Waar gaat de nieuwe show van Snoop Dogg over?

Inhoudsopgave:

Waar gaat de nieuwe show van Snoop Dogg over?
Waar gaat de nieuwe show van Snoop Dogg over?
Anonim

In zijn geheel nieuwe show, die nu exclusief wordt gestreamd op Peacock TV, bekijken en becommentariëren Snoop Dogg en comedysterren videoclips van de domste criminelen en hun hilarische misdaad mislukt. Snoop Dogg, die 150 miljoen dollar waard is, ontweek onlangs een rechtszaak over aanranding, toen de anonieme eiser de rechtszaak vrijwillig afwees.

Of dit van invloed zal zijn op hoe fans op zijn nieuwe show reageren, is onduidelijk, maar het zou ironisch zijn als hij ooit schuldig zou worden bevonden, aangezien zijn show draait om het roosteren van criminelen.

De legendarische rapper en komiek uit de buurt van misdaad wordt vergezeld door zijn clip-organisator, Tacarra Williams, die zich ook bij de gasten van elke aflevering voegt terwijl ze achterover leunen en elke clip analyseren. Met zijdelingse humor worden de ongelukkige mislukkingen van de domste misdaden die op video zijn vastgelegd bekritiseerd en uitgelachen zodat het publiek ervan kan genieten.

Schijnbaar ontspannen en zichzelf niet serieus nemend, zal de show zeker een vermakelijk half uur per aflevering zijn - maar voor hoe lang is een gok.

Snoop Doggs nieuwe show: wat te verwachten

Voor een man die graag de lijn van crimineel grappig en gewoon crimineel volgt, is het ironisch dat Snoop Dogg een show zou maken waarin hilarische misdrijven worden bespot. Dit weerhoudt echter niet van wat de show kan brengen, in termen van ongefilterde humor en een line-up van de grootste sterren van de komedie, zoals Jim Jefferies en Godfrey.

Elke aflevering krijgt het gevoel alsof het publiek lacht met hun vrienden, en het is een veel meer ontspannen setting dan de meeste van de videoclip-humorshows die we in het verleden hebben gezien.

Wat het lijkt te missen, zijn de standaardverwachtingen van een aanwezigheid van Snoop Dogg: marihuana en alcohol. Hoewel er ongetwijfeld enkele "versnaperingen" buiten het podium zijn, lijkt er geen deelname op het podium te zijn. Hoewel dit misschien een verrassing is voor fans, lijkt het hem of zijn gasten niet minder grappig te maken - een goede zaak gezien hun komische invalshoek.

Waarom wendt Snoop Dog zich tot tv?

Van de dure huizen waarin hij heeft gewoond tot zijn inzet voor de Snoop Youth Football League, Snoop Dogg is verreweg een van de meest complexe mensen die het publiek is binnengekomen. Geboren onder de naam Calvin Cordozar Broadus Jr. in 1971, heeft de rapper gedurende zijn carrière vele namen en titels gehad als media-persoonlijkheid, acteur, songwriter en ondernemer.

Hoewel hij tijdens zijn carrière vele strafrechtelijke vervolgingen heeft gekregen, zeggen de meeste mensen die hem hebben ontmoet dat hij een aardig en zorgzaam persoon is.

Hoewel alles, van zijn carrièrefocus tot zijn kant van de publieke opinie, in de loop van de tijd is veranderd, is de enige bijna constante in zijn leven altijd zijn familie geweest - met name zijn vrouw. Hij trouwde in 1997 met Shante Taylor, hoewel ze kort uit elkaar gingen, zijn ze sindsdien herenigd en lijken ze tegenwoordig een machtspaar.

Hij heeft zijn gezin altijd op de eerste plaats gezet, en hoewel de realityshow Snoop Dogg's Father Hood een epische mislukking was, waren velen verbaasd over de toewijding die de rapper aan zijn familie is aangegaan. Deze nieuwe show is een terugkeer naar tv voor Snoop, maar in een andere richting dan fans gewend zijn.

Welke andere projecten heeft Snoop Dogg ondernomen?

Hoewel Snoop Dogg vooral bekend staat om zijn muziek, heeft hij andere ondernemingen nagestreefd, waarvan vele weinig te maken hebben met zijn leven als rapper en acteur. Hij is een behoorlijke ondernemer geworden, die in alles investeert, van Reddit tot cannabis tot onroerend goed.

Zijn zakelijke ondernemingen hebben een nette winst opgeleverd, aangezien hij nu een van de rijkste rappers ter wereld is. Hij heeft zich ook verdiept in de wereld van eten en werkte samen met 19 Crimes om zijn wijn te maken, de Snoop Dogg Cali Red Blend.

Hij besteedt zijn vrije tijd en geld aan het helpen van anderen en staat bekend om zijn filantropie. Hij is de oprichter en coach van de Snoop Youth Football League, die kansarme studenten in Los Angeles voetbalkansen biedt. Hij helpt ook met alles, van Thanksgiving 'turkey drives' tot samenwerking met de Make-A-Wish Foundation, waar hij in 2017 op één avond $ 2,3 miljoen hielp ophalen. Snoop staat bekend om zijn genereuze donaties aan verschillende goede doelen, en hij is een actief voorstander van mensenrechten.

Wat is er gebeurd met Snoop Doggs vaderkap?

Hoewel veel van zijn projecten en investeringen hem roem en fortuin hebben gebracht, heeft niemand de mislukte realityshow van Snoop Dogg, Snoop Dogg's Father Hood, kunnen vergeten. Veel beroemdheden in de vroege jaren 2000 probeerden (en faalden meestal) om een deel van de reality-tv-showactie te krijgen. Weinigen faalden echter zo spectaculair als Snoop Dogg, behalve misschien Britney Spears, met haar show Chaotic. De serie van Snoop duurde amper twee seizoenen en het was voor velen een schok dat het zelfs zo lang duurde.

Vanaf de allereerste aflevering sloegen critici hard toe en waren fans teleurgesteld in de over-the-top en flagrante enscenering van de show. Hoewel enscenering wordt verwacht in reality-televisie, hebben maar weinigen het ooit zo afschuwelijk gedaan als in deze show.

Deze mislukking werd als erger beschouwd dan zijn korte periode bij Dogg After Dark, een variétéshow op MTV in 2009. De show bestond voornamelijk uit interviews met beroemdheden en comedy-schetsen, en het kreeg weinig bekendheid of faam. Met slechts acht afleveringen ooit opgenomen, was het zeker een flop, maar nog lang niet in de buurt van de teleurstelling die Snoop Dogg's Father Hood was.

Hoewel fans misschien aarzelen om de nieuwe show te proberen, hebben veel critici en filmrecensenten de show al de moeite van het bekijken waard geacht, zelfs als achtergrondprogramma terwijl fans hun dag doorbrengen. De afleveringen zijn humoristisch en plezierig, en het lijkt een goede pas uit de poort te hebben. Alleen de tijd zal uitwijzen of deze show weer een juweel in de erfenis van Snoop Dogg zal zijn of zal vervagen naarmate het seizoen vordert.

Aanbevolen: