90 dagen verloofde fans zijn niet dol op de relatie van Big Ed en Liz

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde fans zijn niet dol op de relatie van Big Ed en Liz
90 dagen verloofde fans zijn niet dol op de relatie van Big Ed en Liz
Anonim

Big Ed maakte voor het eerst kennis met de 90 Day Fiancé wereld in seizoen 4 van de show. Tijdens zijn eerste seizoen van de show werd er veel over hem gepraat vanwege zijn persoonlijkheid, relatie en zijn ontberingen met daten. Hij begon te daten met zijn toenmalige vriendin, Rose, uit de Filipijnen.

Zijn relatie met Rose werkte niet, maar fans konden hem nog steeds volgen tijdens Big Ed's reis om liefde te vinden toen hij speelde in de spin-off-serie 90 Day: The Single Life. Het was in de spin-offshow waar fans de nieuwe vriendin van Big Ed, Liz, ontmoetten. Hun reis met liefde was het middelpunt van veel gepraat onder fans.

Big Ed en Liz's relatiereis

Big Ed en Liz begonnen niet lang na zijn breuk met Rose te daten, wat volgens kijkers een behoorlijk rommelige breuk was. Big Ed en Liz hebben ook heel wat ontberingen doorgemaakt binnen slechts één seizoen van de spin-off-serie. Ze hadden hun goede momenten, maar ook hun slechte, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze aan het einde van het seizoen uit elkaar gingen.

Dit zorgde ook voor veel emotie in de allesomvattende serie. Het was duidelijk voor de kijkers dat de twee nog steeds verliefd waren, ook al waren ze uit elkaar en velen speculeerden of de twee weer bij elkaar zouden komen nadat het seizoen voorbij was.

Een van de belangrijkste dingen die naar voren kwamen over hun relatie tussen seizoenen, was een uitgelekt telefoontje tussen de twee. In de oproep hoort Ed vloeken en schreeuwen tegen Liz, zeggende: "Het kan me geen f Liz schelen, je bent verdwaald."

Ed is ook te horen terwijl hij Liz meerdere keren onderbreekt en haar geen ruimte geeft om te praten tijdens het gesprek. Dit kwam niet alleen over als een rode vlag voor kijkers, maar het werd ook door een therapeut als "verbaal beledigend" bestempeld.

Dr. Kirk Honda heeft een podcast waarin hij uitdrukte hoe hij zich voelde nadat hij naar de oproep had geluisterd. Hij zei: "We zouden dat niet overijverig noemen. We zouden dat beledigend noemen, we zouden dat onredelijk noemen. We zouden dat agressief noemen." Dit is nadat Ed zijn gedrag zelf "overijverig" noemde.

Het was duidelijk dat na het telefoontje, het seizoen, de gevechten en alles wat er gebeurde, kijkers niet dachten dat de twee ooit weer bij elkaar zouden komen. Maar onlangs schokten ze iedereen toen ze hun romance nieuw leven inblazen.

Wat vinden familie en vrienden van de relatie van Big Ed?

Het is redelijk veilig om te zeggen dat niemand blij lijkt dat de twee weer bij elkaar komen. Tijdens dit nieuwe seizoen van 90 Day: The Single Life zien fans Ed niet alleen op zoek naar liefde, maar ook daadwerkelijk een vrouw vinden die hij echt leuk vindt.

Hij reisde naar Mexico om een vrouw te ontmoeten die Kaory heette. In het begin leek het alsof de twee een connectie hadden, maar Kaory 'ghost' hem uiteindelijk omdat hij te snel probeerde te bewegen. Dus toen de relatie met Kaory mislukte, vond Ed zijn weg terug naar Liz.

Tijdens de Single Life Tell-All waren co-sterren niet stil over hoe ze zich voelden over hun relatie. Big Ed en Liz verloofden zich slechts één dag nadat ze weer herenigd waren. Toen de hond van Ed, Teddy stierf, stuurde Liz hem bloemen en de twee begonnen weer te praten, wat leidde tot hun verloving.

Liz onthulde tijdens het vertellen dat wanneer Ed het via sms met haar zou uitmaken, hij niet echt sms'te, maar zijn vriend. Co-star Debbie en haar zoon Colt waren niet blij met die onthulling. Ze rolden allebei met hun ogen en hadden wat keuzewoorden voor Ed.

Debbie drong er bij Liz op aan om wakker te worden en Colt zei: "Dus eigenlijk ben je gewoon zo lui, je bent zoals, wie je ook beta alt of dom genoeg is om het gratis te doen, 'hey, kun je breken met mijn brede voor mij?'".

Andere co-sterren hadden dezelfde gevoelens, maar Liz stelde hen gerust door te zeggen dat Ed de mensen uit zijn leven heeft verwijderd die hun relatie niet ondersteunen. Maar wie is dat? Hoewel niet werd bevestigd dat Ed's dochter de relatie niet goedkeurde, was het voor fans gemakkelijk te raden. In de afgelopen seizoenen heeft zijn dochter gezegd dat hij moet proberen oudere vrouwen te daten in plaats van vrouwen die dicht bij haar leeftijd liggen.

Zijn moeder, Norma, voelt hetzelfde; ze heeft aangegeven dat ze niet weet wat hem ervan weerhoudt om met vrouwen van zijn leeftijd te daten. Norma is meerdere keren in de show geweest en fans zijn dol op haar. Toen niemand van Eds familie bereid was naar de tell-all te komen om over Liz te praten, was het duidelijk dat Ed misschien niet met zijn moeder sprak. Hij zei: "De mensen die niet willen komen zijn waarschijnlijk mijn moeder en mijn dochter."

Zal Ed in de komende 90 dagen verloofde seizoenen zijn?

Het is zeker triest dat Ed geen steun heeft van zijn familie of zijn medesterren in zijn relatie met Liz. Maar de twee lijken best gelukkig samen. Ze vertelden hoe verliefd ze waren en het lijkt ze niet te kunnen schelen wat anderen van hun verloving vinden.

Zelfs als de mede-sterren van de show de twee niet steunen, betekent dit niet dat ze niet in een ander seizoen van de show zullen zijn. Ze hebben allebei een enorme schare fans die wordt geïnvesteerd in hun relatie.

Zowel Ed als Liz delen foto's van elkaar op sociale media en uiten hun geluk in hun relatie. Omdat de twee verloofd zijn, wachten fans nu op eventuele huwelijksdetails.

Aanbevolen: