Getrouwd op het eerste gezicht': wat gebeurde er met Mia na haar arrestatie?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht': wat gebeurde er met Mia na haar arrestatie?
Getrouwd op het eerste gezicht': wat gebeurde er met Mia na haar arrestatie?
Anonim

Fans die op zoek zijn naar geweldige reality-tv, moeten afstemmen en Married at First Sight kijken. De cast ziet er elk seizoen anders uit, het drama wordt opgevoerd tot 11, en aan het einde van dit alles moeten de paren die we volgen beslissen of ze bij elkaar blijven of gaan scheiden. Sommige stellen laten het werken, en sommige gaan snel uit elkaar.

Mia en Tristan zijn een berucht koppel uit seizoen zeven van de show, en dit was te wijten aan Mia's schokkende arrestatie. Fans zijn natuurlijk nieuwsgierig geworden naar waar de reality-tv-ster vandaag de dag is.

Laten we inchecken en het laatste nieuws horen met Mia Bally van Married at First Sight.

'Married At First Sight' is een populaire serie

Married at First Sight is gemakkelijk een van de wildste concepten voor een realityshow in de geschiedenis, en het houdt kijkers al jaren verslaafd. In plaats van te zien wie het einde kan halen en uiteindelijk kan trouwen, ziet deze show vreemden in het begin trouwen en dan kijken of ze bij elkaar willen blijven of willen scheiden.

De koppels worden aan elkaar gekoppeld met de hulp van relatie-experts, en als de experts het goed hebben, krijgen ze het ook echt goed. Er zijn koppels geweest die voorbestemd leken om bij elkaar te zijn. Aan de andere kant van het spectrum bevinden zich echter de paren die er niets aan lijken te hebben om ergens bij elkaar in de buurt te zijn. Het is een gok voor iedereen in de show, maar als het zijn vruchten afwerpt, wordt een deelnemer voorgesteld aan de persoon met wie ze hun leven zouden moeten delen.

Tijdens de tijd van de show op het kleine scherm waren er een aantal beruchte deelnemers die om de verkeerde redenen de krantenkoppen haalden. Dit geldt ook voor Mia, die deelnam aan seizoen zeven van de show.

Mia werd gearresteerd in seizoen 7

Tijdens seizoen zeven van de show leek alles vrij normaal te verlopen, maar alles veranderde in een oogwenk toen Tristan en Mia zich klaarmaakten om op huwelijksreis te gaan. Voordat ze de kans kreeg om te vertrekken, werd Mia gearresteerd en werd ontdekt dat ze werd opgepakt voor stalking.

Vanaf dat moment was alles compleet anders tussen Mia en Tristan, en het was moeilijk voor het paar om te overwinnen wat er al vroeg was gebeurd. Ze deden hun best om dingen te laten werken, maar helaas was niets van wat ze deden voldoende om het op de lange termijn solide te maken.

Na de beslissing om uit elkaar te gaan, onderging het duo een echtscheidingsprocedure en alles werd in 2018 afgerond.

Per InStyle, "De petitie voor de echtscheiding luidde: 'Het huwelijk is onhoudbaar geworden vanwege onenigheid of conflict tussen persoonlijkheden die de legitieme doelen van de huwelijksrelatie vernietigt en elke redelijke verwachting van verzoening verhindert.'"

Het is een aantal jaren geleden sinds de ruzie tussen Mia en Tristan plaatsvond, en veel mensen vragen zich af wat de realityster tegenwoordig aan het doen is.

Mia heeft een gezin gesticht

Dus, wat heeft Mia Bally in hemelsnaam gedaan sinds haar tijd in de show? Nou, ze is actief geweest op sociale media en ze heeft fans op de hoogte gebracht van belangrijke levensgebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

Volgens Monsters & Critics in oktober, "vond Mia eindelijk ook haar happy end. Mia en haar nieuwe man stapten eerder dit jaar in het huwelijksbootje in de Bahama's na "langeafstandsdating" en de twee konden niet wees meer opgewonden om eindelijk samen te zijn."

Hoe geweldig dit ook is, het was nog leuker voor de reality-tv-ster toen ze aankondigde dat ze een tweede kind verwachtte. Onnodig te zeggen dat fans enthousiast voor haar waren, vooral na alles wat ze moest doorstaan tijdens de show.

Wat haar voormalige partner Tristan betreft, het leven is ook goed voor hem geweest. Dezelfde site meldt dat "Tristan en zijn vrouw Rachel in juli 2020 zijn getrouwd, ondanks de pandemische omstandigheden, de twee een ceremonie konden houden en het bleek prachtig volgens de foto's."

Net als Mia is Tristan nu een ouder en het lijkt goed te gaan met hem en zijn familie.

Gezien alles waar deze twee mee te maken hebben gehad tijdens hun tijd in de show, is het echt verfrissend om te horen dat ze allebei op een geweldige plek in hun leven zijn. Op de lange termijn is het misschien niet gelukt, maar ze waren duidelijk in staat om de juiste persoon te vinden om zich te settelen en een gezin mee te stichten.

Aanbevolen: