Een kijkje in Zendaya's Harry Potter-obsessie

Inhoudsopgave:

Een kijkje in Zendaya's Harry Potter-obsessie
Een kijkje in Zendaya's Harry Potter-obsessie
Anonim

Als je een grote Hollywood-ster wilt worden, kun je je maar beter voorbereiden zodat mensen alles over je weten. Neem Zendaya bijvoorbeeld. Ze probeert bepaalde dingen privé te houden, maar door jarenlang in de schijnwerpers te staan, hebben mensen alles over haar leven geleerd, gênante momenten en zo.

Hoewel de MCU-ster privé kan zijn, zijn er dingen die ze heeft opengesteld, met name haar liefde voor Harry Potter. Misschien vind je Harry Potter leuk, maar Zendaya is er door geobsedeerd en door de jaren heen heeft haar obsessie met films een paar krantenkoppen gehaald.

Dus, hoe geobsedeerd is de ster met Harry Potter? We hebben alle details hieronder!

Zendaya is een gigantische ster

Herinner eraan dat het nu gaat om de grootste sterren ter wereld, er zijn niet veel mensen die in de buurt komen van de glans die Zendaya heeft. Door haar recente successen aan de kassa is ze een filmster geworden en fans zijn benieuwd hoe ze hier tijdens haar carrière verder op voortbouwt.

Zendaya kon haar talent al vroeg laten zien terwijl ze in de hoofdrol speelde op Disney Channel. Van daaruit zou ze profiteren van kansen buiten het Disney-rijk. Dit heeft haar geholpen om een nog groter aantal volgers te krijgen, en het heeft de wereld laten zien dat ze een van de besten in de branche is.

Naast haar succes in de MCU en de Dune-franchise, is de actrice ook de ster van Euphoria. Die show is een enorm succes op zich, en het is gewoon de kers op de taart voor de ster, die al jongleert met meerdere hitfranchises.

Tijdens haar tijd in de schijnwerpers hebben fans veel dingen geleerd over de steractrice, waaronder haar liefde voor Harry Potter.

Zendaya is een enorme 'Harry Potter'-fan

De Harry Potter-franchise is een van de grootste en meest gevierde in de geschiedenis. Het is logisch dat het veel beroemde fans zou hebben, maar zoals we hebben geleerd, heeft Zeddaya de zaken naar een ander niveau getild met haar liefde voor de franchise.

Toen ze met InStyle sprak, vertelde Zendaya hoe vaak ze naar films kijkt, en laten we zeggen dat de meeste mensen niet van haar niveau zijn.

"Iedereen heeft zijn eigen ding, zoals een vorm van meditatie of wat dan ook. Ik vind het heel moeilijk om gewoon daar te zitten en mijn hersenen leeg te maken. Mensen zeggen dat ik gek ben, maar ik kijk naar Harry Potter, zoals, één keer per dag. Het is gewoon rustgevend voor mij, dus dat is mijn ding. Mensen zeggen: "Oh mijn god, Harry Potter weer?" Ik zeg: "Kom niet naar mijn huis als je niet wilt kijken, want het gaat door", zei ze.

Ja, ze kijkt elke dag naar Harry Potter! Nogmaals, de meeste mensen zitten niet op dat niveau.

Aangezien ze de films ontelbare keren heeft bekeken, spreekt het voor zich dat ze haar dingen over de franchise weet. Dit werd duidelijk toen zij en Tom Holland een Harry Potter-quiz deden tijdens een interview.

Volgens PopSugar: "Het duo zou andere die-hard Harry Potter-fans misschien te schande hebben gemaakt, door de namen van Ron's rat, Hermeliens kat, Hagrid's hond en Neville Longbottom's huisdierenpad zo moeiteloos af te ratelen."

Indrukwekkend, toch? Nou, daar houdt het niet op.

De liefde gaat diep

Eerder dit jaar werden Zendaya en Holland gespot terwijl ze Harry Potter en het Vervloekte Kind gingen zien, waar ze in feite een Harry Potter-date night hadden.

"De relatie tussen Zendaya en Tom Holland lijkt goed te gaan en ze zijn net gespot terwijl ze quality time met zijn gezin doorbrachten! uitvoering van het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child op zaterdagavond (22 januari) in Londen, Engeland", schrijft Just Jared.

Dit zijn allemaal best coole dingen, maar het is niets nieuws. Zendaya is hier al langer mee bezig dan sommigen beseffen.

As People meldde in 2018: "Zendaya Coleman is misschien net 22 geworden, maar ze is nog steeds een nerdy in hart en nieren! De actrice vierde haar verjaardag met een bezoek aan de Making of Harry Potter Studios Tour in Londen, en ze deelde de hele zaterdag momenten op haar Instagram-verhaal."

Je zult niet te veel mensen vinden die net zoveel van Harry Potter houden als Zendaya. Als de franchise zich blijft uitbreiden met films of tv-shows, zou het ongelooflijk zijn om haar een project in de Wizarding World te zien leiden. Het zou waarschijnlijk een droom zijn die uitkomt voor de actrice en Harry Potter-fan.

Aanbevolen: