Hoe lang moet Amber Heard de $ 10,35 miljoen betalen die aan Johnny Depp verschuldigd is?

Inhoudsopgave:

Hoe lang moet Amber Heard de $ 10,35 miljoen betalen die aan Johnny Depp verschuldigd is?
Hoe lang moet Amber Heard de $ 10,35 miljoen betalen die aan Johnny Depp verschuldigd is?
Anonim

Johnny Depp boekte een overwinning in de rechtbank nadat hij zijn ex-vrouw Amber Heard had aangeklaagd. Ze is veroordeeld tot het betalen van $ 10,35 miljoen aan schadevergoeding na het schrijven van een opiniestuk in 2018 waarin wordt beweerd dat de 59-jarige acteur misbruik heeft gemaakt.

Maar als een nieuwe moeder en zonder echt acteerperspectief aan de horizon, kan ze het zich dan echt veroorloven om Depp te betalen? En wanneer moet de hoge rekening betaald worden?

De advocaat van Heard vertelt over de financiën van de actrice

Amber Gehoord buiten
Amber Gehoord buiten

Het lijkt alsof het gisteren was dat grappen en memes over de beruchte Depp vs. De gehoorde zaak stroomde de sociale media over. Wie zou kunnen vergeten wanneer "Bezwaar, van horen zeggen!" werd geïndoctrineerd in ieders collectieve volkstaal en religieus gebruikt wanneer iemand iets enorm onwaars of bizars zei? Of wat dacht je van de TikTok-trend die het gezicht verwrongen "mijn hond stapte op een bij"? Nu de zaak is gesloten, kan iedereen terug naar zijn regelmatig geplande dosis memes en kan Johnny Depp zijn leven weer oppakken… maar wat moet er van Amber Heard worden?

Volgens haar IMDB, vermeld naast een film waarin ze speelde en die minder dan $ 15.000 verdiende aan de kassa, is er slechts 1 ander filmproject waaraan ze heeft gewerkt sinds ze uit Aquaman 2 is gemonteerd. Het is duidelijk dat ze is misschien niet in de beste financiële situatie om de $ 10,35 miljoen aan schadevergoeding te betalen. Op 2 juni 2022 plaatste de officiële Today Show Twitter een clip van een interview dat ze deden met Heard's advocaat Elaine Bredehoft. In de clip werd haar gevraagd of Heard het zich kon veroorloven om het aanzienlijke bedrag te betalen, Bredehoft zei: "Nee. Absoluut niet." Moeilijke pauze voor Heard.

Juridisch analist voorspelt de volgende zet van Heard

Dus, aangezien het duidelijk is dat de schikking niet kan worden betaald, wat gebeurt er nu? Mensen interviewden juridische analisten Emily D. Baker en zij gaf haar mening over de kwestie. Ze werd geciteerd en zei: "Het is aan de partijen, maar zodra het vonnis op 24 juni is uitgesproken, vraag ik me af of de advocaten zullen beginnen te onderhandelen over de betaling van het vonnis. Ben Chew zei in zijn slotpleidooi dat Johnny Depp niet op zoek was naar om Amber Heard met geld te straffen. Ik stel me voor dat ze zullen proberen het te regelen, en je zult een PR-verklaring zien dat ze niet proberen het vonnis af te dwingen."

Ze vervolgde haar mening en zei: "Als ze het vonnis willen uitvoeren, begint dat een heel apart proces in de rechtbank, van mogelijk beslag op eigendommen, het opzetten van manieren waarop het moet worden betaald. Ik stel me voor - en als ik Ik ben team Depp, dit is wat ik zou doen - ze zouden kijken naar een bevel om te voorkomen dat Amber Heard verklaringen herha alt die volgens de jury lasterlijk waren en dan bepalen dat de betalingen niet zullen worden gedaan en dat er geen elk oordeel dat uitstaat… Als hij niet geïnteresseerd is in het geld, denk ik dat hij er meer in geïnteresseerd is dat zij deze beschuldigingen niet herha alt." Bredehoft is nog niet gestopt met vechten, aangezien ze heeft verklaard dat Heard plannen heeft om in beroep te gaan tegen het vonnis.

Depp legt verklaringen af, hoort antwoorden

johnny-depp-dior-sauvage
johnny-depp-dior-sauvage

Wat Johnny Depp betreft, hij heeft recentelijk de krantenkoppen gehaald met de oprichting van zijn nieuwe TikTok-account waarin hij een verklaring aflegde aan zijn fans. "Aan al mijn meest dierbare, loyale en onwankelbare supporters. We zijn overal samen geweest, we hebben alles samen gezien. We hebben samen dezelfde weg bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, allemaal omdat je om je gaf. En nu hebben we zullen allemaal samen verder gaan. Jullie zijn, zoals altijd, mijn werkgevers en nogmaals, ik kan op geen enkele manier bedankt worden, anders dan alleen maar door dankjewel te zeggen. Dus, bedankt. Mijn liefde en respect, JD." Dit kwam minder dan een week nadat hij een verklaring op zijn Instagram plaatste.

“Zes jaar geleden waren mijn leven, het leven van mijn kinderen, het leven van degenen die het dichtst bij me stonden, en ook het leven van de mensen die mij jarenlang hebben gesteund en in mij hebben geloofd. veranderd. Alles in een oogwenk… En zes jaar later gaf de jury me mijn leven terug. Ik ben echt nederig." Hij besluit de verklaring met de woorden: "De waarheid spreken was iets wat ik mijn kinderen verschuldigd was en aan iedereen die standvastig is gebleven in hun steun aan mij. Ik voel me vredig in de wetenschap dat ik dat eindelijk heb bereikt.”

Heard kwam naar buiten met haar eigen verklaring direct nadat Depp's eerste TikTok was geüpload. "Zoals Johnny Depp zegt dat hij 'vooruit' gaat, gaan de vrouwenrechten achteruit. De boodschap van het vonnis aan slachtoffers van huiselijk geweld is… wees bang om op te staan en je uit te spreken." Het is onduidelijk of Depp en zijn advocaten dit beschouwen als een herhaling van de beschuldigingen die oorspronkelijk tegen hem waren geuit, maar het lijkt erop dat de meerderheid van de mensen het erover eens kan zijn dat eindelijk gerechtigheid is gediend.

Aanbevolen: