Fans zijn gefascineerd door de relatie van Big Ed en Rose op 90 dagen verloofde

Fans zijn gefascineerd door de relatie van Big Ed en Rose op 90 dagen verloofde
Fans zijn gefascineerd door de relatie van Big Ed en Rose op 90 dagen verloofde
Anonim

Liefde. Het definieert ons, het laat ons hart sneller kloppen en het tovert een glimlach op ons gezicht. Het wordt soms een medicijn genoemd, vanwege de bedwelmende effecten op mensen als ze dieper en dieper in de ban raken. Ware liefde kan zich op het eerste gezicht voordoen, over een periode van weken, maanden of zelfs jaren. Voor sommigen komt en gaat het en heeft het geen monumentale impact in hun leven. Ongeacht of individuen het eens zijn over de manier waarop ze verliefd werden, het belangrijkste is op wie ze verliefd werden en waarom. Fans zijn gefascineerd door TLC's, 90 Day Fiancé, die relaties laat zien tussen geliefden die elkaar online hebben ontmoet, die zich aan de andere kant van de wereld bevinden, maar wiens liefde eeuwig is… of dat denken ze. De show richt zich op langeafstandsrelaties, vooral die tussen individuen die, ik durf het te zeggen, elkaar nooit hebben ontmoet. Een dergelijke relatie die de aandacht van het publiek heeft getrokken, is die tussen 'Big Ed' en Rosemarie.

‘Big Ed’ heeft een persoonlijkheid die zijn kleine gest alte compenseert. Met een lengte van minder dan 1,5 meter heeft deze gespierde goofball een instelling die groter is dan het leven. Hij ontmoet Rosemarie, een jonge vrouw… nou ja, een veel jongere vrouw. De 50-jarige Ed spreekt Engels en Rose spreekt Filipijns. Het is dus duidelijk dat ze culturele en linguïstische scheidslijnen hebben die hen onderscheiden, en aantoonbaar als één geheel verenigen. Rose is pas 23 en naarmate de show vordert, zijn de twee tortelduifjes van plan elkaar voor het eerst te ontmoeten. 'Big Ed' heeft al een volwassen kind uit een eerder huwelijk en is een beetje geschrokken als ze ontdekt dat Rose een zoon heeft, die ze vraagt om naar Ed te verwijzen als zijn 'papa'. Ed komt uit Californië en komt uit rijkdom, maar Rose komt uit lompen. Tijdens zijn bezoek aan de Filippijnen is Ed diep bedroefd om de afschuwelijke levensomstandigheden waarin Rose en haar familie leven te zien, en hij doet zijn best om haar te voorzien van de benodigdheden die haar kwaliteit van leven enorm zullen verbeteren.

Terwijl Ed lief, zorgzaam en meelevend is, is Rose wat gereserveerder en neemt ze aanstoot aan het feit dat hij onder andere een tandenborstel voor haar heeft gekocht. Haar zus vroeg Ed om geld, en hij voelde zich erg ongemakkelijk bij het idee om haar iets te geven, dus confronteerde hij Rose ermee en ze ontkende enige betrokkenheid bij de situatie. Evenzo weigert Rose een soa-test te doen, wanneer Ed het voorstelt, voordat de twee intiemer met elkaar worden. Dit wekt argwaan bij Ed en laat hem zich afvragen of hij haar echt kan vertrouwen, of dat hij een van de grootste fouten van zijn leven heeft gemaakt. Ondanks hun meningsverschillen lijken Rose en Ed compatibel te zijn en gelukkig met elkaar te zijn.

Afbeelding
Afbeelding

De show roept wenkbrauwen op omdat het de definitie van liefde en alles wat het met zich meebrengt in twijfel trekt. Ed moet echt van Rose houden, duizenden kilometers reizen om haar te ontmoeten. Het spreekt voor zich dat liefde geen grenzen kent, en het is fascinerend, ongeacht of je gelooft dat dit soort liefde en de manier waarop de show erover gaat realistisch is of niet. Het is chaotisch en het is geliefd bij velen. De show bevestigt de overtuiging dat afstand het hart doet groeien en dat liefde vele vormen kan aannemen. Of je nu de wereld over reist om een geliefde te ontmoeten, of dat eerste bericht stuurt naar iemand die je leuk vindt op sociale media, de show daagt onze overtuigingen uit over wat wel en niet als ware liefde kan worden beschouwd, en maakt een punt om tot leven te brengen de worstelingen en de triomfen die we allemaal op een bepaald moment in ons leven tegenkomen.

Aanbevolen: