Rebel Wilson bevestigt dat ze gedwongen werd haar seksualiteit te onthullen

Inhoudsopgave:

Rebel Wilson bevestigt dat ze gedwongen werd haar seksualiteit te onthullen
Rebel Wilson bevestigt dat ze gedwongen werd haar seksualiteit te onthullen
Anonim

Toen Rebel Wilson haar nieuwe vriendin aan de wereld voorstelde, zagen velen het als een viering van Pride Month, maar de actrice heeft nu bevestigd dat ze geen keus had. Een journalist van de Australische Sydney Morning Herald heeft in een opiniestuk toegegeven dat hij de actrice de hand op de knip heeft gehouden, iets wat ze "een zeer moeilijke situatie" noemde.

Rebel Wilson kreeg 2 dagen de tijd om op haar relatie te reageren

In een opiniestuk dat dit weekend werd gepubliceerd, onthulde een journalist van de Sydney Morning Herald dat de outlet voorkennis had van Rebels homoseksuele relatie met Romana Agruma. Volgens het stuk heeft de outlet donderdag contact opgenomen met de actrice en haar twee dagen de tijd gegeven om commentaar te geven op de relatie voordat ze het verhaal vertelden.

“Het was met een overvloed aan voorzichtigheid en respect dat deze media-outlet de vertegenwoordigers van Rebel Wilson op donderdagochtend e-mailde en haar twee dagen de tijd gaf om commentaar te geven op haar nieuwe relatie met LA vrijetijdskledingontwerper Ramona Agruma, voordat ze een enkel woord publiceerde, verklaarde het sindsdien verwijderde artikel.

Journalist Kate Doak vestigde de aandacht op het stuk op Twitter en schreef: "Dus blijkbaar was het niet de keuze van @RebelWilson om naar buiten te komen." De Senior Year-actrice merkte het op en reageerde op de tweet: "Bedankt voor je opmerkingen, het was een heel moeilijke situatie, maar probeerde het met gratie aan te pakken."

Het tijdschrift ontkende 'uitje' met de actrice

Andrew Hornery - de journalist die het opiniestuk schreef - noemde contact opnemen met Rebel een 'grote fout' omdat ze besloot haar relatie met Romana op haar eigen voorwaarden openbaar te maken. De Sydney Morning Herald verwijderde het stuk prompt, maar niet voordat het de ronde deed op Twitter. Veel gebruikers op de site bekritiseerden de auteur omdat hij in wezen dreigde de actrice uit te sluiten en vervolgens klaagde toen ze ervoor koos het zelf te doen.

Het nieuws bracht de Sydney Morning Herald in een razernij en op zondag gaf een redacteur van de outlet een verklaring af waarin hij elke overtreding ontkende.

"Onze wekelijkse column over beroemdheden in Private Sydney vorige week vroeg Wilson of ze commentaar wilde geven op haar nieuwe partner", stond in de verklaring. "We zouden dezelfde vragen hebben gesteld als de nieuwe partner van Wilson een man was geweest. Om dat te zeggen de Bode 'outed' Wilson heeft het bij het verkeerde eind."

"We wensen Wilson en Agruma het beste", concludeerde de redacteur.

Aanbevolen: