Weinig bekende feiten over Lea Michele's ups en downs

Inhoudsopgave:

Weinig bekende feiten over Lea Michele's ups en downs
Weinig bekende feiten over Lea Michele's ups en downs
Anonim

Lea Michele begon haar carrière op Broadway toen ze op de lagere school zat en speelde later in verschillende producties - maar haar succes stopte daar niet. Michele werd beroemd toen ze de hoofdrol van Rachel Berry verdiende in Ryan Murphy's populaire muzikale televisieshow Glee, waarvan het een wereldwijd fenomeen werd.

Zij en haar co-sterren beleefden wereldwijde sterrendom, won zes Emmy Awards, vier Golden Globes en ging zelfs op een Glee Live! tournee. En met nieuws over het feit dat ze moeder wordt, precies rond het jaar van haar huwelijk met echtgenoot Zandy Reich, lijkt het alsof Michele's leven perfect is.

Hoewel Lea Michele zeker een behoorlijk succesvolle carrière heeft gehad, betekent dat niet dat ze niet veel heeft meegemaakt om daar te komen. Naast de vele ups en downs van Lea's carrière, is ze ook verstrikt geraakt in vele controverses rond haar diva-achtige gedrag, zozeer dat de cast van Glee zich heeft uitgesproken over haar achter de schermen capriolen. Jakkes! Dus, wat is er nog meer gebeurd tijdens haar tijd in de schijnwerpers? Laten we erin duiken!

Bijgewerkt op 15 september 2021, door Michael Chaar: Lea Michele heeft een behoorlijk buitengewone carrière en persoonlijk leven gehad. In 2019 stapte de actrice officieel in het huwelijksbootje met haar man, Zandy Reich, en het duo verwelkomde een jaar later hun zoontje, Ever Leo. Naast haar persoonlijke leven dat goed gaat, heeft Lea een behoorlijke carrière op het scherm gehad; landingsrollen in Glee en Scream Queens. Hoewel ze succes heeft gehad, waaronder het feit dat ze in 2010 werd uitgeroepen tot de 100 meest invloedrijke mensen van Time, heeft Lea veel publieke controle ondergaan. Niet alleen ging haar Glee-auditie vreselijk mis, maar Lea is het middelpunt geworden van veel diva-achtige geruchten. Volgens talloze Glee-castleden en een overvloed aan online geruchten, is Lea notoir moeilijk om mee te werken, wat een paar vetes heeft veroorzaakt, voornamelijk met wijlen Naya Rivera. Bovendien, hoewel haar Broadway-carrière zeker van de grond is gekomen, is Lea niet echt in staat geweest om door te breken als soliste in de popscene, en we zijn er zeker van dat haar geruchten over diva capriolen deels de reden zijn!

12 Haar 'Glee'-auditie verliep niet soepel

Hoewel Michele enorm veel succes behaalde tijdens haar tijd bij Glee, was haar reis om Rachel Berry te worden niet bepaald naadloos. Michele heeft zelfs toegegeven dat ze haar auditie bijna had gemist als gevolg van een auto-ongeluk. “Toen ik de kamer binnenkwam voor mijn auditie, was ik letterlijk nog steeds stukjes glas uit mijn haar aan het trekken. Ze zeggen: 'Gaat het?' Ik heb zoiets van, 'Het gaat goed' , zei Michele over haar ervaring in een extra feature-interview voor de dvd van seizoen één van Glee.

11 Ze werd uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen in 2010

In 2010 werd Michele genoemd naar Time Magazine's lijst van de 100 meest invloedrijke mensen, toen ze nog maar 24 jaar oud was. Toen ze werd geïnterviewd door actrice Olivia Newton-John voor het tijdschrift, werd Michele gevraagd wat ze wilde dat de wereld over haar te weten kwam. Ze antwoordde met de meeste nederigheid: "Vertel ze dat ik het leuk vind om te doen wat ik doe", zei ze. "Dit is alles wat ik ooit heb willen doen sinds ik 8 jaar oud was!"

10 Ze kreeg te horen dat ze er te "etnisch" uitzag voor televisie

Het is geen geheim dat de entertainmentindustrie moeilijk te kraken is. In het verleden had Michele te horen gekregen dat ze eruitzag als 'etnisch' om ooit groot te worden op televisie. Ze had zelfs nooit gedacht dat ze het succes zou behalen dat ze deed, en ging ervan uit dat ze de rest van haar leven Broadway zou spelen en af en toe een gastrol zou krijgen in het vreemde nachtelijke drama.

9 Ze werd eindelijk gecast voor 'Glee'

Als je een die-hard Broadway-fan bent, is er een kans dat je Michele kent voorafgaand aan haar mainstream-succes. Zo niet, dan ken je haar waarschijnlijk van het spelen van de preppy, mega-getalenteerde, Broadway-gebonden Rachel Berry in de populaire televisieshow Glee. Michele's Glee-casting verstevigde haar status als ster en een van Hollywood's slimste en beste nieuwe talenten.

8 Haar tijd op televisie was van korte duur

Als je bedenkt dat ze de hoofdrol speelde in een van Fox' meest succesvolle shows, zou je denken dat Michele voorbestemd zou zijn voor een lange en welvarende carrière bij de televisie. Het lijkt erop dat het niet haar realiteit is. In 2015 werd Michele gecast in de comedy-horrorshow Scream Queens van voormalig Glee-maker Ryan Murphy. Hierna kreeg Michele de hoofdrol van sitcom, The Mayor, die werd geannuleerd na het eerste seizoen en sindsdien niet veel televisiewerk heeft gedaan.

7 Ze was op een succesvolle Broadway-show

Fans van de Broadway-wereld zullen Michele al ver voor haar tijd in het reguliere Hollywood hebben gekend. Michele werkte al sinds haar vijfde in Broadway-producties zoals Les Misérables en Ragtime, waardoor ze haar werk en school moest combineren toen ze amper oud genoeg was om koffie te drinken! Maar haar meest succesvolle show was Spring Awakening, waarin ze speelde met haar beste vriend Jonathan Groff. De show was een hit en verdiende acht Tony Award-nominaties.

6 Geruchten deden de ronde over haar optreden als een diva

Beroemdheid kan moeilijk zijn om mee om te gaan, vooral als het in één keer op een persoon aankomt. Aangezien Michele te maken heeft gehad met meerdere beschuldigingen van diva-achtig gedrag, gaan we ervan uit dat dat met haar is gebeurd. Tijdens het hoogtepunt van haar Glee-roem deden er veel geruchten de ronde dat Michele moeilijk was om mee samen te werken, wat een vete veroorzaakte tussen haar en co-ster Naya Rivera. Dit kwam uiteindelijk aan het licht na de dood van Rivera, waardoor veel leden van de cast naar voren stapten en veel van Lea Michele's capriolen achter de schermen onthulden, wat erop wees dat ze erg moeilijk was om mee te werken.

5 Haar solo-muziekcarrière is geflopt

Hoewel Michele ongetwijfeld een van de meest getalenteerde stemmen van deze generatie is, perfect gemaakt om te passen bij de grootste Broadway-podia, is het misschien niet zo geschikt voor de wereld van popmuziek. Helaas voor Michele leerde ze dit toen haar debuutalbum Louder wereldwijd minder dan 500.000 exemplaren verkocht. De release van haar volgende albums, Places en Christmas In The City, werd beter ontvangen, maar was lang niet succesvol genoeg om Michele's muziekcarrière weer op de kaart te krijgen.

4 Ze is getrouwd

Gezien het trauma en het hartzeer dat Michele doormaakte met de plotselinge dood van Cory Monteith, hebben veel fans goed gelet op haar datingleven om te zien met wie ze verder zou gaan uit Monteith. Na een relatie met een paar mannen, trouwde Michele uiteindelijk met Zandy Reich, president van kledingbedrijf AYR. Het stel werd voorgesteld door een wederzijdse vriend en waren aanvankelijk zelf vrienden voordat hun relatie een romantische wending nam. Michele en Reich trouwden begin maart 2019.

3 Ze schreef een paar succesvolle boeken

Michele is een vrouw met veel gaven, zoals ze bij verschillende gelegenheden heeft laten zien. Nu kan Michele het schrijven op haar steeds groter wordende lijst van talenten aanpakken. In 2014 bracht Michele haar eerste boek uit, genaamd Brunette Ambition. Michele combineert elementen van een memoires met insidertips over schoonheid en mode voor een unieke lezing die werd genoemd op de New York Times Bestsellerlijst. In 2015 bracht Michele haar tweede boek uit, You First: Journal Your Way To Your Best Life.

2 De dood van Cory Monteith

Bijna elk hart brak voor Michele en haar Glee-castmates toen werd aangekondigd dat haar vriend en co-ster Cory Monteith plotseling was overleden. Er werd onthuld dat Monteith was overleden in een hotelkamer in Vancouver, Canada, met nieuwsberichten die het opriepen tot aan drugsmisbruik gerelateerde complicaties. De dood van Monteith werd aan de orde gesteld in een eerbetoon-aflevering tijdens Glee's vijfde seizoen getiteld "The Quarterback", waarin de personages waren opgenomen, en vervolgens brengen de echte acteurs hulde aan Monteith.

1 Ze kondigde haar zwangerschap aan

Elke keer dat een beroemdheid aankondigt dat ze zwanger zijn, is het spannend. Dit bijzonder opwindende nieuws voor fans, aangezien Michele's personage Rachel Berry uit Glee ook zwanger was in het jaar 2020 tijdens de tijdlijn van de show. Dit leidde ertoe dat veel fans hun opwinding op sociale media uitten over Michele en de serendipiteuze afstemming van belangrijke mijlpalen door haar personage. De actrice is officieel bevallen in augustus 2020, waar zij en haar man, Zandy Reich, hun zoontje Ever verwelkomden.

Aanbevolen: