These Stranger Things-sterren zijn allebei gearresteerd

Inhoudsopgave:

These Stranger Things-sterren zijn allebei gearresteerd
These Stranger Things-sterren zijn allebei gearresteerd
Anonim

Degenen die de jaren negentig hebben meegemaakt, herinneren zich waarschijnlijk nog levendig de tijd dat Winona Ryder werd gepakt voor winkeldiefstal, maar jongere fans van Stranger Things die haar alleen kennen als de moeder in de sci-fi-show, zullen misschien verrast zijn om erover te horen. Ze zullen misschien ook verrast zijn om te horen dat het een van de grootste beroemdhedenschandalen van 2001 was.

Hoewel haar misdaden zijn vergeven, zal het misschien nog meer fans van Stranger Things verrassen om te horen dat ze niet de enige in de show is met een plaat. Haar co-ster Charlie Heaton werd in 2018 opgepikt, kort nadat hij dankzij de show een ster was geworden. Wat is het volledige verhaal achter hun arrestaties? Hoe zijn ze betrapt? En wat was de nasleep?

10 Charlie Heaton's leven voor 'Stranger Things'

Heaton groeide op in Engeland en verhuisde op 16-jarige leeftijd naar Londen. Aanvankelijk wilde hij muzikant worden, maar al snel merkte hij dat hij acteerde voor de kost. Hij begon langzaam momentum te krijgen als dramatisch acteur nadat hij in 2014 in een korte film verscheen, Life Needs Courage. Hij had al snel rollen in series voor ITV en kreeg uiteindelijk zijn eerste speelfilm Shut In in 2016. Kort daarna begon hij zijn werk in Stranger Things.

9 Winona Ryder was al jaren beroemd voor 'Stranger Things'

Ryder kwam in de show als de grote tentnaam. Ryder was al jaren een zeer beroemde actrice voor de show, met in de hoofdrol in klassieke films als Beetlejuice, Heathers en Edward Scissorhands, waar ze Johnny Depp ontmoette met wie ze vervolgens een aantal jaren later een relatie had. Grappig genoeg liet Depp haar naam op zijn arm tatoeëren toen ze samen waren, maar na de breuk liet hij 'Winona' veranderen in 'Wino'."

8 Charlie Heaton werd gearresteerd op LAX Airport

De opkomst van roem kan ertoe leiden dat iemand vreemde dingen doet. Veel sterren wenden zich tot drugs of andere slechte gewoonten om het hoofd te bieden aan de stress die gepaard gaat met onmiddellijke roem. Helaas wendde Heaton zich tot drugs zoals te veel sterren doen. Heaton werd in 2018 betrapt met cocaïne in zijn tas op LAX.

7 Winona Ryder's arrestatie was een groot schandaal

Ryder reed hoog in de jaren 90. Ze was een tabloidmagneet dankzij haar relatie met Depp en haar kaskrakers. Maar in 2001 kwam er een abrupt einde aan toen ze werd betrapt op winkeldiefstal. Ja, winkeldiefstal. Hoewel ze tegen de tijd dat het gebeurde miljoenen waard was, werd Ryder betrapt op het stelen van meer dan $ 5000 aan merchandise van Saks Fifth Avenue. Naar verluidt worstelde ze op het moment van de arrestatie met drugs en alcohol. Of dat haar ertoe heeft gebracht de misdaad te plegen, staat ter discussie. Al met al was het een grote schok voor het publiek dat iemand die zo rijk was zijn toevlucht zou nemen tot een kleine misdaad zoals winkeldiefstal.

6 Charlie Heaton ging niet naar de gevangenis

Hoewel hij werd gepakt omdat hij probeerde een beetje coke het land in te smokkelen, is Heaton alleen maar teruggestuurd naar Engeland. Hij zat geen gevangenisstraf uit en kwam min of meer vrijuit. Hij mocht terugkeren naar de VS om de resterende seizoenen van Stranger Things te filmen.

5 Winona Ryder kreeg een flinke straf

Na lang heen en weer met aanklagers werd Winona Ryder veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk, 480 uur taakstraf, $ 3.700 aan boetes en gedwongen om de winkel te betalen voor de koopwaar. Ze slaagde er echter in om gevangenisstraf te vermijden. De echte schade zat echter in haar carrière.

4 Charlie Heatons leven na zijn arrestatie

Heaton heeft minimale gevolgen ondervonden van zijn aanvaring met de wet. Hij blijft consequent werken. Kort nadat hij werd gepakt, werd hij zelfs gecast om Joseph Merrick, AKA The Elephant Man, te spelen in een tweedelige Britse serie. Ryder had het echter veel moeilijker na haar arrestatie.

3 Winona Ryder's arrestatie zette een domper op haar carrière

Ryders carrière kwam even op een laag pitje na haar arrestatie. Ze was slechts in twee films het jaar na haar arrestatie en beide werden gefilmd voor het schandaal. Winona Ryder nam na 2002 een korte pauze van acteren, naar verluidt om zich te concentreren op haar geestelijke gezondheid en te herstellen van haar drugsgebruik. Ze keerde terug naar het scherm in 2006 in A Scanner Darkly met Keanu Reeves, maar haar carrière bleef de bagage van haar arrestatie dragen.

2 Charlie Heatons leven gaat door

Er is weinig veranderd voor Heaton sinds zijn arrestatie, hoewel hij sindsdien hersteld is van zijn drugsprobleem. Vanaf 2022 blijft hij bij zijn partner Natalia Dyer. Hij blijft regelmatig voor zowel film als televisie werken.

1 Stranger Things was het comeback-voertuig van Winona Ryder

Ryder bleef vanaf 2006 consequent werken, maar ze was niet de kassamagneet die ze ooit was na haar pauze. Dat veranderde allemaal toen ze in Stranger Things werd gecast. Critici waren opgetogen over haar optreden en Ryder staat weer in de schijnwerpers zoals ze was vóór 2001. Het lijkt erop dat het publiek na meer dan 20 jaar eindelijk klaar is om haar verder te laten gaan.

Aanbevolen: