The Office': een kijkje in de keuken van Mindy Kaling en de vriendschap van B.J. Novak

Inhoudsopgave:

The Office': een kijkje in de keuken van Mindy Kaling en de vriendschap van B.J. Novak
The Office': een kijkje in de keuken van Mindy Kaling en de vriendschap van B.J. Novak
Anonim

The Office is zo goed als het wordt op televisie, en er zijn veel redenen waarom het ongelooflijk populair blijft. Het vermogen van de show om consequent de juiste keuzes te maken was gewoon geweldig, en het is grotendeels waarom het zo lang op televisie kon duren. Ondanks dat het al jaren uit de lucht is en alleen in herhalingen is, lijkt de aanhang van de show groter dan ooit, en de fans zorgen ervoor dat ze hun liefde voor de show zo vaak mogelijk delen.

B. J. Novak en Mindy Kaling waren twee van de helderste sterren in de show, en speelden Ryan en Kelly, die de show aan en uit hadden met daten. Het bleek dat er achter de schermen veel meer aan de hand was met twee artiesten die hen hielpen om deze personages en hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

Dus, hoe is de vriendschap tussen Mindy en B. J.? Laten we erin duiken en zien?

Snelle vrienden op de set

Om volledig te begrijpen hoe het nu is tussen B. J. Novak en Mindy Kaling, is het belangrijk om te kijken hoe het begon tussen het paar. Hun geschiedenis is tenslotte lang en het begon allemaal toen ze nog onbekend waren.

The Office was in staat om een aantal unieke mensen samen te brengen om de show tot leven te brengen, en het toeval wilde dat de show de plek was waar Mindy en B. J. elkaar voor het eerst ontmoetten. Insider meldt dat het paar bijna onmiddellijk met elkaar omging.

Als hij met Vulture sprak, zei Novak: "We waren nooit echt aan het daten, we waren nooit echt niet aan het daten. We wisten het niet. Niemand wist het. vind altijd een van ons naast de ander, zelfs als we het niet met elkaar konden vinden."

Sommige co-sterren zijn in staat om het flirten op de set in evenwicht te brengen terwijl ze hun werk gedaan krijgen, en het lijkt zeker op Kelly en B. J. hebben dit naar beste vermogen kunnen doen. Natuurlijk zouden dingen in de loop van de tijd veranderen, maar het is interessant om te zien hoe het voor het paar begon. Ze wisten niet dat dit aanvankelijke magnetisme de toon zou zetten voor wat er in de loop der jaren voor het paar zou komen.

Gezien hun geflirt was het slechts een kwestie van tijd voordat deze vrienden uitgingen, maar het paar liep niet altijd van een leien dakje.

De vriendendatum aan en uit

Omdat hun aantrekkingskracht te groot was om te overwinnen, zouden Mindy Kaling en B. J. Novak een romance beginnen terwijl ze samen aan The Office werkten. Dit zou echter door de jaren heen gepaard gaan met een aantal ups en downs.

Als hij met Vulture sprak over hun ups en downs, zou Novak een interessante observatie doen.

Hij zou zeggen dat de relatie van hun personage was gebaseerd op "een observatie vanuit de schrijverskamer dat Mindy en ik extreem close waren en constant ruzie maakten."

Dat klopt, hoe cool het paar ook probeerde om dingen vast te houden terwijl ze samenwerkten, dit was niet altijd het geval. Hierdoor waren ze in staat om iets echts te brengen in wat hun personages binnen het script te maken hadden, wat hun uitvoeringen echt naar een geheel nieuw niveau bracht.

Mindy Kaling vertelde in haar eigen interview met Vulture over hun tijd als koppel en het feit dat ze door de jaren heen een vriendschap hebben onderhouden.

Ze zou zeggen: "We werden een beetje verliefd door [schrijven voor de show], en gingen toen een paar jaar met en uit, en nu zijn we gewoon beste vrienden. Zoals, echte beste vrienden. Het is het soort vriendschap dat je hebt als je verbonden bent met iemand, die je alleen kunt krijgen door die waanzinnige hoeveelheid tijd met mensen te besteden."

Werken aan de show veranderde alles voor het paar, en ze waren vriendelijk terwijl het in de lucht was. Mensen willen echter zien waar ze nu staan.

Waar ze vandaag staan

Ondanks alle ups en downs waarmee ze de afgelopen jaren te maken hebben gehad, lijkt het alsof ze nog steeds ongelooflijk dicht bij elkaar staan.

De twee spreken niet alleen regelmatig, maar ze werken ook samen sinds het einde van The Office. Novak zou volgens IMDb op The Mindy Project verschijnen en dit bleek een aangename verrassing te zijn voor Office-fans overal.

Het paar is normaal gesproken lief voor elkaar als ze op sociale media zijn, waar de fans altijd voor gaan. Volgens Insider denken mensen meestal dat er meer aan de hand is tussen de twee, maar de waarheid is dat ze na al die jaren gewoon vrienden zijn gebleven.

Als ze met Glamour over hun vriendschap spraken, zei Novak: "Ik denk dat Mindy en ik elke mogelijke regel hebben overtreden en toch een band hebben onderhouden."

Het lijkt erop dat alles goed is tussen deze twee voormalige Office-medesterren. Misschien komen de dingen op een dag samen en komen ze weer bij elkaar.

Aanbevolen: