Een kijkje binnenin de vriendschap van Johnny Depp en Paul Bettany

Inhoudsopgave:

Een kijkje binnenin de vriendschap van Johnny Depp en Paul Bettany
Een kijkje binnenin de vriendschap van Johnny Depp en Paul Bettany
Anonim

Hollywood-ster Johnny Depp werd eind jaren '80 beroemd en sindsdien staat hij bekend als een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie. In het afgelopen decennium stond de acteur echter in de schijnwerpers dankzij zijn relatie met actrice Amber Heard, die in mei 2016 beweerde dat de acteur emotioneel, verbaal en fysiek was mishandeld. Dit jaar won Johnny Depp een proces wegens laster tegen Heard., en het lijkt erop dat zijn carrière op het punt staat een comeback te maken - en hij is zelfs lid geworden van het populaire video-sharing social media-platform TikTok.

Vandaag bekijken we de vriendschap van Johnny Depp met acteur Paul Bettany, die ook een rol speelde in de processen die Depp doormaakte. Hoe hebben de twee acteurs elkaar ontmoet en wat hebben ze over elkaar gezegd? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Wanneer ontmoetten Johnny Depp en Paul Bettany elkaar?

De twee Hollywoodsterren ontmoetten elkaar in 2010 op de set van de actiethrillerfilm The Tourist. Ze speelden allebei in de film naast Angelina Jolie.

7 Het was vriendschap op het eerste gezicht

In 2014 onthulde Paul Bettany dat hij meteen wist dat de twee close zouden worden.

"Johnny en ik ontmoetten elkaar in een overvolle kamer, en ik had gewoon het gevoel dat we vrienden voor het leven zouden zijn. En dat gebeurde," zei Bettany. "Het was op de set van The Tourist in Venetië. Ik keek naar hem en hij keek naar mij, en sindsdien zijn we niet meer gestopt met lachen."

6 Johnny Depp en Paul Bettany speelden samen in een ander project

Een andere film waarin de twee acteurs samen speelden, is de misdaadkomedie Mortdecai uit 2015. In een interview met The Sun werd Bettany gevraagd of Johnny hielp hem aangenomen te krijgen voor de rol, waarop de acteur antwoordde: "Ik weet zeker dat hij je zou vertellen dat dat absoluut niet waar is, want hij is een totale heer en hij zou me nooit toestaan om de innerlijke werking te kennen van hoe dat gebeurt. Hij zou helemaal tegen me liegen en me vertellen dat ze me gewoon heel graag wilden."

5 Amber Heard hield niet van Paul Bettany

Volgens Johnny Depp was zijn ex-vrouw Amber Heard helemaal geen fan van Paul Bettany. Tijdens zijn aanklacht wegens laster tegen zijn ex, zei Depp: "Mevrouw Heard verachtte meneer Bettany, vooral omdat we zulke goede vrienden waren geworden, en voor haar was hij een bedreiging en zou hij me bij haar weghalen, als Paul Bettany de aandacht van mij krijgen, dat was een showstopper. Het zou allerlei onaangenaamheden veroorzaken."

4 Hebben Johnny Depp en Paul Bettany samen drugs gebruikt?

Tijdens het smaadproces van Johnny Depp in 2020 deelde de acteur mee dat hij en Bettany af en toe samen alcohol dronken of drugs gebruikten.

Volgens de acteur hebben de twee in het verleden alcohol, cocaïne, Xanax en Adderall gebruikt. Tijdens het proces gaf Depp toe: "Als [Bettany] zich angstig voelde, of hij zich onaangenaam voelde, zou ik hem geven waar hij om vroeg."

3 In 2016 verdedigde Paul Bettany Johnny Depp op Twitter

In 2016, toen Amber Heard een tijdelijk straatverbod kreeg tegen haar ex-man, nam Paul Bettany het op Twitter om Johnny Depp te verdedigen. "Ik ken Johnny Depp al jaren en via verschillende relaties. Hij is de liefste, vriendelijkste, zachtste man die ik ooit heb gekend. Ik zeg alleen maar," tweette Bettany. In een vervolgtweet voegde hij eraan toe: "Alles wat ik zeg - Huiselijk geweld is een ernstige beschuldiging. Proces door Twitter is nutteloos. Laat de feiten naar buiten komen voordat je overhaast tot een oordeel komt."

2 Johnny Depp en Paul Bettany delen een abstract gevoel voor humor

In 2020 tijdens het smaadproces tegen The Sun werden sms-berichten tussen Paul en Depp uit 2013 bewijs. De berichten kwamen opnieuw ter sprake in de zaak 2022 tussen Heard en Depp. Daarin bespreken Paul en Depp Amber Heard "verbranden" en "verdrinken". "Omdat dit privéteksten zijn, was er veel… in context", zei Depp over de berichten."Het is belangrijk om te weten dat niets van dat alles ooit echt bedoeld was, en de taal die wordt gebruikt, waar… ja, ik schaam me [voor] moet als pindakaas over de wereld worden verspreid."

Bettany opende zich ook over de uitwisseling en voegde eraan toe dat het gênant is. "Ik weet hoe dit werkt. Alles wat je zegt is zuurstof voor een vuur. En er is gewoon geen verdomd vuur," zei Bettany. "De enige echte manier om hier elegant mee om te gaan, is te zeggen: ik weet niet zeker of er iemand is die een van deze apparaten heeft die zich op zijn gemak zou voelen als een team van advocaten hun privé-sms-berichten doorzoekt."

1 Johnny Depp en Paul Bettany zijn allebei ongeveer even oud

Behalve het feit dat ze in dezelfde branche werken, zijn de twee ook ongeveer even oud. Op het moment van schrijven zijn beide acteurs in de vijftig. Johnny Depp is momenteel 59 jaar oud, terwijl Paul Bettany net de vijftig is ingegaan toen hij in mei 2022 51 werd.

Aanbevolen: