Getrouwd op het eerste gezicht: wat gebeurde er tussen Meka en Michael?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht: wat gebeurde er tussen Meka en Michael?
Getrouwd op het eerste gezicht: wat gebeurde er tussen Meka en Michael?
Anonim

Als een van de coolste realityshows op alle televisie weet Married at First Sight precies wat de fans willen. Natuurlijk kunnen de afleveringen soms langdradig zijn, en misschien zijn er elk seizoen te veel koppels, maar door en groot, dit laat zien dat de goederen consequent worden afgeleverd.

We hebben een aantal geweldige koppels gezien, en een aantal verschrikkelijke tijdens de show. Seizoen 10 had een wilde cast en Meka en Michael waren een van de meest memorabele koppels van dat seizoen.

Dus, zijn Meka en Michael nog steeds samen? Laten we eens kijken hoe het voor hen is afgelopen.

'Married At First Sight' is een hitshow

Married at First Sight maakte zijn officiële debuut voor het Amerikaanse publiek in juli 2014 op FYI, dat uiteindelijk Lifetime werd. Het duurde niet lang voordat het publiek de waarde zag die de aangepaste realityshow op tafel bracht, en in de jaren sinds zijn debuut is het een steunpilaar op televisie geworden.

Voor de onbekende, het uitgangspunt van de show draait om relatie-experts die totale vreemden uitkiezen om met elkaar te trouwen voordat ze op huwelijksreis gaan en de daaropvolgende eerste stappen in hun huwelijk. Vanaf dat moment draaien de camera's constant en heeft het publiek de kans om de reis van elk paar te zien ontvouwen.

Deze show heeft prachtige en ontroerende momenten, momenten van pure waanzin en momenten die mensen sprakeloos maken. In wezen is het alles wat een persoon zou willen in een realityshow.

De show heeft veel beruchte koppels gehad en een koppel uit seizoen 10 is om verschillende redenen memorabel.

Meka en Michael hadden een goede match kunnen zijn

MAFS
MAFS

Tijdens seizoen 10 van de show maakte het publiek kennis met een reeks nieuwe koppels. Er waren een aantal goede matches, een aantal interessante en zelfs een match die vanaf het begin voorbestemd leek om te mislukken.

Het seizoen heeft opmerkelijke koppels, vooral Meka en Michael.

Volgens haar bio op MyLifetime: "Meka komt oorspronkelijk uit B altimore, Maryland en is de oudste van vijf kinderen. Ze groeide op in een eenoudergezin en haar moeder werkte de hele tijd. Jarenlang was ze kende haar eigenwaarde niet en ze heeft geworsteld om gezonde relaties te vinden. Meka is klaar om aan haar volgende hoofdstuk te beginnen en is op zoek naar een partner waarmee ze haar leven kan delen."

De experts van de show hebben haar uiteindelijk gekoppeld aan Michael.

"Michael is geboren en getogen in Washington, DC door zijn tante en neef toen zijn moeder stierf toen hij nog heel jong was. Zijn hechte familie, hoewel klein, is altijd trouw gebleven aan hun sterke familiewaarden. Michael heeft het gevoel dat hij altijd klaar is geweest om te trouwen en dat hij gewoon heeft gewacht op de juiste kans en de juiste persoon, " luidt zijn bio.

Ze hadden natuurlijk hun meningsverschillen, maar de experts waren duidelijk van mening dat deze twee elkaar in evenwicht konden brengen en konden streven naar een duurzame unie.

Helaas liepen de zaken uit de hand, en de rit in de achtbaan die dit stel doormaakte was moeilijk om naar te kijken.

Wat is er met hen gebeurd?

Na hun tumultueuze tijd samen besloot het paar uiteindelijk hun eigen weg te gaan. Interessant is dat Michael opstond en besloot dat hij in plaats van een traditionele echtscheiding een volledige nietigverklaring wilde.

"Meka zou echter in orde zijn geweest met de scheiding. Ze verklaarde dat nadat Michael er in januari een had aangevraagd, ze ermee instemden om het papierwerk in te vullen om het te regelen. Hij veranderde echter van gedachten en wilde het huwelijk nietig verklaard, beweren de show hem opgelicht. Ze wijt die beslissing, en we gaan ook uit van de pandemie, aan de vertraging bij het verkrijgen van een rechtbankdatum, "schrijft MadamNoire.

Tijdens het scheidingsproces kwamen beide partijen er niet uit, omdat ze allebei zo ver mogelijk bij elkaar vandaan wilden komen. Wie kan het hen kwalijk nemen na hun moeilijke tijd samen.

Toen de zaken eenmaal waren doorgegaan, uitte Meka haar vreugde over het feit dat ze nooit meer met iemand als Michael te maken zou hebben.

"Ik ben vrij. Ik ben klaar met praten over deze man. Dit is de laatste keer dat ik ooit over die man spreek. We zijn gescheiden, we zijn klaar. Het is voorbij. Ik kan dit allemaal achter me laten ik, doe alsof het nooit is gebeurd. Vraag me niet naar mijn huwelijk, vraag me niet naar een huwelijk omdat het nooit is gebeurd. Ik ben vrijgezel, ik zoek mijn man en hij komt binnenkort. Dat is het, " zei ze.

Meka en Michael waren een mislukt koppel uit de show, maar het heeft succesvolle matches gehad, daarom blijven mensen proberen om mee te doen.

Aanbevolen: