Wat Sophia Bush heeft gezegd over ooit naar kantoor rennen

Inhoudsopgave:

Wat Sophia Bush heeft gezegd over ooit naar kantoor rennen
Wat Sophia Bush heeft gezegd over ooit naar kantoor rennen
Anonim

Het is geen geheim dat Sophia Bush een passie heeft voor politiek. Ze is al vele jaren een activiste en is erg uitgesproken over waar ze in gelooft. Ze heeft geholpen met politieke campagnes, mensen geregistreerd om te stemmen en meer. Ze vecht voortdurend voor vrouwenrechten en het milieu, ook op sociale media.

Ze heeft niet aangegeven voor welk kantoor ze zou gaan werken, maar het is zeker iets dat ze overweegt voor later in haar leven. De hoeveelheid vrijwilligerswerk die ze heeft gedaan is krankzinnig, dus als de tijd daar is, zal het waarschijnlijk heel natuurlijk voor haar zijn om naar kantoor te gaan.

8 Met welke partij zou Sophia Bush meedoen?

Sophia Bush's politieke opvattingen zijn erg liberaal, dus het staat buiten kijf dat ze waarschijnlijk lid zou worden van de Democratische Partij.

7 Sophia Bush heeft overwogen ooit naar kantoor te gaan

"Ik denk dat dat uiteindelijk iets is dat ik zal overwegen", vertelde ze Yahoo Entertainment in 2019. Terwijl ze zichzelf bezig houdt als actrice, is het zeker iets dat in haar toekomst zou kunnen zijn, alleen niet direct. "Als creatief persoon ben ik een verhalenverteller en een kunstenaar, er zijn een aantal verhalen waar ik nu aan werk die ik heel graag wil vertellen, en dan denk ik ook na over hoe, wanneer ik heb kunnen oversteken een paar van die dingen die op mijn grote doelenlijst staan, dat het waarschijnlijk heel natuurlijk zou voelen om na te denken over het lopen voor kantoor."

6 Sophia Bush heeft het gevoel dat hardlopen voor kantoor later in het leven zal gebeuren

Toen hij in 2019 met Yahoo Entertainment sprak, vertelde Bush hen ook dat kandidaat zijn voor het ambt "niet voelt alsof het in de nabije toekomst is, [maar] een soort later-in-het-leven-plan." Bush wordt dit jaar 40, dus we weten niet zeker hoe ver in de toekomst het zal zijn voordat ze serieus overweegt een politieke kandidaat te worden met haar naam op een stembiljet, maar wees niet verbaasd als haar naam uiteindelijk opduikt op een.

5 Ze dacht ooit dat het idee om naar kantoor te rennen krankzinnig was

In een aflevering van de podcast van Sean Hayes, Hypochondriactor, vroeg Hayes aan Bush of ze ooit had overwogen om voor het ambt te gaan, waarop ze antwoordde: "tien jaar geleden, toen mensen me dat begonnen te vragen, dacht ik 'nou, dat is krankzinnig', en nu voel ik me niet meer zo." Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Bush zichzelf tien jaar geleden, toen ze jong was en nog veel dingen te ontdekken had in haar leven, niet voor het ambt kon zien rennen. Ze is ook een gevestigde actrice en vond het idee waarschijnlijk gek vanwege haar gekozen vakgebied.

4 Sophia Bush gelooft dat hardlopen voor kantoor een roeping is

"Het is zeker een roeping", zei Bush in de Hypochondriactor-podcast."Ik vind het heerlijk om een verhalenverteller te zijn en ik heb ook een roeping om dienstbaar te zijn, en ik denk dat ik, na bijna twee decennia als vrijwilliger en activist te hebben doorgebracht, denk dat wat er zeker gaat komen in het volgende decennium alleen maar verder zal informeren dat."

3 Ze denkt dat er een tweede hoofdstuk voor haar in haar leven is

Ze zei verder dat ze denkt dat er een tweede hoofdstuk voor haar in haar leven is als ze klaar is met het vertellen van de verhalen die ze wil vertellen door middel van haar acteerwerk. Over acteren gesproken, Bush was ook erg vocaal tijdens de Times Up-beweging in Hollywood. "Ik denk dat er nog veel werk moet worden verzet om daadwerkelijk geïnstitutionaliseerde verandering te zien in alle sectoren, niet alleen in de entertainmentsector. Maar ik denk wel dat de eerste stap altijd een gesprek is, en ik denk dat het feit dat we het gesprek voeren is ongelooflijk belangrijk", vertelde ze aan Yahoo Entertainment.

2 Sophia Bush wil ooit fulltime aan politiek doen

"Ik wil naar buiten en in de loopgraven zijn, niet alleen parttime, maar fulltime", vertelde Bush aan Hayes op zijn podcast. De actrice heeft heel veel activismewerk gedaan en heeft in de loop der jaren zoveel vrijwilligerswerk gedaan, maar ze heeft dat werk nog steeds alleen parttime gedaan. Actrice en producer zijn is haar huidige baan, maar als ze de politiek ingaat en zich kandidaat stelt, wil ze dat fulltime doen. Dr. Priyanka Wali, die ook presentator is op de podcast van Hayes, was helemaal voor Bush op een dag kandidaat en zei: "Hell yeah! Sophia Bush voor president!" Vervolgens vroeg ze Bush om haar te kiezen voor algemeen chirurg. "Gedaan!" Bush antwoordde.

1 Sophia Bush gelooft dat ze "van enig nut kan zijn" in de politiek

Ze zei dat ze journalistiek en politieke wetenschappen heeft gestudeerd op de universiteit en gelooft dat ze 'van enig nut kan zijn' op politiek gebied. Ze zei dat ze niet president hoeft te worden, maar misschien een schoolbestuur of iets dergelijks. Ze suggereerde ook dat ze een senator in het congres zou kunnen zijn. Hayes zei dat hij meteen op haar zou stemmen, ongeacht waar ze voor rende, omdat ze "zo dynamisch en zo geïnformeerd en zo welbespraakt en charismatisch is." Bush zei nederig "bedankt" als antwoord. Hayes ging verder met te zeggen dat bepaalde presidenten hem deden geloven dat als zij president konden zijn, hij ook voor de grap president kon worden. "Ja, ik weet het," zei Bush, die het met hem eens was.

Aanbevolen: