Deze 8 muzikanten zijn getrouwd met enkele van 's werelds beste supermodellen

Inhoudsopgave:

Deze 8 muzikanten zijn getrouwd met enkele van 's werelds beste supermodellen
Deze 8 muzikanten zijn getrouwd met enkele van 's werelds beste supermodellen
Anonim

Als het op romantiek aankomt, gaat er niets boven de combinatie van een model en een muzikant. In de loop der jaren hebben de mooiste vrouwen ter wereld zich gematcht met de heetste rocksterren. Deze combinatie is verliefd geworden en is geïnspireerd op het creëren van een van de meest romantische en relatiedoelen in de branche.

Hoewel veel van deze koppels de wereld enkele relatiedoelen hebben laten zien, zijn anderen al uit elkaar gegaan. Hoe dan ook, hun liefdesverhaal is in het nieuws als bewijs dat hun liefde ooit heeft bestaan en nooit zal verdwijnen. Kijk eens naar de muzikanten die het geluk hadden om getrouwd te zijn met enkele van de populairste supermodellen ter wereld.

8 Caleb Followill en Lily Aldridge

De frontman van Kings of Leon Caleb Followill en Victoria's Secret-model Lily ontmoetten elkaar in 2007 op een muziekfestival en trouwden na vier jaar daten. Aldridge gelooft dat Followill de coolste man is die ze ooit heeft ontmoet, en sindsdien is hij zijn beste vriend. Het paar verwelkomde hun eerste kind slechts een jaar na het huwelijk, gevolgd door de geboorte van hun zoon in 2019. De familie Followill is sindsdien naar Australië verhuisd om daar hun leven te leiden.

7 Chrissy Teigen en John Legend

De All of Me-zangeres ontmoette het supermodel Chrissy Teigen in 2006 toen ze schitterde in de videoclip van de zangeres Stereo. Nadat ze elkaar daar hadden ontmoet, verloren ze het contact en ontmoetten elkaar uiteindelijk weer in juni 2014 en Chrissy vertelde dat ze die avond contact hadden. Hun afspraak die avond leidde uiteindelijk tot iets ernstigers en nu zijn ze gelukkig getrouwd en hebben ze twee kinderen, dochter Luna en zoon Myles. Het gelukkige paar leek gelukkig en Chrissy heeft bewezen dat ze loyaal is aan Legend, wat er ook gebeurt.

6 Keith Richards en Patti Hansen

Engelse muzikant, zanger en songwriter Keith Richards en supermodel Patti Hansen ontmoetten elkaar in de Studio 54 in Manhattan in 1979. Hansen en haar vrienden wilden wat champagne halen nadat het laatste telefoontje was gebeld, dus vroegen ze Richards wat gunsten om hen een fles te geven en de muzikant graag bereid. Het stel trouwde vervolgens op de 40e verjaardag van Richards in 1983, en sindsdien zijn ze nog steeds samen. De twee hadden twee dochters, namelijk Theodora en Alexandra.

5 Gary Clark Jr. en Nicole Trunfio

The Bright Lights-zanger Gary Clark Jr. ontmoette zijn mooie supermodelvrouw Nicole Trunfio op het Coachella Music and Arts Festival in 2012. De Grammy-winnende muzikant is in 2016 met het Australische model getrouwd in het Colony Palms Hotel in Palm Springs, Californië. Het verliefde stel heeft sindsdien drie kinderen gekregen namelijk Zion, Gia en Ella.

4 Simon Le Bon en Yasmin Parvaneh

Duran Duran-frontman Simon Le Bon trouwde in 1985 met supermodel Yasmin Parvaneh en ze behoren tot een van de meest duurzame koppels in Hollywood sinds ze 36 jaar later nog steeds samen zijn. Simon Le Bon trouwde een jaar nadat hij een foto van Parvaneh in een tijdschrift had gezien met het OG-supermodel Yasmin Parvaneh en besloot haar bureau te bellen om contact met haar op te nemen. Hij was in staat om haar op te sporen en om een lang verhaal kort te maken, hij slaagde erin haar hart te winnen. Ze kregen sindsdien drie kinderen, namelijk Amber, Saffron en Tallulah.

3 Adam Levine en Behati Prinsloo

De Maroon 5-zanger Adam Levine ontmoette Behati Prinsloo toen ze iemand wilden casten voor hun aankomende videoclip. Helaas was Prinsloo niet enthousiast om in hun videoclip te schitteren en wees de baan gewoon af. Prinsloo en Levine hielden echter contact, wat ertoe leidde dat Levine Prinsloo uiteindelijk op een date vroeg. Ze kwamen echter op een moeilijk punt en besloten maandenlang uit elkaar te gaan. Beiden realiseerden zich dat het inderdaad een slechte beslissing was om uit elkaar te gaan en besloten weer bij elkaar te komen, en sindsdien zijn ze samen. Het stel verloofde zich in 2013 en een jaar later trouwden ze, ze hebben nu twee kinderen, dochter Dusty Rose en Gio Grace. De familie Levine woont momenteel in een herenhuis van $ 32 miljoen.

2 Heidi Klum en zeehond

Britse popster Seal trouwde in 2005 met een van de iconische Victoria's Secret-modellen Heidi Klum. Het echtpaar kreeg vier kinderen in hun huwelijk en heeft door de jaren heen talloze Hollywood-evenementen op zijn kop gezet. Helaas moesten de twee uit elkaar gaan en bevestigden ze hun breuk in 2012, net na zeven jaar huwelijk. De twee verklaarden dat ze besloten om gewoon uit elkaar te gaan nadat ze wat zielsonderzoek hadden gedaan, maar ze hebben nog steeds het grootste respect voor elkaar gedurende de hele relatie en zelfs nadat het voorbij was. Ondanks deze verklaring had het paar een vreselijke echtscheidingsprocedure.

1 Kate Moss en Jamie Hince

The Kills-frontman Jamie Hince mocht trouwen met een van de meest iconische supermodellen in de industrie, Kate Moss. Het stel trouwde in 2008 en kreeg een prachtige dochter genaamd Lila Grace Moss Hack. Het paar zou naar verluidt in 2016 zo stil mogelijk uit elkaar zijn gegaan, omdat ze geen drama willen creëren in hun scheiding. Er wordt gezegd dat ze een van de vriendelijkste exen in Hollywood zijn.

Aanbevolen: