zijn allemaal zo verdomd eng. Wacht maar af tot we klaar zijn."

Fans kwamen zelfs opdagen bij Bretman's huis tijdens de pandemie en eisten zijn nieuwe vriend te zien. Daar is Bretman niet erg blij mee geworden, en nu heeft de influencer officieel de knoop doorgehakt met zijn vriendje, zoals hij in een soort cryptische verklaring naar buiten bracht. De influencer liet op Twitter duidelijk weten dat hij niet meer bij zijn vriendje is.

Bretman heeft niet specifiek aangegeven waarom ze uit elkaar zijn gegaan, maar het is allemaal duidelijk dat hun gebrek aan privacy hen ver uit elkaar heeft gedreven. De meeste mensen geloven dat het hebben van een geheime relatie te stressvol was voor Bretman en zijn ex. Misschien was de breuk nep en deed hij het alleen om de geruchten te stoppen, maar één ding is zeker: fans moeten Bretman zijn privacy geven, wat er ook gebeurt.

Aanbevolen: