Kendrick Lamar Deepfakes Kanye West, Nipsey Hussle en Will Smith in nieuwe video

Inhoudsopgave:

Kendrick Lamar Deepfakes Kanye West, Nipsey Hussle en Will Smith in nieuwe video
Kendrick Lamar Deepfakes Kanye West, Nipsey Hussle en Will Smith in nieuwe video
Anonim

Kendrick Lamar maakt eindelijk zijn grote terugkeer naar de schijnwerpers met een nieuw nummer en een nieuwe video met een paar beroemde gezichten die er onlangs voor zijn gevlucht. In de video voor zijn nieuwe single The Heart Part 5 transformeert de rapper in een paar controversiële figuren, zoals Will Smith - die zich in India verstopt nadat hij Chris Rock een klap heeft gegeven - en Kanye West - die naar verluidt behandeling zoekt na het lastigvallen van zijn ex-vrouw, Kim Kardashian

Kendrick Lamar is terug met een nieuwe muziekvideo

K-Dot liet het nummer en de video op zondag vallen, en hoewel het vijf jaar geleden is dat zijn Pulitzer Prize-winnende plaat Damn, klinkt Kendrick net zo scherp als altijd terwijl hij een zinderende kritiek op moderne noties van cultuur lanceert.

In de hele video, geregisseerd door Dave Free en Kendrick zelf, spuugt de rapper zijn teksten uit terwijl zijn gezicht verandert in enkele van de meest controversiële figuren uit de popcultuur. K-Dot verschijnt als Will Smith, Kanye West, OJ Simpson, Jussie Smollett, Kobe Bryant en zelfs wijlen Nipsey Hussle, waarbij de teksten vaak overeenkomen met het beroemde gezicht dat hij uitbeeldt.

Het is alleen maar passend dat de rapper Kanye wordt als de tekst verwijst naar een bipolaire stoornis, en Nipsey Hustle wanneer de tekst verwijst naar moord.

Uiteindelijk verandert hij in Will terwijl hij rapt "In het land waar gekwetste mensen meer mensen pijn doen - F--k callin' it culture", wat klinkt als een knipoog naar de klap van zijn beruchte Oscar. Het nummer eindigt met K-Dot die rapt vanuit het perspectief van iemand die voor hun tijd is genomen - terwijl hij verandert in Kobe Bryant.

Fans hebben gewacht tot Kendrick Lamar een vervolg op 'Damn' uitbrengt. Voor 5 jaar

The Heart Part 5 is de eerste single van K-Dot's vijfde record, dat op 13 mei uitkomt. Kendrick verraste fans door het langverwachte album, Mr. Morale & The Big Steppers, op Twitter aan te kondigen. vorige maand.

De langverwachte plaat volgt de Pulitzer-winnende Damn uit 2017 en dient al bijna 17 jaar als zijn laatste bij Top Dawg Entertainment - zijn label. Kendrick neemt afscheid van het label terwijl hij zijn focus meer verschuift naar filmwerk en nieuwe zakelijke ondernemingen in Hollywood.

Aanbevolen: