10 weinig bekende feiten over Rebel Wilson

Inhoudsopgave:

10 weinig bekende feiten over Rebel Wilson
10 weinig bekende feiten over Rebel Wilson
Anonim

Australische actrice Rebel Wilson staat nu in de schijnwerpers nadat ze naar buiten is gekomen en haar relatie heeft onthuld via Instagram. Rebel Wilson is aan het daten met de ontwerper Ramona Agruma toen de twee het Instagram-officieel maakten op 9 juni 2022. Wilson's bijschrift op haar foto met de ontwerper was dat ze dacht dat ze op zoek was naar haar eigen Disney Prince, maar misschien is wat ze nodig had haar eigen Disney prinses. Ze sloot het bijschrift af met twee hartjes en aan het eind een hashtag LoveLove. Dit kan voor veel mensen verrassend zijn, maar dit is niet het enige verrassende aan Rebel, bekijk de weinig bekende feiten over de Australische komiek.

10 Het meisje in de steeg

Hoewel de Australische komiek haar acteersucces al in haar thuisland heeft gevonden, werd ze alleen gecrediteerd als Girl in Alley in haar eerste Hollywood-film. Toen Rebel besloot haar geluk te beproeven en alles op het spel te zetten om een Hollywood-carrière na te streven, kreeg ze uiteindelijk haar eerste Hollywood-rol, hoewel het een kleine was. Ze kreeg een rol in de Nicolas Cage-sterfilm Ghost Rider in 2007. Ze werd alleen gecrediteerd als Girl in Alley op de aftiteling van de film.

9 De typische geniale eenling

Rebel Wilson was een eenling tijdens haar middelbare schooltijd, omdat ze de lunchtijd in haar eentje in de bibliotheek zou studeren. Met haar vastberadenheid en harde werk kon ze 99,3% scoren op het Higher School Certificate, een test voor pre-universitaire studie die de studenten in Australië moeten afleggen tijdens hun laatste jaar op de middelbare school.

8 Slechte eerste indrukken vermeden

Toen Rebel naar de middelbare school ging, dacht ze dat haar voornaam Rebel automatisch een slechte eerste indruk zou geven op zowel haar leeftijdsgenoten als de leraren. Met dit in gedachten besloot ze tijdens de middelbare school haar middelste naam te gebruiken, Melanie.

7 Een advocaat Wannabe

Als de komiek-actrice de acteermicrobe maar niet te pakken had, zou ze nu advocaat zijn geweest. Ze heeft er altijd van gedroomd om advocaat te worden en is zelfs afgestudeerd met een BA in kunst en recht. Hoewel ze nooit als advocaat heeft gewerkt, gebruikt ze haar kennis ter zake om over contracten te onderhandelen toen ze de entertainmentwereld betrad.

6 hallucinaties omgezet in visioenen

Tijdens haar tienerjaren werd ze jeugdambassadeur en ging zelfs naar Zuid-Afrika als onderdeel van haar taken. Gedurende die tijd kreeg ze malaria en kreeg ze zelfs wat hallucinaties. Twee weken lang lag ze op de intensive care en gedurende die tijd hallucineerde ze dat ze een Oscar had gewonnen en hield ze haar toespraak in rapstijl in plaats van de traditionele bedankspeech. Toen ze weer gezond en wel was, ging ze terug naar Australië en sloot zich meteen aan bij het Australian Theatre for Young People om haar hallucinaties waar te maken. Ze heeft haar Oscars nog niet verdiend, maar ze kijkt er naar uit om er een te winnen.

5 Side Hustle in een lokaal theater

Tijdens de tijd dat Rebel nog steeds probeerde haar carrière waar te maken, nam ze een aantal bijbaantjes om de eindjes aan elkaar te knopen. Om in haar eigen onderhoud te voorzien, besloot ze in een plaatselijke bioscoop te gaan werken. Gedurende de tijd dat ze eindelijk een rol had als Fat Pizza in een film, bleef ze in het theater werken. Veel mensen herkenden haar in de popcornhoek en waren in de war omdat ze net de film hadden gezien, en toen was ze daar om hen te bedienen.

4 Karakter speciaal voor haar geschreven

Voor de film Bridesmaids deed de komische actrice auditie voor de rol van Megan, en hoewel ze zeer in aanmerking kwam voor de rol, nam de Amerikaanse actrice Melissa McCarthy uiteindelijk de rol op zich. De producenten wilden haar zo graag hebben dat ze van plan waren haar als plaatsvervanger voor McCarthy te hebben voor het geval ze de film niet zou kunnen maken. Sinds McCarthy in de film speelde, hielden de producenten zo veel van haar dat ze besloten een personage speciaal voor haar te schrijven als de vrouwelijke kamergenoot, zodat ze aan de film zou kunnen deelnemen. In het originele script van de film heeft Kristen Wiig alleen een mannelijke kamergenoot.

3 Enorme loonsverhoging

Rebel Wilson's eerste grote acteerbaan in de Hollywood-scene was Bridesmaids. Voor de genoemde rol kreeg ze echter slechts $ 3.000. Ze ontving relatief lage looncheques van haar films omdat ze slechts $ 65.000 kreeg voor haar Pitch Perfect-rol. Met de entertainmentwaarde die ze aan de film toevoegde, kon ze dit echter benutten en scoorde ze een zevencijferige deal voor Pitch Perfect 2, wat neerkomt op een salaris van ongeveer $ 2 miljoen plus een bonus van $ 2 miljoen.

2 Scholarship hielp haar verhuizen naar New York

Rond 2002 won de 42-jarige Australische komiek een studiebeurs ter waarde van $ 12, 000 van het Australian Theatre for Young People. Er waren destijds maar vier mensen die deze beurs kregen en zij was gelukkig een van die vier. Daarna gebruikte ze dat geld om te verhuizen en zich in te schrijven bij het Second City Training Center en de New York Film Academy.

1 Een dankbaar persoon

Als Rebel Wilson de beurs van het Australian Theatre for Young People niet zou winnen, zou ze waarschijnlijk niet zijn waar ze nu is. Vanwege haar dankbaarheid jegens de organisatie, besloot ze het vooruit te betalen en schonk ze gedurende drie opeenvolgende jaren jaarlijks $ 15.000 aan de organisatie. De organisatie heeft zelfs Rebel Wilson Theatremaker Scholarship in het leven geroepen om haar donaties goed te ontvangen. Haar jaarlijkse donaties zouden worden gegeven aan de gelukkige student van het theater om hun vak te verbeteren, of ze nu schrijver, producent of acteur wilden worden.

Aanbevolen: