Hoe Lauren London verder ging na de dood van Nipsey Hussle

Inhoudsopgave:

Hoe Lauren London verder ging na de dood van Nipsey Hussle
Hoe Lauren London verder ging na de dood van Nipsey Hussle
Anonim

Drie jaar na de moord op Nipsey Hussle gaat actrice en model Lauren London door na zijn dood. De ster opende onlangs de podcast van Angie Martinez IRL over haar worstelingen, haar verdriet en het advies dat ze kort voor zijn begrafenis van een vriend kreeg.

Het interview was een van de eerste sinds zijn dood, en ze was niet bang om persoonlijk te zijn gedurende de hele aflevering. "Ik dacht dat Hussle Superman was, hij zou voor altijd leven", zei ze over de rapper. "Ik dacht dat ik als eerste zou gaan. Ik zou altijd vragen stellen als: 'Wat ga je doen als ik sterf?' Ik was altijd zo morbide."

Nipsey Hussle werd meerdere keren neergeschoten buiten zijn kledingwinkel in Zuid-Los Angeles. Kort nadat hij was neergeschoten, ging de schutter naar de overleden rapper en schopte hem tegen zijn hoofd. Minder dan een uur later werd hij in het ziekenhuis dood verklaard. De verdachte werd snel geïdentificeerd en kende Nipsey Hussle waarschijnlijk voor de schietpartij.

Londen vond het eerst moeilijk om zijn dood te rouwen

Tijdens de podcast gaf ze toe dat het moeilijk voor haar was om alles wat er gebeurde te verwerken. "Eerst ben je in shock, en dan is er veel aandacht en liefde om je heen", herinnert ze zich. "En dan gaan mensen terug naar hun leven. En nu denk je: 'Hoe kom ik terug in mijn leven als het zo veel is verschoven? En hoe ziet het leven er nu voor mij uit?'"

Nadat ze dit had toegegeven, vertelde ze Martinez dat er tijden waren dat ze niet kon douchen en bang was dat ze nooit meer zou lachen. Sindsdien heeft ze echter verklaard dat ze trots is op hoe ver ze is gekomen sinds zijn dood en het genezingsproces in het algemeen.

Haar familie heeft een grote rol gespeeld in het genezingsproces

Londen is open geweest met haar twee kinderen over haar emoties over de dood van Nipsey Hussle. Nadat ze had gezien dat ook zij pijn hadden, wilde ze hen op elke mogelijke manier helpen, en het hielp haar om verder te gaan.

"Ik heb het gevoel dat mijn kinderen geluk verdienen, mijn kinderen verdienen een heel gelukkige moeder. Ze verdienen vreugde. Waarom zou ik ze daarvan beroven?" ze zei. "Maar het was echt, en ik was heel eerlijk tegen hen. Dit is het leven. Ik ga niet doen alsof dit niet bestaat. Dit is verdriet. Ik denk dat het gewoon een keuze is in het ouderschap. Ik ben heel transparant met mijn kinderen. Ik wil niet dat ze een valse realiteit van het leven hebben. Ik wil dat ze vastgebonden zijn en klaar zijn om te gaan."

Op de vraag wat ze over hem zegt tegen haar jongste zoon, vertelde ze Martinez dat ze heeft gezegd dat hij op een betere plek is en dat hij overal is. "Ik zeg de woorden 'overgang' en ik zeg altijd dat papa overal is, hij voelt ons, wij voelen hem. Elke keer als je iets wilt zeggen, hoor je hem misschien niet, maar je zult het voelen. En volg die leiding, en schrijf brieven en praat met hem en dat soort dingen."

Een oude vriend gaf haar de peptalk die ze nodig had om de begrafenis bij te wonen

Een paar jaar na haar carrière werd Londen een Sean John-model voor Sean "Diddy" Combs. De twee hebben een vriendschap onderhouden sinds haar tijd bij het kledingmerk, en hij hielp haar naar de begrafenis te gaan. "Puff trok me opzij en zei: 'Kijk Boog. Je hebt iedereen laten zien hoe het eruit ziet om een man vast te houden en van hem te houden. Laat ze nu zien hoe het eruit ziet als het allemaal afbrokkelt. Kom tevoorschijn met je hoofd omhoog. '"

Schutter Eric Holder werd onlangs schuldig bevonden aan moord met voorbedachten rade bij de dood van Nipsey Hussle en zal waarschijnlijk worden veroordeeld tot levenslang zonder kans op voorwaardelijke vrijlating. Hij werd ook schuldig bevonden aan poging tot vrijwillige doodslag nadat hij op de dag van de moord twee omstanders had verwond.

Aanbevolen: